- Konu Sahibi fakeangell
-
Benim de nişanlım 339. dönem amasyada şu an acemi birliği Amasya Usta birliği Metris istanbul var mı benimle aynı yerde olan?
Kızlar bazen çok bunalıyorum zaman geçmicek gibi geliyor dışarı bile çıkmıyorum Hayata küstüm.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama Psikolojim bozulmadan askerlik biter inşalllah.
Bide dağıtım iznini kullanmak mecburi mi? Bilen var mı? Şafak uzamasın istiyorum...
benim sevgilimde ankara da... bu cuma geliyor yemin töreninden sonra... çok özledim
ankara mamakta mı askerin?ayın 13ünde diye biliyorum önce 6sı demişler ama 13üymüş
evci çıksa da şehri terkedemez gibi bi durum da var çünkü kimliklerini vermiyceklermiş. ayrıca yasak olduğu için yakalanırlarsa cezası varmış. yemin töreninden sonra çıkıp ancak o şehirde iki gün geçirebiliyorlarmış.
slm kızlar..askerleriniz yemin töreninden sonra evci çıksalar bile başka bi şehire gidemezler yasak..zaten ailesinden birisiyle askeriyeye imza atmaya gidecekler..
bitanem öncelikle Allah kavuştursun..metris istanbul evimin arkası,daha doğrusu ev ile bitişik desem yeri var,hergün askerlerin kalk borusuyla uyanıyoruz,hep derdim ki eşime canım sen buraya düşüyomuşsun bide ben sana burdan poğaça börek yapar atarım,bide hergün cam silerim artık diyodumeşim izmire düştü gerçi ama dağıtımdan sonra hala umudumuz var
canımm benim buralara gelirsen buyur gel beklerim her zaman :80:
2 gün gördüm bu haftasonu aşkımı ama geri dönünce sil baştan başladı özlemim(( offfffffff çok özlüyorum ben
bitsin artıııııııııııııııııııııııııııııık
Canım benim içimi aydınlattın sağol :) Biraz anlatırmısın gördüğün kadarıyla.Askerlik orada nasıl? Ben internetten oraylailgili pek bişi bulamadım.Senin Askerini de Allah sana bağışlasıntez gitsin tez gelsin canımcım İnş.Davetin için de çok sağol tatlım belki tanışırız kimbilir
bitanem hergün gördüğüm kadarıyla buraya düşenlerin mutlu olduklarını düşünüyorum,askercikler hava güzel olduğu vakit çimenlere oturup arkadaşlarıyla sohbet ediyorlar,radyolarıda var,onuda açıyorlar
kayınvalidemin arkadaşları evvelden poğaça,börek,çörek yapıp atıyolarmış onlara ama sonra yasak getirmiş komutanlar..içini çok bilmiyorum ama bana göre burada yapanlar çok şanslı,mis gibi yer,tabi birde askerlere sormak lazım :26: ciddi söylüyorum gelmek filan istersen,bi derdiniz sıkıntınız olursa elimden ne gelirse yardım etmeye çalışırım canımcım
bitanem hergün gördüğüm kadarıyla buraya düşenlerin mutlu olduklarını düşünüyorum,askercikler hava güzel olduğu vakit çimenlere oturup arkadaşlarıyla sohbet ediyorlar,radyolarıda var,onuda açıyorlar
kayınvalidemin arkadaşları evvelden poğaça,börek,çörek yapıp atıyolarmış onlara ama sonra yasak getirmiş komutanlar..içini çok bilmiyorum ama bana göre burada yapanlar çok şanslı,mis gibi yer,tabi birde askerlere sormak lazım :26: ciddi söylüyorum gelmek filan istersen,bi derdiniz sıkıntınız olursa elimden ne gelirse yardım etmeye çalışırım canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?