- Konu Sahibi fakeangell
egede maliye canım sen celal bayarda mı?
evet canım ben de kimya okuorum cbüde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
egede maliye canım sen celal bayarda mı?
ben özledim yarimi ağlasam ayıp mıdıriçim daradı sesini duyunca dünyalar benim oluyor. bazen diyorum biraz düşünmeden durabilsem ne güzel olurdu. canım hiçbişey yapmak istemiyor. zordan işe gidiyorum. suratımdan düşen bin parça. makyaj bile yapmak gelmiyor içimden ruh gb dolaşıyorum. zormuş kızlar çok zor . ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. ÇABUCAK GEÇSİN GÜNLER KAVUŞALIM SAĞ SALİM SEVDİKLERİMİZE...................
kızlar yemin töreninden sonra cuma-pazar arası izinliler ya.Pazar günü kaçta teslim oluyorlar bilginiz var mı?
17.00'a kadar teslim olmak zorunda canım :)
Pazar günü tekrar acemilik yerlerine mi teslim oluyolar???
Canım aradı mı bugun senınkı benı bugunde aramadı.Merak edıyorum cokkk :'(
Canım aradı mı bugun senınkı benı bugunde aramadı.Merak edıyorum cokkk :'(
eğer yemin törenleri 28-30 gün sonra falan oluyosa usta birliğine teslim olur ama benim askerimin 20. günde falan olmuştu sonra 1 hafta daha acemi birliğinde durdu ondan sonra usta birliğine teslim oldu
sevgili amasya yolu gözleyenler aradımı sizinkilerbenimki aramadı hala ama genelde bu saatlerde arıo bekliorum
![]()
kızlar yemin töreninden sonra cuma-pazar arası izinliler ya.Pazar günü kaçta teslim oluyorlar bilginiz var mı?
sabah 6.30 da aradı bi de 12.30 civarı bi daha da aramadı. kısa kısa da olsa 4-5 kere arardı her gün. çok özledim eşimi çookkk.. giderek zorlaşıyor... bi sesini duysam...![]()
ay iyiki daha önce okumamışım msjını :)Canım benim eşim 337. dönem olarak Hatay 121. jandarma er eğitim alayı serinyol a düştü üzülmeni hiç istemem ama çok kötü biryer ve eşim şuanda Hakkari çukurcada inşaallah doğuya düşmez diyorum ne diyim başka ama %95 i buralara verdiler eşim Bilgisayar mühendisi ya orada kalıyorlar yada doğuya veriyorlar inşaallah seninki orada kalır Allah sabır versin inşaallah