339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

evet evet benimkide çuval gibi demişti :) canım benim inş herşey gönlünüzce olur doya doya hasret giderirsiniz,gerçi doyulmuyor ama :16:"

"bir gün gelecek, bir gün kalacak..." Allah bize sabır, askerlerimize kolaylık versin.... Bir gün daha gitti. Yarın 10. gün kızlar. acemiliğin 3te 1i gitti sayılır. geçiyo günler, delip de geçiyo ama...:15::15::15::15:

"bir gün gelecek, bir gün kalacak..." Allah bize sabır, askerlerimize kolaylık versin.... Bir gün daha gitti. Yarın 10. gün kızlar. acemiliğin 3te 1i gitti sayılır. geçiyo günler, delip de geçiyo ama...:15::15::15::15:

allah hem size hem askerlerinize sabır versin kızlar hakkatten zor zamanlar..

aynen mervecim bende okuyunca eski günlere dönüyorum resmenn..

Canım bi burayı bi de günlüğümün ilk sayfalarını okuyamıyorum zaten başlıyorum ağlamaya:43::43:
Bi zamanlarda 335. dönemlerin sayfasını okuyamazdık..Vay be daha dün gibi..
Geçiyor bi şekilde ama nasıl geçiyo işte orası muamma:69::69:

Canım bi burayı bi de günlüğümün ilk sayfalarını okuyamıyorum zaten başlıyorum ağlamaya:43::43:
Bi zamanlarda 335. dönemlerin sayfasını okuyamazdık..Vay be daha dün gibi..
Geçiyor bi şekilde ama nasıl geçiyo işte orası muamma:69::69:

Geçse de biz de bu cümleleri kursak :43:
Bi de telefonda konuşurken ağlamamayı öğrensem :43:

Genelde ilk zamanlar 2-3 dk lık konuşmalar olduğu için ağlanıyor..Gece gündüz onun sesini duyarken birden boşluğa düşüyosun, yaşamanın bile bi anlamı kalmıyo malesef..
Ama daha sonra rahatlayınca ankesörlüler saçma sapan ne varsa anlatıyosun gülmekten kırılıyosunn:9::9:

Genelde ilk zamanlar 2-3 dk lık konuşmalar olduğu için ağlanıyor..Gece gündüz onun sesini duyarken birden boşluğa düşüyosun, yaşamanın bile bi anlamı kalmıyo malesef..
Ama daha sonra rahatlayınca ankesörlüler saçma sapan ne varsa anlatıyosun gülmekten kırılıyosunn:9::9:

O kadar güzel bi moral oldu ki çok teşekkür ederim :)

ankesörlüler rahatlayacak mı ne zaman :(( ustalıkta çavuş olacakmışlar ya telefon da rahat olur mu acaba:43::43::43:

çooook güzel bi moral oldu bu sabah sabah dicem ama öğlen oldu nerdeyse :)
insanın istediği zaman sevdiğine ulaşamaması çok acı yaa,bi kere eşim aramış ben dershanedeydim gözümüde telden hiç ayırmıyorum güyaa,nasıl kaçırdıysam 2 dak.önce aradığını gördüm,hemencik geri aradım uzun uzun çaldı bakan yok,direttim bi daha aradım nihayet birisi çıktı,ben o birisini daha ankesörlünün başından ayrılmayacağını zannettiğim eşim sandım,ses gerçi garibime gitti ama diyorum ki içimden ahh oralarda bile beni güldürmek için sesini değiştirip bana komiklik yapıyo...neden sonra anladım kii o bir asteğmen adayıymış,bende eşimin adını verince o bizim grupta yok ki deyiverdi bi utandım ki kusura bakmayın deyip kapatıverdim :1:

ilk zamanlar telefonda ağlamamak için zor tutardım kendimi..
ağlasam da ona belli etmemeye çalışırdım ama telefonu kapattıktan sonra canım çıkardı orası ayrı :)
şimdi sizin için daha çok yeni yavaş yavaş alışıcaksınız..bana şimdi sanki hep böyle günde 1 kere azcık konuşuyomuşuz gibi geliyo :) hep geçmicek gibi geliyodu ama geçiyo sadece biraz sabretmemiz lazım..
hep siz gelmicekmişsiniz gibi geliyodu ama geldiniz,biz gidelim de sizden sonrakiler de gelsin sonra sizde gidiceksiniz inşallah :)

ankesörlüler rahatlayacak mı ne zaman :(( ustalıkta çavuş olacakmışlar ya telefon da rahat olur mu acaba:43::43::43:

acemilikte çok fazla rahat olmaz ama bazen boş olduğu zamanlar uzun uzun konuşurduk biz..ama usta birliğinde rahat olur inşallah.hem bazı yerlerde telefon kullanmaya izin veriyolar öyle bişey olursa rahat rahat konuşursunuz.usta birliğinde herkes çavuş olmuyo ama çavuş olsa bile çok ta bi değişiklik olmuyo.benimki çavuş oldu ama sadece nöbet tutmuyo..2 haftada bir nöbetleri oluyo sadece..tabi onlar için nöbet tutmamak bile büyük bi nimet :)

cnm telefonda ağlama o senin ağladığını duymasın onun için daha kötü oluyor çünkü..
kapattıktan sonra ağlamaya çalış..
Ben bikere tutamadım ağlamıştım sora eşim gittiğinde bana yalvarırım bidaha bana telefonda ağlama lütfen dedi okadar kötü oldum ki kendimi sorumlu suçlu hissettim demişti yavrum nası koymuş içine işlemiş anlatamam..
Sende tut kendini cnm sürekli bi konu açmaya çalış soru sor zaman geçer öle dayanırsın..
Biz şimdi geyik bile yapıoruz telde:1:

kızlar çok özür dilerim ama bişi daha sormak istiyorum,mesaj panelini buldum ama o son yazdığım mesajın altında gözüküyor bir tek,daha önceki mesajlarımdan silmek istediğim zaman ne yapmam gerekiyor,yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

kızlar çok özür dilerim ama bişi daha sormak istiyorum,mesaj panelini buldum ama o son yazdığım mesajın altında gözüküyor bir tek,daha önceki mesajlarımdan silmek istediğim zaman ne yapmam gerekiyor,yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

daha öncekileri silemiyosun bildiğim kadarıyla son yazdığın mesajı düzenleme için bi zaman veriliyor o yüzden o çıkıyor. eğer silmek istiyosan yöneticilere bi söyle canımm

Back