- Konu Sahibi fakeangell
herkese iyi geceler ben çıkıyorum kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler canım... rüyanda askerini gör inşallah...
Günaydın kızlar.
Ben çok bunaldım,bu günlerde hiç iyi değilim.Gitmekte istiyorum gidemiyorum da.Ne olacak bu halim :'(
Allahım sabrımızı vercek ve bitecek bu günler bizede anı olarak kalacak inşallah. bence evliykende nişanlıykende sevgiliykende zor.Hepsinde farklı boyutları var ayrılığın farklı zorlukları var. bende evliyim alışamıyorum ama bir yandanda sabretmeye çalışıyorum evde eşyalarını gördükçe ağlıyorum hala işten geliş saatinde yemek hazırlıycakmışım gibi hissediyorum.Aradığında ağlamamak için kendimi tutuyorum ona moral vermeye çalışıyorum bir yandanda Allah kimseyi yanlız bırakmasın hepimizin sabrını versin.
ne güzel..ben şafak saymıyorum..askerim yedek subay 12 ay yapıcak inş ama tesellim haziran sonu dağıtım olması ve beni de yanında götürebilmesi..:97:
kızlarrrrr iskenderundakiler dağıtım olmuş benim kocişim istanbul pendik çıkmış ayyyy çok sevindim yaa artık ankara istanbul gider gelirim :))
ne güzel yanına gidebilmek gibi bi şansın var... evli olsaydım ne yapar eder ayda bir görmeye giderdim uzakta da olsa.. bu haftasonu yanına gidiyoırum ama ondan sonra urfaya geçeceği için çok çok sevinemiyorum bile dönerken çok zor olacak onu bildiğimden.. anı yaşa boşver diyorum kendime ama gel de laf anlat...:18::18::18:![]()
bende yemin törenine gidicem dönüştede aşkımla beraber dönücem çooookkk sevinçliyim yaa![]()
benim eşim de amasyada. inşaallah yemin töreninde oradayım.![]()
cumadan pazara ben kalıcam.
izne gelmeyecek eşim usta birliği de amasya zaten. gelip yeniden gitmesine dayanamam;bir ana önce bitirip gelsin inşaallah.
tatilde de 1-2 kez gitme niyetindeyim. bir de nasipse ramazan bayramına gidicem.
bi daha da zaten hiçbir yere göndermem sevgilimi. öyle özledim ki...![]()