- Konu Sahibi fakeangell
-
beni de aradı bugün rekor kırdık 3 kez duyabildim sesini şükürler olsun... sesini duyunca çok değişik oluyorum sesimdeki titreşimi anlamasın die yutkunmaktan bi hal oluyorum( ağlamadan kapatmak için nasıl çabalıyorum.. ama aynı zamanda da acaip bi mutluluk huzur doluyo içime. 0358 uğurlu sayım bundan sonra.. 11833 gitsin 0358 reklamı yapalım kızlar ne dersnz :)):81::81::81::81::81:
ne güzel canım bitirmişsiniz sayılır siz artık.. bu acının tek ilacı zaman.. ama az biraz daha sesni duyabilsem görüşebilsem razıyım ... akşamları evde tekim normalde aşkım varken yalnızlıımı hissetmezdm bile.. şimdi evde kafayı yicek gibi oluyorum.. ona hiç belli etmemeye çalşyrm ama çok kötyüm.. hayatımda hiç bu kadar çaresiz kalmamştım.. ve bana tlfn açıp ben teslim olyrm diyene kadar işin bu boyutta canımı yakacağını tahmn etmemiştim.. Geçsin zaman çabucak... tıpkı aşkım yanımdaykn su gibi geçtiği gibi
:s kafam karıştı neyse arar inş bugün bende sorabilirim zamanının nasıl geçtiğini. eşin normalde ne olarak görev yapıyodu sivildeki görevlerini önemsemişler mi acaba
(bana tlfn açıp ben teslim olyrm diyene kadar işin bu boyutta canımı yakacağını tahmn etmemiştim)geçicek kuzum sabır bak biz bitiriyoruz sizinde biticek inşallah ama zor çok ama çok zorrrr ben okuyamıyorum bile sizin topiği içim bi tuhaf oluyo burkuluyo dayanamıyıp ağlıyorum o yüzden okumuyodum.şimdide koptum yine yaa,o günleri hatırladım sizi öle iyi anlıyorumki jet hızıyla geçsin gitsin bitsin inşallah kavuşalım hepimiz
Bugün Benim Efkarım Var Zarım Var
Değme Felek Değme Telime Benim
Gül Yüzlü Cananı Elden Aldırdım
Ecel Oku Değdi Gülüme Benim
Değme Felek Değme Gülüme Benim
Lokman Hekim Gelse Sarmaz Yarayı
Hilebaz Dostunan Açtık Arayı
Ne Köşkümü Koydu Ne De Sarayı
Baykuşlar Tünedi Dalıma Benim
Değme Felek Değme Telime Benim
Özlemiyem Başım Dumanlı Dağlar
Gözlerim Yaşlıda İçim Kan Ağlar
Güz Ayları Geldi Bozuldu Bağlar
Hazan Yeli Değdi Gülüme Benim
Değme Felek Değme Gülüme Benim
BU ŞARKI BENDEN BÜTÜN 339.DÖNEMDE ASKER GÖNDERENLERE GELSİN
bugün oturacak vakit bile bulamamışlar hep ayaktalarmışöğlen yemek bile yiyememiş benimki su bile içemedim dedi
ben şimdi burada nasıl yemek yerim
bü türküyü bütün gün tekrar tekrar dinlediğimi hatırlıyorum yaaa
çok şükür az önce aradı eşim. Rabbimiz eşinin yokluğuyla imtihan etmesin kimseyi.
(bana tlfn açıp ben teslim olyrm diyene kadar işin bu boyutta canımı yakacağını tahmn etmemiştim)geçicek kuzum sabır bak biz bitiriyoruz sizinde biticek inşallah ama zor çok ama çok zorrrr ben okuyamıyorum bile sizin topiği içim bi tuhaf oluyo burkuluyo dayanamıyıp ağlıyorum o yüzden okumuyodum.şimdide koptum yine yaa,o günleri hatırladım sizi öle iyi anlıyorumki jet hızıyla geçsin gitsin bitsin inşallah kavuşalım hepimiz
mehtap 3.... geçsin şu günler artıkın... bu hfta ne çok uzadı böyle yaaaa((
bu süreci yaşamayanlar durumumuz pek de anlamıyo.. sayılı gün geçer üzme kendini vs. gibi klasik sözler duyuyoruz.. ama burda atşe düştüğü yeri yakıyo ben burda yazılanları okudukça hem içim sızlıyo hem de üzüntümü paylaşmış hissedyrm rhatlıyorum. iyiki varsınız kızlar...
aynen öyle canım,sayılı gün geçer bu lafı o kadar çok duydum ki,tabii doğru elbet geçer ama,aması var işte..
sevgilim rahatım iyi tek sıkıntım senin özlemin diyo ama ben hiç inanamıyorum.. sürekli gerçekten öyle mi diye sorup duruyorum paranoya yapıyorum( pazar günü gidince görcem bakalım gerçekten nasıl. saçlarını falan çok merak ediyorum. aşkımı yeşiller içinde görünce bakalım nasıl olcak :))
sevgilim rahatım iyi tek sıkıntım senin özlemin diyo ama ben hiç inanamıyorum.. sürekli gerçekten öyle mi diye sorup duruyorum paranoya yapıyorum( pazar günü gidince görcem bakalım gerçekten nasıl. saçlarını falan çok merak ediyorum. aşkımı yeşiller içinde görünce bakalım nasıl olcak :))
ayy ne güzel canım yaa görebileceksin demek çok sevindim senin adına :) benimkide saçını gitmeden bayaa uzatmıştı,giderken kestirdi gerçi ama yinede askerde olması grektiği gibi değildi :) bende çok merak ediyorum nasıl oldu,asker kıyafetleri içinde nasıl görünüyor,kendisi ilk giydiğinde çok gülmüş,komik bulmuş..yemin töreninde görücem inş,bi utangaçlık gelir bana bitanemi öyle görünce
ben saçını falan göremedim amasyada traşını olmştu.. ben nasıl olcak hiç kestiremiyorum. belki tanıyamazsın beni diyo bi de demekki baya değişti tipi:)) çuval gibi kıyafet zaten yat yuvarlan toz kir içindeyim. hiç bıraktıın ben değilim kendini hazırla da gel diyor :))) oyyyyy ben onu göreyim bi sarılayım da kirliymiş tozluymuş gözüzm görür mü yaaa... inşallah herkes en yakın zamanda görür sevdiceğini.. ben yemin törenine gidemicem ama. annesi geliyo gitmemeyi daha uygun buldum. evci alabilirse o benm yanıma gelecek bakalım nasıl olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?