339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Ben iyi degılım kızlar.2 gundur aramadı beni ((((((((((

canım benim sen gönlünü ferah tut.. amasyada bi sıkıntı yok gerçekten rahatlarmış. ama sayıları baya baya fazla olduu için telefonda sıkıntı var işte. yorgun olduundan sırada bekleyemiyodur.ya da fırsat bulamamıştır. bi sıkıntısı yoktur sıkıntı yapma kendine. en kısa zamanda arar zaten))

Sağolun kızlar ama bılmıyorum bana kızdı heralde.Sürekli arar diye bekliyorum ama aramıyor 2 gündür:'(
Pazar 2 kere konustuk.Daha da aramadı.Bugun de aramazsa kesin kızdı bana

Sağolun kızlar ama bılmıyorum bana kızdı heralde.Sürekli arar diye bekliyorum ama aramıyor 2 gündür:'(
Pazar 2 kere konustuk.Daha da aramadı.Bugun de aramazsa kesin kızdı bana

canım bi sorun mu yaşadınız ki??? askerde olduklarından alttan alan taraf olmak zorundayız bi süre... sabır sabır.. bu dönemde nazlamak lazım bence biraz. kızdırmamak lazım :)))

Biraz kötü kapattık teli.Annesi pazar günü gitmişti ben gidemedim üzüldüm.Bir de diğer gitmemizde cekındıgımız fotografları kardesınden ıstedım bir kaç kez yollamadı.Bende neden yollamadı felan dedım.O da aramıs kızmıs kardesıne.Bana da kardesı mesaj atmış yollayacagım felan dıye.Oyle bir durum ıste.Beni de aramadı daha :'( Bari arayıp kızgınlıgını dile getirse

canım askerdeyken o ne yapabilir ki resimler için? keşke direk kardeşiyle muhattap olsaydın. ama dayanamaz arar sen merak etme :)) öyle ufak tefek şeyleri konşmak için de harcama o kısıtlı dakikaları bence :))) zor zamanlar belki de en çok sabıra ihtiyaç duydukları aynı zaman da bizim de öyle olduumuz zamanlar. Allah yardımcımız olsun. pazar günü gördüm belki de ben de ordaydım :) bilsem selamını söylerdim

Off bende çok bunaldım.Ne bıleyım ıcım daralıyor zaten söyledim işte art niyet olmadan.Bir de onlar gitti ben gidemedim çok üzüldüm.Bugun de aramazsa delircem

Malesef kızlar her şey aynı arayan soran yokk

biliyorum demesi kolay ama ne olur kendini elinden geldiğince üzmemeye çalış duygucum,müsait olsaydı mutlaka arardı,bazen o kadar yorgun oluyo ki benim eşimde telefon sırası beklicek hali kalmıyomuş..hem erkekler öyle şeyleri büyütmezler,inan o unutmuştur bile,yemin törenine kadar o kadar sıkıyolarmış ki çocukcağız fırsat bulamamıştır

Bilmiyorum canım yaa neden aramıyor bugun de aramazsa

canım kızsa bile arar sen merak etme orda en çok senle konuşmaya senden destek bulmaya ihtiyacı olur sen kendini üzme arada sırada hepimizin arasında böyle şeyler oluyo bencede zaman bulamamıştır bizde genelde sabahları konuşabiliyoruz sıra olmadığı için

Sımdı ısten cıkacagım kızlar evde nete gırmıyorum genelde.Yarın haber verırım sızlere.Dua edin bana.Seviyorum sizleri.

ben geldiiiim.. kzlar nasılsınız???

canımmm hoşgeldinn,ben yine herzamanki gibi akşam suları hüzünle takılıyorum...eşim karanlık çöktüğünde geldiği için bu saatlerde bi hüzün çörekleniveriyo yüreciğime,zile basmasını,kapıyı tıklatmasını,bana yorgun bi şekilde gülümsemesini,montunu sandalyeye atmasını,beni güldürmek için ipek hanıııııım demesini özlüyorummm

offf valla okuyunca benim içim bi, fena oldu ( evlenmeden gönderiyorum iyiki. yoksa şimdi bu kadar zorlanıyorum o zaman ben hepten pestil olurdum allah size daha çooook sabır versin.. ama bu dönem de birbirinizi özlemeniz kıymetinizi daha çok anlamanız için bi vesile olur inş..
insanın sevdiğinden ayrı kalması çok zor bunu hep yaşardım ama sevdiğine istediği gibi ulaşamaması uzakta da olsa sana süpriz yapıp çıkagelmesi ihtimalinin olmaması, senin ona gittiğin yolların boş olduuğunu bilmen çok çok çok zor ve ağırmış..şimdi ustalıktan önce nasıl görüşebilcez onun hesabı içindeyiz. şanslısınız ki izin kullanırsa geleceği yer evi senin yanın olacak... biz de o güzel günlere kavuşmak için bekliyoruz hele şu askerlik bi bitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:26::26::26::26::26:

Bilmiyorum canım yaa neden aramıyor bugun de aramazsa

arıycaktır sıkma canını bence, benim sevgilimde salı aradı akşam uyumaları gerektiği saatte eğitime çıkarılcaklarmış falan. ama gene aynı saatte kaldırılcaklarmış koğuşa döndükten sonra. dün canları çıkmıştır o yüzdendir. benimkide arayamadı bak iki gündür :/ zorda olmasa mutlaka arar kendini en iyi hissedebildiği an sevdikleriyle konuşabildiği an orda

çok teşekkür ederim canım arkadaşım desteğin için,dediğin gibi uzaktada olsa bi gün çıkagelip sürpriz yapma umudunu taşırsın ama iş askerlik olunca hayallerine gem vurmayı öğreniyorsun..evlilerinde,evli olmayanlarında kendilerine göre muhakkak avantajları dezavantajları var bitanem..ama başlamak bitirmenin yarısı değil mi,Allah izin verirse bitirdikleri günleride görücez canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…