339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

:( zaten birtek annesi var kadıncağız hasta diye gidemiyo. valla keşke evlenmiş olsaydık diye bi cümle kuracağımı hiç tahmin etmezdim ama diyorum :1:
bugünde konuştuk. askeriye kendi aracına bilet satmaya çalışıyomuş. eğer sen bana amasya-malatya bileti alırsan param yok hem de alınmış biletim var dyip onlarla gitmeyebilirim otobüse binene kadarda seni görmüş olurum dedi :69:. deniycekmiş daha dogrusu. ara tara öz diyarbakır diye bi yerden buldum bilet.
rezervasyon yaptırdım. ama karışıkmış durumlar her kafadan bir ses çıkıyomuş. inşallah gidip görebilirim :26:

Canım benim kıyamam yainşallah izin alır.Nişanlım gelcek desin annem hasta filan desin .Bence izin verirler o şekilde yani. O da hem seni görmüş olur hem de geç teslim olmuş olur.İnşallah herşey yolunda gider.Ben de dönüş bileti arıyorum eskişehire amasyadan gelen araba yok fazla.Umarım hallederim.Yoksa ben de göremicem:( Allah hepimizin yardımcızı olsun:18:

Yemin töreni bugün oldu,hataydaydı
Ben gidemedim ama ailesi gitti evci çıktı
Pazar günü saat 5e kadar doyasıya görüşebilcez çok şükür
O kadar yorgun ki sürekli uyuyakalıyor uyku saatleri tamamen değişmiş
Sonra tekrar uyanıyor ''nolur uyandır beni uyursam bu iki gün hiç aralıksız sesini duymak istiyorum'' diye :43:
İçim rahatladı kızlar,günler sonra 23 nisanda görebilmiştim,şimdi de ''sıra var kapatmalıyım'' cümlesi olmadan konuşabildim
Bugünlerde herşey öyle zor ki onun desteğini çok özlemişim
İnşallah hepiniz de en kısa zamanda doya doya konuşup görüşebilirsiniz
Bi an önce biter de kavuşuruz

oo senin askeriin şanslııı maltepe daha nolsuun ...güzeldir maltepee askeriye sahilde...ordu ewinde mi olcaak acaba...

İnşallah dedıgın gıbı guzeldır canım o da oyle duymus iyi felan diye.Bakalım artık acemı birligi bıtsınde.Hepsi için hayırlısı olsun

benim sevgilimde manisada usta birliği kıbrısa gidecek kısmetse.... :( ama ben yemin törenine gidemiyorum tam o gün vizem var ve çok uzaaaakkk :(

kızlarrrrr iskenderundakiler dağıtım olmuş benim kocişim istanbul pendik çıkmış ayyyy çok sevindim yaa artık ankara istanbul gider gelirim :))

Benim anlamadığım bişey var, bizimkilerin ustalık yerleri belliydi önceden sınav sonucunda İskenderundakiler'in belli değil miydi acaba?

Benim anlamadığım bişey var, bizimkilerin ustalık yerleri belliydi önceden sınav sonucunda İskenderundakiler'in belli değil miydi acaba?

canım iskenderunda deniz kuvveti varya belki ondan belli olmamıştır... gibi bir yorum yapayım dedim bilmiyorum doğru mu tahmin yanii :D:D:D

Allah askerlerimize ve bizlere sabır versin kızlar... ne kadar zormuş yaa!! bu nasıl özlemektir.... :5:
haftaya bugün burda yanımda olacak benim sevgilimde yemin töreninden sonra Ankaradan istanbula geliyor 2 günlüğünede olsa... çok özledimmm aşkımı :69:

eşimde iskenderunda geçen gün belli oldu usta birliği yeri.sınav sonucuna göre karacıların ki belli olmuştu sanırım deniz kuvvetleri komutanlığı blirtmemişti sonrasını

Benim sevgilim de Amasya da.Ben yemin törenine gideceğim sonra o da bızımle donecek 1 hafta izin kullanacakmıs sonra da ıstanbul maltepe ye gidecek.

ben maltepe de oturuyorum canım ne güzel rahat burası hem çok merkezi.. benim sevgilimde 337. dönem izmirde.. allah hepimize çabucak kavuşmayı nasip etsin..

canım bizim askerlerimiz denizci oldukları için asıl teslim olacağı birlikler giderken açıklanmamıştı.Çünkü denizci ve havacılarda sadece acemi birlikleri belliydi 3 gün önce de usta birlikleri belli oldu.

slm kizlar...ben 337.dönem gönderdim sevdigimi askere Allahin izniyle 2 haftamiz kaldi..
beklemez zor ama zaman su gibi akip geciyor..Allah sabir versin hepinize tez zamanda kavustursunn AMiN..:16:

2 gün gördüm bu haftasonu aşkımı ama geri dönünce sil baştan başladı özlemim :((( offfffffff çok özlüyorum ben :43::43::43::43:

bitsin artıııııııııııııııııııııııııııııık:59::59::59::59::59:

2 gün gördüm bu haftasonu aşkımı ama geri dönünce sil baştan başladı özlemim :((( offfffffff çok özlüyorum ben :43::43::43::43:

bitsin artıııııııııııııııııııııııııııııık:59::59::59::59::59:

biter biterr ...gidip görürsün her hafta olmasa da ayda bi kez ...geçio zaman şanslısın okulda hızlıca akıo çünküü :))

biter biterr ...gidip görürsün her hafta olmasa da ayda bi kez ...geçio zaman şanslısın okulda hızlıca akıo çünküü :))

usta birliği teee urfa :((( gidemicem ki... tek umudum telefon belki daha rahat görüşebiliriz... canım buarada sizin telefon ykalnma olayı ne oldu var mı bi gelişme??? zaten okulum öğrencilerim de olmasa hepten kafayı yermişim evde. allahtan onlar var

usta birliği teee urfa :((( gidemicem ki... tek umudum telefon belki daha rahat görüşebiliriz... canım buarada sizin telefon ykalnma olayı ne oldu var mı bi gelişme??? zaten okulum öğrencilerim de olmasa hepten kafayı yermişim evde. allahtan onlar var

:))) aynen okul olmuyunc akafayı yiorum bendee bi pazarlarım boş onnarı da doldurma yoluna gittim ama allahtan benimki yakındı zaten baya da gittim yanına ....tel yakalanma olayından şimdilik ses yook umarım da çııııkmaaaaaaaaaaaaaz:)) çıkmasınnnnn yaa dua edin bizim için...

Sağolun kızlar, o zaman denizcilerimize hayırlı olsun yeni birlikleri diyorum. Bütün askerlerimiz acemilik sonrasını rahat geçirirler umarım, inşallah hepimizin görüşebilme, en azından şimdikinden daha rahat konuşabilme şansı olur. Başka türlü nasıl dayanırım ben de bilemiyorum... Zaman su gibi akar diyorlar ama her gün daha çok özlüyorum, geçen hafta gördüm, daha 1 hafta olmasına rağmen, 1 ay gibi geçti... Ben 12 Mayıs'ta İstanbul'dan Amasya'ya gidiyorum, hemen 12'si olsun da gideyim diyorum şimdi... (bu arada Amasya'ya gidecekler için belki işinize yarar, ben Grand Pasha otelde yer ayırttım, geçen hafta da orada kalmıştım, güvenilir geldi bana, bilginize...)

Back