- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 36
- Konu Sahibi fakeangell
-
zaten birtek annesi var kadıncağız hasta diye gidemiyo. valla keşke evlenmiş olsaydık diye bi cümle kuracağımı hiç tahmin etmezdim ama diyorum
bugünde konuştuk. askeriye kendi aracına bilet satmaya çalışıyomuş. eğer sen bana amasya-malatya bileti alırsan param yok hem de alınmış biletim var dyip onlarla gitmeyebilirim otobüse binene kadarda seni görmüş olurum dedi. deniycekmiş daha dogrusu. ara tara öz diyarbakır diye bi yerden buldum bilet.
rezervasyon yaptırdım. ama karışıkmış durumlar her kafadan bir ses çıkıyomuş. inşallah gidip görebilirim :26:
oo senin askeriin şanslııı maltepe daha nolsuun ...güzeldir maltepee askeriye sahilde...ordu ewinde mi olcaak acaba...
13 mayısa az kalldııı amasyalılar gün sayıyor muyuzzz :)
kızlarrrrr iskenderundakiler dağıtım olmuş benim kocişim istanbul pendik çıkmış ayyyy çok sevindim yaa artık ankara istanbul gider gelirim :))
Benim anlamadığım bişey var, bizimkilerin ustalık yerleri belliydi önceden sınav sonucunda İskenderundakiler'in belli değil miydi acaba?
Benim anlamadığım bişey var, bizimkilerin ustalık yerleri belliydi önceden sınav sonucunda İskenderundakiler'in belli değil miydi acaba?
Benim sevgilim de Amasya da.Ben yemin törenine gideceğim sonra o da bızımle donecek 1 hafta izin kullanacakmıs sonra da ıstanbul maltepe ye gidecek.
günlere bakmamaya calısıyoum ben yaaa o zaman zor geciyo bana :) hafta sayıyorum iki hafta sonra sevgilimin yanındayım inşallah!
2 gün gördüm bu haftasonu aşkımı ama geri dönünce sil baştan başladı özlemim(( offfffffff çok özlüyorum ben
bitsin artıııııııııııııııııııııııııııııık
biter biterr ...gidip görürsün her hafta olmasa da ayda bi kez ...geçio zaman şanslısın okulda hızlıca akıo çünküü :))
usta birliği teee urfa(( gidemicem ki... tek umudum telefon belki daha rahat görüşebiliriz... canım buarada sizin telefon ykalnma olayı ne oldu var mı bi gelişme??? zaten okulum öğrencilerim de olmasa hepten kafayı yermişim evde. allahtan onlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?