339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

Günaydın kızlar.
Ben çok bunaldım,bu günlerde hiç iyi değilim.Gitmekte istiyorum gidemiyorum da.Ne olacak bu halim :'(

Günaydın kızlar.
Ben çok bunaldım,bu günlerde hiç iyi değilim.Gitmekte istiyorum gidemiyorum da.Ne olacak bu halim :'(

CANIM hep öyleyiz maalesef.. ama sen yakındasın en azından günübirlik de olsa git bi kaç saat gör mutlaka iyi gelir.. bde samsunda hava kapalı yağmurlu o da benim psikolojimi daha da olumsuza çekiyo. belki sende de o etki vardır... ama geçiyo işte yarın 17. güne giricez sabır...

nabıonuz torunlar :23:
337 bekliorum bende keşanda benimki.
Allah kavuştursun şimdiden :72:

Allahım sabrımızı vercek ve bitecek bu günler bizede anı olarak kalacak inşallah. bence evliykende nişanlıykende sevgiliykende zor.Hepsinde farklı boyutları var ayrılığın farklı zorlukları var. bende evliyim alışamıyorum ama bir yandanda sabretmeye çalışıyorum evde eşyalarını gördükçe ağlıyorum hala işten geliş saatinde yemek hazırlıycakmışım gibi hissediyorum.Aradığında ağlamamak için kendimi tutuyorum ona moral vermeye çalışıyorum bir yandanda Allah kimseyi yanlız bırakmasın hepimizin sabrını versin.

amin canım benim...bende evimdeyken akşam olup karanlık çöktü mü hep kapıya takılıyo gözüm..sanki her an gelicekmiş gibi..geçen ütü yapıyordum,tvde komik bi reklam çıktı..güldüm..gülerkende başımı birden o da varmış gibi her zaman ki oturduğu yere çevirdim sanki orada oturuyormuşda benimle birlikte gülücekmiş gibi geldii..baktım bomboş..:14: öyle duygulandım ki..bi yandanda tabii çok şükür ediyorum sesini duyabildiğime hergün..başlamak bitirmenin yarısı derler..ha gittim ha gidicem derken gittiler işte..belkide en zoru o veda sahnesiydi..şimdi sıra veda da değil kavuşmada inş:72:

ne güzel..ben şafak saymıyorum..askerim yedek subay 12 ay yapıcak inş ama tesellim haziran sonu dağıtım olması ve beni de yanında götürebilmesi..:97:

ne güzel..ben şafak saymıyorum..askerim yedek subay 12 ay yapıcak inş ama tesellim haziran sonu dağıtım olması ve beni de yanında götürebilmesi..:97:

ne güzel yanına gidebilmek gibi bi şansın var... evli olsaydım ne yapar eder ayda bir görmeye giderdim uzakta da olsa.. bu haftasonu yanına gidiyoırum ama ondan sonra urfaya geçeceği için çok çok sevinemiyorum bile dönerken çok zor olacak onu bildiğimden.. anı yaşa boşver diyorum kendime ama gel de laf anlat...:18::18::18::72:

Benim de nişanlım 339. dönem amasyada şu an acemi birliği Amasya Usta birliği Metris istanbul var mı benimle aynı yerde olan?
Kızlar bazen çok bunalıyorum zaman geçmicek gibi geliyor dışarı bile çıkmıyorum Hayata küstüm.Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama Psikolojim bozulmadan askerlik biter inşalllah.

Bide dağıtım iznini kullanmak mecburi mi? Bilen var mı? Şafak uzamasın istiyorum...:72:

kızlarrrrr iskenderundakiler dağıtım olmuş benim kocişim istanbul pendik çıkmış ayyyy çok sevindim yaa artık ankara istanbul gider gelirim :))

kızlarrrrr iskenderundakiler dağıtım olmuş benim kocişim istanbul pendik çıkmış ayyyy çok sevindim yaa artık ankara istanbul gider gelirim :))

cok sevindim adına canım istanbula gidersin tabi,görür hasret giderirsin ne güzel.

Ben de yemin törenine gidicem Amasyaya benden baska gidicek var mı?

ne güzel yanına gidebilmek gibi bi şansın var... evli olsaydım ne yapar eder ayda bir görmeye giderdim uzakta da olsa.. bu haftasonu yanına gidiyoırum ama ondan sonra urfaya geçeceği için çok çok sevinemiyorum bile dönerken çok zor olacak onu bildiğimden.. anı yaşa boşver diyorum kendime ama gel de laf anlat...:18::18::18::72:

Canım seninki de Amasyada sanırım sen yemin törenine gidemiosun galiba.Ama izin kullanıcakmı seninki?

benim eşim de amasyada. inşaallah yemin töreninde oradayım. :48:
cumadan pazara ben kalıcam.

izne gelmeyecek eşim usta birliği de amasya zaten. gelip yeniden gitmesine dayanamam; :5: bir ana önce bitirip gelsin inşaallah.
tatilde de 1-2 kez gitme niyetindeyim. bir de nasipse ramazan bayramına gidicem.

bi daha da zaten hiçbir yere göndermem sevgilimi. öyle özledim ki... :58:

benim eşim de amasyada. inşaallah yemin töreninde oradayım. :48:
cumadan pazara ben kalıcam.

izne gelmeyecek eşim usta birliği de amasya zaten. gelip yeniden gitmesine dayanamam; :5: bir ana önce bitirip gelsin inşaallah.
tatilde de 1-2 kez gitme niyetindeyim. bir de nasipse ramazan bayramına gidicem.

bi daha da zaten hiçbir yere göndermem sevgilimi. öyle özledim ki... :58:

Ben de gidicem ama benimkinin ertesi gün istanbula teslim olması lazımmış beraber dönücez eskişehire o ordan istanbula gecicek mecburen hiç izin yok sanırım dağıtım iznini kullanmayanlara:(

Sabaha karsı 5bucuk 6 da orda olucam ama kacta görebiliriz ki? çok özledim:(:18:

Back