337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy ne güzel kendi kendini hazırlamış , bizimkinde nerdee bende çok moral varmış gibi birde onn moralini düzeltmeye çalışıyorummm oo rahatsa süper o zaman

barbicim belkı dağıtımda yakınlara çıkar

kısa dönem yapıcak ya tatlım belki aynı yerindede kalabilir

askerim orda yaptı acemılıgını kutahyada..
dağıtım doguya vermıyo tek tuk bı kac kısı gıdıyo ordan:96:

susu çok sağol bilgin için.içim bir nebze de olsa rahatladı.inş. çok uzak bir yere çıkmaz dağıtımda..senin bilgin var mı zorluyolar mı orda acemilikte falan?

doğuya çıkanlarda nolur bozmayın morallerinizi.biliyorum zor bir durum.ama biz hayırlısı için dua etmedik mi?Allah korusun hepsini.hiç bişeyin garantisi yokki.batıdakiler için de öyle..bize düşen bol dua etmek.hem şu yönden bakın.kısa dönem çıkmış 5 aya geliyolar..buna da şükür..rabbim herkesi tez zamanda kavuştursun inş.

CANIM TUTİ Yİ GÖREMIORUM AMA NASIL BİYERDİR BİLMİORUM ÇOK KORKUORUM 1'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
DOĞUBEYAZIT AĞRI BURDAMI TUTİNİN ERKEK ARKADAŞI ACABA BEN ŞMDİDEN ÇOKK ÖZLEDM YAA AKŞAM OLSADA GÖRSEM BITANEMİ YAA

susu çok sağol bilgin için.içim bir nebze de olsa rahatladı.inş. çok uzak bir yere çıkmaz dağıtımda..senin bilgin var mı zorluyolar mı orda acemilikte falan?

zaten hava kuvvetleri doğuda 1 2 yerde var canım orayada tek tuk cıkanlar gıdıyo işte..
zorluyolarmı derken eğitim sürecinde tabıkı zorlanıyorlardı.yat kalk surun vs.
aşkımın sesi kısılmıştı..bağırmaktan telefonda sesi zor gelıyodu.kutahya çok soguk oluyo bırde..
ama onun haricinde iyi yani hatta dağıtımımız oldugunda keşke orda kalsaydım dediği olmuştu için rahat olsun yanii

nasıl üzülmeyelm mavigül doğu olması deil uzak,soguk şartların zor olması benı cok üzennnn yarn bu saatlerde uçagı kalkıcak ve ben onsuz 5,5 ay geçrcemm yaaa içim çookk acıoo

az kaldı yaaaa (((

az kaldı maalesef yarın son günümz 12.12.10 çok zormuş artık safak saymaya başlıcz dün vedalaştık çok ağladım kısa dönem ama olsun allah yardımcımız olsun

:2::2:
nasıl üzülmeyelm mavigül doğu olması deil uzak,soguk şartların zor olması benı cok üzennnn yarn bu saatlerde uçagı kalkıcak ve ben onsuz 5,5 ay geçrcemm yaaa içim çookk acıoo

:2:ewt çok kötü burda birbirimize destek olcz kıslar

az kaldı maalesef yarın son günümz 12.12.10 çok zormuş artık safak saymaya başlıcz dün vedalaştık çok ağladım kısa dönem ama olsun allah yardımcımız olsun

ben yarın havalimanından göndericm son dkkaya kadar yanında olmak elini sımsıkı tutmak istıorumm aşkımınnn

ben yarın havalimanından göndericm son dkkaya kadar yanında olmak elini sımsıkı tutmak istıorumm aşkımınnn

ne mutlu sana sevdigini askere ugurlama sansın var ben onuda yapamıyorum
yeri belli olmasdan önce yemin törenine gidecegim diye hayallıyordum simdi gelemezin mardine diyor ama gitmek istiyorummmmm

Son düzenleme:
selam kızlar..
kim nereye çıkmış tam okuyamadım..henüz buraya giremiyorum pek..ama pazar gunünden sonra inşallah hep buradayım :) hep beraber atlaticaz bu günleri..çok sık başlığa giremesem de aklım hep sizde,özellikle dün aksam hep sizi düşündüm..kim nereye çıktı diye..Allah hepsini korusun..
bizim Çanakkale il jandarma kısa donem..

evet canım bir iki yer varmış doğu zaten Allaha şükür havacılar raahat oluyo diyolar zaten..kütahya için zaten bir tek sorun soğuk olmasıymış..az bir kısmı orda kalabiliyomuş ama genel olarak çok rahat diyolar..rabbime şükürler olsun..çok sağol desteğin için..

canım bize tekirdağ il jandarma çıktı kısa dönem çok şükür,acemi birliğinde neresiydi sizin?yani acaba usta birliği nereye olur diye kestirmeye çalışıyorum:)?

biliyorum çok zor ilk zamanlar bunu atlatmakta zorlanıcaz hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz birbirimize destek olucaz..şafakları bir bir sayıcaz..ve bir de bakmışız ki gelmişler bile..üzmeyin nolur kendinizi..

rica ederim tatlım ne demek allah kavuştursun hepimizii:13:

canım bize tekirdağ il jandarma çıktı kısa dönem çok şükür,acemi birliğinde neresiydi sizin?yani acaba usta birliği nereye olur diye kestirmeye çalışıyorum:)?

sizinde hayırlı olsun yumicim inş. tez vakitte gidip gelirler..adına sevindim..orası da iyi bir yer diye biliyorum ben..

bu arada dün gece nereye olduğunu yazdıktan sonra 2.30a kadar kadınlar kulübüne giremedim bağlantı hatası dedi deli oldum şimdi okudum SEA üzülme ne olur,bak kısa dönemmiş,hem belki usta birliğini buraya verirler 1 ay kalır ağrıda daha yakın bir yere gelir inşallah,sağlıkla gelsiler önemli olan o tabi allah kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…