- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 36
- Konu Sahibi fakeangell
bende yemin törenine gidicem dönüştede aşkımla beraber dönücem çooookkk sevinçliyim yaa![]()
İznini kullanıcakmısınız canım?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yemin törenine gidicem dönüştede aşkımla beraber dönücem çooookkk sevinçliyim yaa![]()
docalan benim askerimde pendikteeee !!!
kızlarrrrr iskenderundakiler dağıtım olmuş benim kocişim istanbul pendik çıkmış ayyyy çok sevindim yaa artık ankara istanbul gider gelirim :))
senin yerinde olmak için neler yapmazdım benim annem pendikte oturuyor eşimin pendiğe düşmesini çok isterdim![]()
Canım seninki de Amasyada sanırım sen yemin törenine gidemiosun galiba.Ama izin kullanıcakmı seninki?
kızlar selam, arada okuyorum bakıyorum forumunuzu ama kayıtlı üye değildim. en sonunda ben de katılaım dedim aralarına :) benim sevgilim de amasya da acemiliğini yapıyo su anda. sonrasında malatya ya geccek.
hasta kaç gündür sevdiceğim
yemin töreni için biletimi almıştım ama dün aradı yemin töreninden yarım saat sonra araçlarla dağıtım yerlerinize göturulceksiniz demiş komutan
çok uzunda konuşamadık ama mantığımada oturmadı. ailesi gidemiycek yemin törenine acaba bu yüzdenmi? bilginiz varmı?
hoşgeldin canıııım. ne çok amasya var ya :)) hepimiz amasyalıyızbugün amasya yolcusuyum kızlar bi sorun çıkmadan görebilirim bitanemi inşallah....
kızlar selam, arada okuyorum bakıyorum forumunuzu ama kayıtlı üye değildim. en sonunda ben de katılaım dedim aralarına :) benim sevgilim de amasya da acemiliğini yapıyo su anda. sonrasında malatya ya geccek.
hasta kaç gündür sevdiceğim
yemin töreni için biletimi almıştım ama dün aradı yemin töreninden yarım saat sonra araçlarla dağıtım yerlerinize göturulceksiniz demiş komutan
çok uzunda konuşamadık ama mantığımada oturmadı. ailesi gidemiycek yemin törenine acaba bu yüzdenmi? bilginiz varmı?
Kızlar hapimiz amasyalı olmuşuz valla.Bugün Aradı yine nişanlım dedi ki izin kullanmıcaklar ertesi gün 5 e kadar yeni yerine teslim olması gerekiyomus.İstanbul benimki.Uzak olanlara 2 gün süre vermişler.Bizimkine 1. Hazalelif bizden de selam götür oraya emigidip gitmeme konusunda ne yapıcağımızı bilmiyorum Dönüş bileti uygun saatte bulamıcaz galiba
Ne sinir yermiş burası ya bilet bulamıyorum internetten.Sen hangi turla gidip döncen canım?Sen gidince ne kadar izin vercekler ?
![]()
ben samsundan gidiyporum canım şuanda pek yoğunluk yok zaten. cuöartesi pazar 9dan akşam 5 e kadar görüş izni var askeriye içinde... ama yol izni çok azmış ya(( usta birliğine giderken göremeeyebilirim düşünmesi bile kötü... 1-2 gün izin kullanabiliyo olsalar alırlardır. ama böyle bakalım nasıl olacak... sen nerdesin buarada? usta birliğiniz nereye çıktı canım?
Canım öle bişisölemişler ama Sen de ailesi sayılırsın ya ne demekmişçok saçma geldi bana![]()
ben samsundan gidiyporum canım şuanda pek yoğunluk yok zaten. cuöartesi pazar 9dan akşam 5 e kadar görüş izni var askeriye içinde... ama yol izni çok azmış ya(( usta birliğine giderken göremeeyebilirim düşünmesi bile kötü... 1-2 gün izin kullanabiliyo olsalar alırlardır. ama böyle bakalım nasıl olacak... sen nerdesin buarada? usta birliğiniz nereye çıktı canım?
hoşgeldin canıııım. ne çok amasya var ya :)) hepimiz amasyalıyızbugün amasya yolcusuyum kızlar bi sorun çıkmadan görebilirim bitanemi inşallah....
Benim sevgilim de Amasya da.Ben yemin törenine gideceğim sonra o da bızımle donecek 1 hafta izin kullanacakmıs sonra da ıstanbul maltepe ye gidecek.