339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

yemin törenine amasya ya gidecek arkadaşlar kalacak yer ayarladınız mı? evetse neresi?

canım ben gitmicem ama çok yoğun bi kalabalık olacakmş.. malum bya kalabalık bi gruplar. hem otobüs hem kalacak yer bence çok önceden ayarlayın sıkıntı yaşamayın.. günaydınlar herkese buarada. nasılsınız kızlar? mehtap diye kızımız olacağına şafak gibi oğlumuz olsun :))) kavuşalım sevdiceklerimize :)) ben bugün biraz daha iyim. dengem bozuldu ya bi iyi bi kötüyüm :((( :2::2::2:

Ya canım ben bu hafta da gıtmek ıstıyorum cok...Ama cumartesi calısacagım buyuk ıhtımalle.Calısmazsam gidelim gercekten.Ya da pazar bizimkilerden izin alırsam :((((((

Ya canım ben bu hafta da gıtmek ıstıyorum cok...Ama cumartesi calısacagım buyuk ıhtımalle.Calısmazsam gidelim gercekten.Ya da pazar bizimkilerden izin alırsam :((((((

ben cumadan gidiyorum. cumartesi sabahı 9da kapıdayım :)))) geçsin şu günleeeeeeeeeeer.......

ne kaa sessizsiniz bugün kızlar... nere gitti bizim tertipler??? bugününz nasıl geçti??
benm canımın içi hasta oldu ya :(( sesi bile bi az geliyo iyiyim bişeyim yok yine diyo daha da kuduruyorum. zaten bugün 5 dkka ancak duyabildim sesini... telefona bağlı durumdayım şu an.:43::43::43::43::43:

Benim bugün çok sıkıcıydı işyerinden eve gelmeyi çok istedim düşündükçe sanki saatler geçmek bilmedi . Forum çok sessiz bu aralar gerçekten kimse bişeycikler yazmıyo herkes kendi içinde yaşıyor galiba ayrılığın acısını. benim aşkımda hasta olmuş bugün söyledi daha dünden belliydi sesinden zaten ben anlamıştım ahhh bide böyle söylemiyorlarmı biz üzülmeyelim diye insan daha bi kötü oluyo valla :((
Arar mutlaka canım onlar bizi daha çok düşünüyorlar.

Benim bugün çok sıkıcıydı işyerinden eve gelmeyi çok istedim düşündükçe sanki saatler geçmek bilmedi . Forum çok sessiz bu aralar gerçekten kimse bişeycikler yazmıyo herkes kendi içinde yaşıyor galiba ayrılığın acısını. benim aşkımda hasta olmuş bugün söyledi daha dünden belliydi sesinden zaten ben anlamıştım ahhh bide böyle söylemiyorlarmı biz üzülmeyelim diye insan daha bi kötü oluyo valla :((
Arar mutlaka canım onlar bizi daha çok düşünüyorlar.

çok soğuk oluyomuş amasya sabahları falan... zaten kulakları yzüü nasıl yanm kuzumun :(( ben de aksine eve gelmeyi istemiyorum evde tekim psikopata bağlıyporm diye. dün gece hiç bişey yapmadan saatlerce öyle yattım uyumadım da... elimde olmadan sürekli aklım bitanemde onu düşünüyorum.. bunu dışardan biri anlatsa derdim amma da abartıyosun. ama bu çok kötüymüş. katlanılacak dert değil de mecburiyetten işte...

iyi akşamlar...

eşimin de dün burnu falan tıkanmıştı. bugün daha iyiydi sesi.

Allah'ım ne zor ayrılık. 2gündür çok fenayım ben hiç yapmamıştım bu zamana kadar ama 2 gündür sesini duyunca ağlıyorum ya da o ben tam ağlarken arıyor :14:
alışamıyorum aksine gün geçtikçe daha zor geliyor. :50:

sevgilisi nişanlısı gidenler eminim sizi için de ayrılık çok zordur ama evlilikte hiç çeklmiyor şükredin ki evlenmeden bitirip gelecek sevdiğiniz.

şükür bu günümüze de Rabbim ölüm ayrılığıyla imtihan etmesin; bize de bol bol sabır versin :43:

iyi akşamlar...

Allah'ım ne zor ayrılık. 2gündür çok fenayım ben hiç yapmamıştım bu zamana kadar ama 2 gündür sesini duyunca ağlıyorum ya da o ben tam ağlarken arıyor :14:

sevgilisi nişanlısı gidenler eminim sizi için de ayrılık çok zordur ama evlilikte hiç çeklmiyor şükredin ki evlenmeden bitirip gelecek sevdiğiniz.

şükür bu günümüze de Rabbim ölüm ayrılığıyla imtihan etmesin; bize de bol bol sabır versin :43:

kesibnlikle evlilikte çok daha zordur :((8 ama en azından evli olunca yanına gitmen sorun olmaz ne kadar uzak da olsa eğer dayanamazsan çıkar gidersin.. ama evli olmayınca sınırlısın:((((

buarada az öncr aradı.. kesik kesik öksüryo belli etmemeye çalışıyo ama :((( offff görmek istiyorummm yanında olup bişeyler yapmak istiyorum... daha ilacını falan bile getirmemşler ya ne biçim yer bu askeriye :( bunlar da insan evladı böyle duyarsızlık olur muuuuu:5::5::5::5::5::5::5:

iyi akşamlar...

Allahım sabrımızı vercek ve bitecek bu günler bizede anı olarak kalacak inşallah. bence evliykende nişanlıykende sevgiliykende zor.Hepsinde farklı boyutları var ayrılığın farklı zorlukları var. bende evliyim alışamıyorum ama bir yandanda sabretmeye çalışıyorum evde eşyalarını gördükçe ağlıyorum hala işten geliş saatinde yemek hazırlıycakmışım gibi hissediyorum.Aradığında ağlamamak için kendimi tutuyorum ona moral vermeye çalışıyorum bir yandanda Allah kimseyi yanlız bırakmasın hepimizin sabrını versin.

çalışmıyor olsam amasyada bi oda tutar 5 ay kalırdım...usta birliği de amasya da eşimin. 5-6 saatlik bir yer olsa her haftasonu giderdim ama napalım en azında içim rahat yeri iyi.

çok soğuk oluyomuş amasya sabahları falan... zaten kulakları yzüü nasıl yanm kuzumun :(( ben de aksine eve gelmeyi istemiyorum evde tekim psikopata bağlıyporm diye. dün gece hiç bişey yapmadan saatlerce öyle yattım uyumadım da... elimde olmadan sürekli aklım bitanemde onu düşünüyorum.. bunu dışardan biri anlatsa derdim amma da abartıyosun. ama bu çok kötüymüş. katlanılacak dert değil de mecburiyetten işte...

sabah 5 kalkıyolar canım nolcak hangi beden dayanır çok uzun geliyor günler onlara yoruluyolar halsiz kalıyolar.Bende evde tekim canım ama evimde daha huzurlu hissediyorum kendimi.Aşkım gittiğinden beri bende uyuyamıyorum orası ayrı konu her saat başı uyanıyorum.Çok zormuş çooooooookkkk ancak yaşayan anlar bizi.

sabah 5 kalkıyolar canım nolcak hangi beden dayanır çok uzun geliyor günler onlara yoruluyolar halsiz kalıyolar.Bende evde tekim canım ama evimde daha huzurlu hissediyorum kendimi.Aşkım gittiğinden beri bende uyuyamıyorum orası ayrı konu her saat başı uyanıyorum.Çok zormuş çooooooookkkk ancak yaşayan anlar bizi.

valla ne bilim sanki kendi ailemle olsam kafam daha çok dağılırdı die düşünüyorum o yüzden yaz tatilini iple çekyrm hem günler baya azalmş olaacak.. yazın da 2 oruç birden tutucaz... birincisi asıl sevgiliye olan oruç, ikincisi de sevdiceklerimize olan oruç..şu zamanın dışından bakabilömek istiyorum bunu her sıkıntılı anımda başarırdım,bu sıkıntım geçtiğinde nasıl düşüncem die bi o anın dışına çıkardım rahatlardım ama bi bunda beceremedim :(( sürekli yakınan gçsüz biri oldum çıktım sanki kendmle kavga edicem yakında :20::20::20: halbuki çok güçlü olmam lazım diyorum aşkım aradığında ona moral verecek kadar cıvıl cıvıl olmalıyım.. ama daha çoooook çalşmam gerekiyo çok....:14::14::14::14::14::14::14:

bursadayım ben. Allahtan annemler geldi yanıma yalnız değilim ama eş gibi olmuyorki... biraz yakın olsaydı da haftasonlaı bari gidip görebilseydim

evet benimde annemler geldiler sonra ben yanlız kalırım diye gönderdim ne zamana kadar kalcaksınız alışmam lazım falan dedim.Kesinlikle eş gibi olmuyor ne kadar anne babada olsa geçer kızım niye üzüyosun kendini bu kadar 5 ay değilmi deyip kestirip atıyolar burdakiler bile beni daha çok anlıyomuş gibime geliyor.En azından evliyizde istediğimiz anda ne kadar uzak olursa olsun (UZAKLAR YAKIN ARTIK) çeker gideriz sevdiceğimizin yanına öper koklar geliriz.:1:

Amatör Şarkı - Sevdana gönül verdim, düşürdün beni dillere!
yazın kızlar google a dinleyin bakalım beğenecekmisiniz bugün hep bunu dinledim.

sevdana gönül verdim
düsürdü beni dillere
askina yürek verdim
savurdu beni dillere
ne senle nede sensiz
söz gecmiyor bu yürege
yar beni
cano beni
sakla beni ellerine

sevemem senden baska gözüm arar gözlerini
dil söyler kalbim aglar yürek ceker özlemini
kulagimdan sesini gözlerimden hayalini
atamam ah atamam sen olmayinca yapamam

bu yürek daha sensiz dahada sessiz geciyor
bu can bu ne dertlere dahada aci veriyor
geleceksin diyerek gözler yolunu bekliyor
gelmedigin gün icin o mehdi her gün ölüyor

sevemem senden baska gözüm arar gözlerini
dil söyler kalbim aglar yürek ceker özlemini
kulagimdan sesini gözlerimden hayalini
atamam ah atamam sen olmayinca yapamam!!!

kızlar 337 lerden spooke nin sefgilisinin telefonu yakalanmış hadi desteğe gidelim onlar bize moral verdiler bizde onlara yardımcı olup dua edelimde ceza almasın sefgilisi.

Back