337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım benim inşallah bi gün bende senin gibi barıştık diyebilirim :50:
beraber olduktan sonra eskisi gibi olur zamanla merak etme önemli olan ayrılmamak :84:

inşallah canım inşallah
böyle dediğine göre hala seviyorsun, bişeyler bitmemiş demektir
umarım barışırsınız

kızlar nbr nasılsınız bugün Betül için en mutlu gün düğününe gidebilcek varmıydı aranızda

ben burdayımm arada uğruyorum :)

jasmin25
spooke

onlar da gelsinn, nerdesiniz

arzugur da var

unuttuğum vardır mutlaka..

biri banamııı seslenddiiii:81::81:

bernaammm kuzummm sesini duydum geldiiimmm:71::71:

Napıosunuz askerlerine kavuşmuş şekerler:71:

Tabi herifcikleriniz gelince bende dahil buralar uğramaz olduk dimiiii:4::4:

arada bakıorum valla yazmamıştım kimseler olmuyor diye maşallah topicimiz evlilik topici olmuş maşallahh:nazar:

İİ haberlerin yanında kötüleride var onlarada çok üzüldüm ama üzülmeyin arkadaşlar yol almadan yollarınız ayrılmış kısmet değilmiş:2:

Demekki ruh ikizleriniz onlar değilmiş sizi başka yerde bekleyen ruh ikizlerinizle tanışıp çok mutlu olacaksınızz belkidee:71:

Diğer sözlenen,nişanlanan evlenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum,bir ömür boyu mutlu olun inşallaah..

Henüz kıpırtı olmayanlarda üzülmesin bu işler aceleye gelmez hepinizin tez zamanda daha doğrusu doğru ve uygun zamanda sözlenmeniz nişanlanmanız veeee evlenmeniizzz dileğiyle kuzular..

Bana gelince kocişim geldi mutlu yuvamızda mutlu mesutt geçinip gidiyoruzzzz,,bizde EVlendik ama zaten evlisiniz derseniz ev aldık bayağı borca girdik eşim işe girdi ama ben henüz giremedim bana bol bol dua edin şekerler iş bulayımm..

Hepinizi çok özlemişim burda paylaşımları falann..

Bigün belirleyip buluşalım burdaa şekerlerrr eski günleri yadedelimm...

öpüyorummm hepinizi :54::54::54::54:

günaydın hatunlarr bende ayrılanların kervanına katıldım dün itibariyle... :51:
beyimiz sorumluluk alamadı,bastı gitti tatile memleketine.ne tanıştırma ne söz ne nişan.gelen iş tekliflerini bile reddetti..
elimden geleni yaptım ama olmadı sonuç olarak dün bitirdim :57::57::57::57::57:

biri banamııı seslenddiiii:81::81:

bernaammm kuzummm sesini duydum geldiiimmm:71::71:

Napıosunuz askerlerine kavuşmuş şekerler:71:

Tabi herifcikleriniz gelince bende dahil buralar uğramaz olduk dimiiii:4::4:

arada bakıorum valla yazmamıştım kimseler olmuyor diye maşallah topicimiz evlilik topici olmuş maşallahh:nazar:

İİ haberlerin yanında kötüleride var onlarada çok üzüldüm ama üzülmeyin arkadaşlar yol almadan yollarınız ayrılmış kısmet değilmiş:2:

Demekki ruh ikizleriniz onlar değilmiş sizi başka yerde bekleyen ruh ikizlerinizle tanışıp çok mutlu olacaksınızz belkidee:71:

Diğer sözlenen,nişanlanan evlenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum,bir ömür boyu mutlu olun inşallaah..

Henüz kıpırtı olmayanlarda üzülmesin bu işler aceleye gelmez hepinizin tez zamanda daha doğrusu doğru ve uygun zamanda sözlenmeniz nişanlanmanız veeee evlenmeniizzz dileğiyle kuzular..

Bana gelince kocişim geldi mutlu yuvamızda mutlu mesutt geçinip gidiyoruzzzz,,bizde EVlendik ama zaten evlisiniz derseniz ev aldık bayağı borca girdik eşim işe girdi ama ben henüz giremedim bana bol bol dua edin şekerler iş bulayımm..

Hepinizi çok özlemişim burda paylaşımları falann..

Bigün belirleyip buluşalım burdaa şekerlerrr eski günleri yadedelimm...

öpüyorummm hepinizi :54::54::54::54:

kuzucumm hoşgeldin sonunda yanii, ne haberler var merak ediyoduk
eviniz hayırlı uğurlu olsun, ödersiniz yavaş yavaş dert etmeyin...
eşin işe girmiş sen de en kısa zamanda girersin inşallah.. tecrüben vardı zaten, şu ölü yaz dönemi bitsin bulursun en kısa sürede..
toplaşsak bi gün herifcikleri çekiştirirdik, evlenen sözlenen nişanlanan ayrılan bi anlatıverseydi değil mii:)

günaydın hatunlarr bende ayrılanların kervanına katıldım dün itibariyle... :51:
beyimiz sorumluluk alamadı,bastı gitti tatile memleketine.ne tanıştırma ne söz ne nişan.gelen iş tekliflerini bile reddetti..
elimden geleni yaptım ama olmadı sonuç olarak dün bitirdim :57::57::57::57::57:

yanlış hatırlamıyosam sorunlar vardı, şikayet ediyodun sen hep...
hakkında hayırlısı olsun...ömür boyu üzülmektense şimdi üzülüp bitirmek en mantıklısı

off noluyo millet birer birer ayrılıyo nerde o eski günler yaw bizde tek taş bakmaya gtik baya gezdikkk işte alyansa baktık ilerlemeye başladık inş. şu bizim ev sorunu çözülürse evler yıkılıyo mağlum taşınma olacak ondan sonrsa olck gec olsunda güç olmasın ayrılanlarda üzülmesin kısmet değilmiş demkekki:38::38::38::38:

ben de bakıyorum kimse yok:(((

esracım nası gidiyor sözlülük:))
nişan ne zaman düğün ne zaman

ben de bakıyorum kimse yok:(((

esracım nası gidiyor sözlülük:))
nişan ne zaman düğün ne zaman

canım daha bişey anlayamadık ya :)
bilecikteydi görüşemiyoduk da şimdi boluya geçti daha sık gelecek sanırım..
yani inşallah öyle olur :)
düğün tam konuşulmadı ama ilkbahar yaz gibi diyoruz..
nişan da konuşulmadı ama kışa falan olur heralde o da :)
sizin nasıl gidiyo?şimdi iyisinizdir inşallah :69:

canım daha bişey anlayamadık ya :)
bilecikteydi görüşemiyoduk da şimdi boluya geçti daha sık gelecek sanırım..
yani inşallah öyle olur :)
düğün tam konuşulmadı ama ilkbahar yaz gibi diyoruz..
nişan da konuşulmadı ama kışa falan olur heralde o da :)
sizin nasıl gidiyo?şimdi iyisinizdir inşallah :69:

hadi bakalım bundan sonra sık sık görüşürsünüz, o zaman anlarsın canımcım.yaza düğünümüz var desene:)) hazırlıklara başla anca biterr:))

biz iyiyiz, çok iyi değil aramız ama idare ediyoruz..
2 aydır görmedim 2 ay sonra gelicek...bu da bizi yıpratıyor çok fazla
aslında onun elinde gelip gelmemesi ama o da onun acizliği işte..
neyse canım ya ben çok doluyum keyfimiz kaçmasın..
bi ara yakalarsak birbirimizi dertleşiriz:37:

Back