339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlar selam, arada okuyorum bakıyorum forumunuzu ama kayıtlı üye değildim. en sonunda ben de katılaım dedim aralarına :) benim sevgilim de amasya da acemiliğini yapıyo su anda. sonrasında malatya ya geccek.
hasta kaç gündür sevdiceğim :(
yemin töreni için biletimi almıştım ama dün aradı yemin töreninden yarım saat sonra araçlarla dağıtım yerlerinize göturulceksiniz demiş komutan :53:

çok uzunda konuşamadık ama mantığımada oturmadı. ailesi gidemiycek yemin törenine acaba bu yüzdenmi? bilginiz varmı?

kızlar benim eşiminde sinopa çıkmış usta birliği sinop ges 2. elektronik komutanlığı internetten bakıyorum hiç bi bilgiye ulaşamadım başka varmı sinopa gidecek

Benim sevgilim de Amasya da.Ben yemin törenine gideceğim sonra o da bızımle donecek 1 hafta izin kullanacakmıs sonra da ıstanbul maltepe ye gidecek.

eşim iskenderundaydı usta birliği de mersine çıkmış araştırıyorum ama bilgi yok iyidir inş yine uzak oldu bari kendi rahat etsin

Canım seninki de Amasyada sanırım sen yemin törenine gidemiosun galiba.Ama izin kullanıcakmı seninki?

izin törenine ailesi gidecek ben gitmicem canım bu haftasonu gidiyorum yanına... ama izin 2-3 gün kullanabilrise kullanıp benm yanıma uğrayıp ordan geçecek usta birliğine. net bişey dememişler henüz amasyada. direk ordan otobüslerle dağıtım da yapılabilirmiş. bi de izin en az 7 gün kullaıloyomuş galiba. bizim net değil yani daha. amasyada bu acemilik sonrasıyla ilgili bi bilginiz olursa paylaşın kızlar olur muuuu hoişgeldn buarada :)9

kızlar selam, arada okuyorum bakıyorum forumunuzu ama kayıtlı üye değildim. en sonunda ben de katılaım dedim aralarına :) benim sevgilim de amasya da acemiliğini yapıyo su anda. sonrasında malatya ya geccek.
yemin töreni için biletimi almıştım ama dün aradı yemin töreninden yarım saat sonra araçlarla dağıtım yerlerinize göturulceksiniz demiş komutan :53:

çok uzunda konuşamadık ama mantığımada oturmadı. ailesi gidemiycek yemin törenine acaba bu yüzdenmi? bilginiz varmı?

hoşgeldin canıııım. ne çok amasya var ya :)) hepimiz amasyalıyız :1::1::1::1: bugün amasya yolcusuyum kızlar bi sorun çıkmadan görebilirim bitanemi inşallah....

hoşgeldin canıııım. ne çok amasya var ya :)) hepimiz amasyalıyız :1::1::1::1: bugün amasya yolcusuyum kızlar bi sorun çıkmadan görebilirim bitanemi inşallah....

Kızlar hapimiz amasyalı olmuşuz valla.Bugün Aradı yine nişanlım dedi ki izin kullanmıcaklar ertesi gün 5 e kadar yeni yerine teslim olması gerekiyomus.İstanbul benimki.Uzak olanlara 2 gün süre vermişler.Bizimkine 1. Hazalelif bizden de selam götür oraya emi:Dgidip gitmeme konusunda ne yapıcağımızı bilmiyorum Dönüş bileti uygun saatte bulamıcaz galiba:(Ne sinir yermiş burası ya bilet bulamıyorum internetten.Sen hangi turla gidip döncen canım?Sen gidince ne kadar izin vercekler ?:50:

Canım öle bişisölemişler ama Sen de ailesi sayılırsın ya ne demekmişçok saçma geldi bana:(

Kızlar hapimiz amasyalı olmuşuz valla.Bugün Aradı yine nişanlım dedi ki izin kullanmıcaklar ertesi gün 5 e kadar yeni yerine teslim olması gerekiyomus.İstanbul benimki.Uzak olanlara 2 gün süre vermişler.Bizimkine 1. Hazalelif bizden de selam götür oraya emi:Dgidip gitmeme konusunda ne yapıcağımızı bilmiyorum Dönüş bileti uygun saatte bulamıcaz galiba:(Ne sinir yermiş burası ya bilet bulamıyorum internetten.Sen hangi turla gidip döncen canım?Sen gidince ne kadar izin vercekler ?:50:

ben samsundan gidiyporum canım şuanda pek yoğunluk yok zaten. cuöartesi pazar 9dan akşam 5 e kadar görüş izni var askeriye içinde... ama yol izni çok azmış ya :((( usta birliğine giderken göremeeyebilirim düşünmesi bile kötü... 1-2 gün izin kullanabiliyo olsalar alırlardır. ama böyle bakalım nasıl olacak... sen nerdesin buarada? usta birliğiniz nereye çıktı canım?

Ben Eskişehirdeyim canım.Sen yakınsın ne güzel.Git gel ortamı bize de anlat emi.Çok merak ediyorum onu.Gidemicem yemin törenine diye çok üzülüyorum ne kadar azsüre vermişler.İstanbul yakın diye herhalde.Aslında bence değil ama... Benimki ordan İstanbul/metrise gidicek canım.Cuma yemin töreninden sonra cumartesi teslim olucak beraber dönmeyi düşünüyoduk o eskişehirden istanbula geçicekti.Ama uygun saatte bulamazsam napıcam bilmiyorum. Yoksa onları ordan otobüsle götürüceklermiş gitmezsek.Umarım gidebiliriz :18:

Hazalelifcim sen 2 gün orda mı durucaksın tatlım? Kalcak yer bulabildin mi? Çok fazla kalcak yer yok diye duymustum. Bide pahalıymıs dogru mu?

ben samsundan gidiyporum canım şuanda pek yoğunluk yok zaten. cuöartesi pazar 9dan akşam 5 e kadar görüş izni var askeriye içinde... ama yol izni çok azmış ya :((( usta birliğine giderken göremeeyebilirim düşünmesi bile kötü... 1-2 gün izin kullanabiliyo olsalar alırlardır. ama böyle bakalım nasıl olacak... sen nerdesin buarada? usta birliğiniz nereye çıktı canım?

1 haftadan az izin vermıyorlarmıs.Ama senınkı de uzaga gıdecek senın gıtmen ve onun da gelmesı cok zor.1 hafta kullansın bence.Yakın olsa neyse.Hem göremeyeceksın de yemın törenınde

Canım öle bişisölemişler ama Sen de ailesi sayılırsın ya ne demekmişçok saçma geldi bana:(

:( zaten birtek annesi var kadıncağız hasta diye gidemiyo. valla keşke evlenmiş olsaydık diye bi cümle kuracağımı hiç tahmin etmezdim ama diyorum :1:
bugünde konuştuk. askeriye kendi aracına bilet satmaya çalışıyomuş. eğer sen bana amasya-malatya bileti alırsan param yok hem de alınmış biletim var dyip onlarla gitmeyebilirim otobüse binene kadarda seni görmüş olurum dedi :69:. deniycekmiş daha dogrusu. ara tara öz diyarbakır diye bi yerden buldum bilet.
rezervasyon yaptırdım. ama karışıkmış durumlar her kafadan bir ses çıkıyomuş. inşallah gidip görebilirim :26:

yemin törenine gidemiyceksem bari ziyarete gidiyim amasyaya demiştim bende ama orda da o kadar yolu sadece yarım saat görmek için gidersem çok üzülürüm :( cumartesi pazar günleri sabah gitsen akşama kadar görüşebiliyomusun bu durumda?

Benim sevgilim de Amasya da.Ben yemin törenine gideceğim sonra o da bızımle donecek 1 hafta izin kullanacakmıs sonra da ıstanbul maltepe ye gidecek.

oo senin askeriin şanslııı maltepe daha nolsuun ...güzeldir maltepee askeriye sahilde...ordu ewinde mi olcaak acaba...

Back