339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

bitanem öncelikle Allah kavuştursun..metris istanbul evimin arkası,daha doğrusu ev ile bitişik desem yeri var,hergün askerlerin kalk borusuyla uyanıyoruz,hep derdim ki eşime canım sen buraya düşüyomuşsun bide ben sana burdan poğaça börek yapar atarım,bide hergün cam silerim artık diyodum eşim izmire düştü gerçi ama dağıtımdan sonra hala umudumuz var
canımm benim buralara gelirsen buyur gel beklerim her zaman :80:

merhaba kizlar..
kütahya havacilikta olan varmi?
benim askerimde acemi birligini orda yapti acaba yemin törenleri ne zaman?

benim sevgilimde ankara da... bu cuma geliyor yemin töreninden sonra... çok özledim

Yaa kızlar eşim ıspartada ve yine ıspartada kalıcak.eğirdirden merkeze geçmiş olucak sadece.Önce demişti ki dağıtım izni olucak galiba.askerlikten sayılmayacak izinden sayılacak ama yemin töreninden çıkıp gelebilicem heralde.Bugün de arayıp dedi ki sanırım olmayacak. O kadar sevinmiştim ki gelebilecek diye ( konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

bildiğim kadarıyla ailesi giderse evci çıkarabiliyor yemin töreninden sonra.. benim sevgilimde ankarada yemin töreninden sonra yine orada kalacak ama ailesi ile evci olarak çıkıp 2 günlüğüne gelebilecek...

Son düzenleme:
evci çıksa da şehri terkedemez gibi bi durum da var çünkü kimliklerini vermiyceklermiş. ayrıca yasak olduğu için yakalanırlarsa cezası varmış. yemin töreninden sonra çıkıp ancak o şehirde iki gün geçirebiliyorlarmış.

doğru normalde çarşı izinlerinde öyle garnizon bölgesi dışına çıkması yasak cezası var ama canım dağıtım izni ve aile ile olduğu için... yani bizim durum öyle, bilemiyorum yinede...

Son düzenleme:
slm kızlar..askerleriniz yemin töreninden sonra evci çıksalar bile başka bi şehire gidemezler yasak..zaten ailesinden birisiyle askeriyeye imza atmaya gidecekler..

Son düzenleme:
slm kızlar..askerleriniz yemin töreninden sonra evci çıksalar bile başka bi şehire gidemezler yasak..zaten ailesinden birisiyle askeriyeye imza atmaya gidecekler..

hatta bulunduğu ilçeden bile dışarı çıkamaz, biz cumartesi sabah çıkardık cumartesi ve pazar 2de imza atmaya gittik, burdayız kaçırmadık askerinizi dedik

Canım benim içimi aydınlattın sağol :) Biraz anlatırmısın gördüğün kadarıyla.Askerlik orada nasıl? Ben internetten oraylailgili pek bişi bulamadım.Senin Askerini de Allah sana bağışlasıntez gitsin tez gelsin canımcım İnş. Davetin için de çok sağol tatlım belki tanışırız kimbilir

Canım anlatsana biraz napıo bizimkiler Amasya'da neler anlattı seninki.Ordan gelecek her türlü bilgiye ve aşkıma muhtacımmmmm

Kızlar bu arada yemin törenine gidiyorum Amasya'ya çok mutluyum ama daha 10 gün var.Gidemeyenler için Amasya ve yemin törenini burada anlatırız dönüşte gidenlerle üzmeyin kendinizi.Zaman Herkes için su gibi geçsin inşallah

bitanem hergün gördüğüm kadarıyla buraya düşenlerin mutlu olduklarını düşünüyorum,askercikler hava güzel olduğu vakit çimenlere oturup arkadaşlarıyla sohbet ediyorlar,radyolarıda var,onuda açıyorlar
kayınvalidemin arkadaşları evvelden poğaça,börek,çörek yapıp atıyolarmış onlara ama sonra yasak getirmiş komutanlar..içini çok bilmiyorum ama bana göre burada yapanlar çok şanslı,mis gibi yer,tabi birde askerlere sormak lazım :26: ciddi söylüyorum gelmek filan istersen,bi derdiniz sıkıntınız olursa elimden ne gelirse yardım etmeye çalışırım canımcım

güzel temennin içinde çok teşekkür ederim arkadaşım,Rabbim tüm sevenlerin sevdiklerinle tez zamanda hayırlısıyla,sağ-salim kavuşmalarını nasib etsin.

evet canım haklısın amasyada askerlik rahatmış komutanlar falan iyiymiş yemekler fena değilmiş inşallah ustalıklarını yapacakları yerde de böyle rahat ederler.bir de ben gün saymazsam daha çabuk geçer diyordum ama hiç te öyle değil yaa sanki gideli yıl oldu 5 ay nasıl geçecekse artık

Çok sağol canım ya sen benim yüzümü güldürdün allah da seni güldürsün
Sevindim güzel yerdir inş dediğin gibi.Gelirsem oraya seninlede tanısırım Allah nasip ederse.Sevdiğimin yakınında bi arkadaşımın olması mutlu eder beni Sağol canım bişeye ihtiyaç olursa bulurum seni kaçamazsın

Tatlım bide şimdi aradı benimki büyük bi yer mi diye merak ediyomuş askerlerin olduğu yer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…