- Konu Sahibi fakeangell
-
aradım şimdi sordum canım alabiliyormuş ısparta eğirdir dağ komando okulu ucak savar yazman gerekiyomuş.nizamiyede kontrol edip ulaştırırlarmış eşine(=
Canım bende 23 unde gıtmeyı dusunuyorum Samsundan.Bana gittikten sonra haber verir misin bir sorun olmadıgını cumrtesı gorusup gorusemeyecegımı
o da manga başı olmuştur o zmn canım sorarım kaçıncı manga diyeya bide burnu falan tıkanmış bogazı agrıomuş biraz çogu kişi öle oldu falan diodu revire çıkıcam bi ara diodu yaa yazık kıyamam ben cankuşum benim
ayyy yemeklere alışamadıysa beslenmemekten ya da hava değişimnden olmuştır.sıkma canını yavrum hepsi aynı durumda.valla artık alışıo gibiyim.seninki usta nereye gitçek adana benimki
kızlaaaar manga da neymiş ya :)) ilk defa duydum onu ben
düet harikaymış teşekkürlet
yoldaşlar nasılsınız .. keyifler nasıl??? şimdi bizimkiler askerde olmasa biç çoğumuz telefonda olurduk dimi..(
kızlar bu gün amasyadakilerden arayan var mıı? benimki halaaa aramadı yarın sınavım var kafa gidik yaniii :2:
evet canım yaa aynen ama onlar su an mışıl mışıl uyumaktalar
yemekler fena değil dedi aslında da benimki biraz hassas ben bile daha az hasta olurum ondanbenimki ustalığını geliboluda yapıcak.ben de alıştım canım yaa sonuçta bir tek onlar yapmıyo askerlik.herkes aynı şeyleri yaşıyor çok bunalım yapmanın anlamı yok.Allah daha büyük keder vermesin ...
aaa gelibolu çok iyiymiş:) yaa aslında haklısın zaten kısa dönem göz açıp kapayınca geçicek inşallah...allah korusun rahat olamadıkları yerler olabilirdi..yani amasya da adana da gelibolu da güzel yerlernankörlük edersek allahın gücüne gider artık
evet canım iyi bi yer çıktı çok şükür zaten ben gelibolu olduğunu öğrendikten sonra o kadar rahatladımki şimdi hiç stres falan yapmıyorum tek korku doğuya çıkmasıydı:18:bu arada seninle yakınız manisadaymışsın bende izmir manisadan çok arkadaşım var:)
Tabii ki haber veririm canım, ben görüştürürler diye düşünüyorum umarım yanılmam. Yalnız Samsun'dan rahat gidebilecek miyim, onu bilmiyorum işte. Taksiyle giderim diyordum, ama taksiyle gelmemem için söz istedi benden, sanırım o yöntem pek tekin değil. Otobüs varmış saatte 1 kalkıyormuş diye duydum, ama nereden kalkar, nasıl gider hiçbir fikrim yok... Sen nasıl gitmeyi düşünüyorsun?
Bende otobusle gıdecektım ama erkek arkadasımın aılesı de gelecekmıs bırlıkte gıdecegız buyuk ıhtımal.Bu arada 2 gundur aramıyor annesini de 3 gundur aramamıs.Kesinlikle arardı beni merak ettigimizi bilir cunku.Ne oldu merak ediyorum((
aynen canım bende benim sevgilim izmirli ben de okumaya geldim izmire bidaha da dönemicem gbi istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?