339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ben özledim yarimi ağlasam ayıp mıdır:( içim daradı sesini duyunca dünyalar benim oluyor. bazen diyorum biraz düşünmeden durabilsem ne güzel olurdu. canım hiçbişey yapmak istemiyor. zordan işe gidiyorum. suratımdan düşen bin parça. makyaj bile yapmak gelmiyor içimden ruh gb dolaşıyorum. zormuş kızlar çok zor . ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. ÇABUCAK GEÇSİN GÜNLER KAVUŞALIM SAĞ SALİM SEVDİKLERİMİZE...................

KISLAR bende 337 dönem yareniyim okdr anlıyorumki sizi çok zordu çok şükür şafak 27 kaldı inş. sizinde günler su gibi akar gider :nazar::nazar:

Nasılsınız 339. Yakışıklıların güzelleri :)))bir günü daha bitiriyoruz inşallah kızlar... 4 gün sonra bi aksilik çıkmazsa bitanemi görcem şu günler geçsin artıkkk sabırsızlanıyorum düşününce bile yermde duramıyorumm.. Bugün 8. Gün bitiyo bana sanki 1 kaç ay geçmiş gibi geliyo:((

Canım aradı mı bugun senınkı benı bugunde aramadı.Merak edıyorum cokkk :'(

aradı canım 2 kez. eğitim yapmşlar bugün baya.. arar canım akşama ya da geceye doğru daha sakin oluyomuş o zamanı bekliyodur. belki çok yorulmuştur sıra bekleyememiştir. içini ferah tut.... acaba bizimkiler tanıyolar mıdır birbirlerini öyle haber alsak :53::53:

eğer yemin törenleri 28-30 gün sonra falan oluyosa usta birliğine teslim olur ama benim askerimin 20. günde falan olmuştu sonra 1 hafta daha acemi birliğinde durdu ondan sonra usta birliğine teslim oldu

hımm tmm canım teşkür ettim ;)

sevgili amasya yolu gözleyenler aradımı sizinkiler:( benimki aramadı hala ama genelde bu saatlerde arıo bekliorum :(

sabah 6.30 da aradı bi de 12.30 civarı bi daha da aramadı. kısa kısa da olsa 4-5 kere arardı her gün. çok özledim eşimi çookkk.. giderek zorlaşıyor... bi sesini duysam... :43:

sabah 6.30 da aradı bi de 12.30 civarı bi daha da aramadı. kısa kısa da olsa 4-5 kere arardı her gün. çok özledim eşimi çookkk.. giderek zorlaşıyor... bi sesini duysam... :43:

benimki de şimdi aradı.ve ben yine ağladım :(( her telefonu kapatışımda ağlıorum onu da üzüorum ya:( o gidince kimsesiz hissettim kendimi..sesini duymak bile öyle güzel ki...çok zormuş yaşamayan bilemez..

beni de aradı bugün rekor kırdık 3 kez duyabildim sesini şükürler olsun... sesini duyunca çok değişik oluyorum sesimdeki titreşimi anlamasın die yutkunmaktan bi hal oluyorum :(( ağlamadan kapatmak için nasıl çabalıyorum.. ama aynı zamanda da acaip bi mutluluk huzur doluyo içime. 0358 uğurlu sayım bundan sonra.. 11833 gitsin 0358 reklamı yapalım kızlar ne dersnz :)):81::81::81::81::81:

Canım benim eşim 337. dönem olarak Hatay 121. jandarma er eğitim alayı serinyol a düştü üzülmeni hiç istemem ama çok kötü biryer ve eşim şuanda Hakkari çukurcada inşaallah doğuya düşmez diyorum ne diyim başka ama %95 i buralara verdiler eşim Bilgisayar mühendisi ya orada kalıyorlar yada doğuya veriyorlar inşaallah seninki orada kalır Allah sabır versin inşaallah
ay iyiki daha önce okumamışım msjını :)
bugün arayabildi sonunda o kadar mutlu oldum ki
askerlik yerini öğrendiğimizde acemi birliği hatay usta birliği adana yazıyordu yani adanaya gitmicek mi burdan sonra?
başka dağıtım yapılmıcak diye biliyorum ben
yanlış mı biliyorum?

Back