- Konu Sahibi fakeangell
-
Çok sağol canım ya sen benim yüzümü güldürdün allah da seni güldürsün
Sevindim güzel yerdir inş dediğin gibi.Gelirsem oraya seninlede tanısırım Allah nasip ederse.Sevdiğimin yakınında bi arkadaşımın olması mutlu eder beniSağol canım bişeye ihtiyaç olursa bulurum seni kaçamazsın
Canım anlatsana biraz napıo bizimkiler Amasya'da neler anlattı seninki.Ordan gelecek her türlü bilgiye ve aşkıma muhtacımmmmm
evet canım haklısın amasyada askerlik rahatmış komutanlar falan iyiymiş yemekler fena değilmiş inşallah ustalıklarını yapacakları yerde de böyle rahat ederler.bir de ben gün saymazsam daha çabuk geçer diyordum ama hiç te öyle değil yaa sanki gideli yıl oldu 5 ay nasıl geçecekse artık
canım benim gayet iyilermiş. tek sıkıntı sivil hayata, özgürlüğe, iletişime ve tabili en başta özlemmiş :)) ama diyoki gayet iyi başıumızdakiler saygı duyuyolar bize iyi davranıyolar.. sonracıııma o 16 saat öyle bi hızlı geçti ki(( yemekler de fena değilmiş sonuçta askerlil yapıyoruz lokanta yemeği gibi olmicak askerliğe göre iyi yemekler dedi. eğitimleri de çok ağır değilmiş. bugün ilk atışlarını yapmışlar. öyleymş işte... başka var mı merak ettğnz bişey?? ha bi de şey dedi. burda herkes üni. mezunu kendini bilen insanlar ortam da iyi oluyo sohbet muhabbet sarıyo zaman biraz daha iyi geçiyomuş.
aminnn,Allah razı olsun bitanem,cümlemizi güldürsün Rabbim.yok kaçmam chocolate'ım ne demek her zaman burdayım unutma.bu arada askerlerin kaldığı yer valla ne büyük ne de küçük bi bina..ortasıayy ne güzel tarif ettim he
kızlar normalde bizim kısa dönemlerin dağıtım yerleri belliydi ya en baştan. bu yeni öğrenenlerin durumu ne ? jandarma olarak yapanlar mı böyle oluyo
Sevindim o zaman.Sen bi nebze de olsa hasretini giderdin ne güzel.Darısı bizim başımıza tatlımİyi olmalarına sevindim. Duyduğuma göre Amasya ilk defa kısa dönem alıyomuş sanırım.Bu iyi etkilemiş bizimkileri sanıyorum.Canım bide yanmışmıydı seninki.Rüzgar filan kulakları kötü oluyomuş diye duymuştum benimkisölemiyo ama var mı bi değişim?
Benim sevdigimde Askerde acemiligini izmir yeni focada yapti ustaligi sirnakta......10 gündür aramadi hayatim cehenneme döndü alisilmiyo kizlar. Bizim safak 230 allah sevdigini askere gönderenlere sabir versin
Anladım canımcım sağolasın öptüm güzel gözlerinden:2:
Bide uzun dönem ya seninki üzülme canım seni yanına alır inş.Herkes öle yapıyo genelde uzun dönem olanve evli olan. Yani seninki işe gidiyomuş gibi olucak akşamları ve hafta sonları evine gelcek inş.Benim kuzenimin eşi öle yapmıştı yani.Üzme kendini.Acemilik bitsin herşey güzel olucak inşallah:93:
Selam
Senin askerinden haber varmı benim sevgilimde Gölköyde jandarma ama sen şanslısın bizim usta birliği Elazığ
benim bir sorum olacakti. iletiden okuduguma gore senin de erkek arkadasin kastamonuda jandarma er olarak gorev yapmaktaymis. kastamonuda gorev yapan kisa donem jandarma erlerin yemin toreni nezaman oluyor. bir bilgin varmi aceba. sevgilimden haber alamiyorum merak ettim. 13 mayis demisti en son konustugumuzda ama tam emin degilim. uzun zamandir da gorusemiyoruz...
güzelleeeeeeeertürkiyenin en yakışıklı askerleriinin en güzel sevdicekleriiii
nasılsınız?????
güzelleeeeeeeertürkiyenin en yakışıklı askerleriinin en güzel sevdicekleriiii
nasılsınız?????
Ben iyi degılım kızlar.2 gundur aramadı beni((((((((((
ya canım böyle bir selamlamaya kim kötüyüz diyebilir kiii,insan ister istemez havaya giriyor :86:
hüzünlü bile olsa bomba gibiyim deme ihtiyacı duyuyor,sen çok yaşa emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?