Kızlar sizlere kötü bir haberim var ben sevgilimden ayrıldım.zaten askere giderken ailesiyle tanıştırmamıştı dönüncede hiçbirşey yapmadı beni seviyordu biliyorum ama konu ciddiyet olunca kaçıyor ailemle aramda problemler var diyor 1,5 yıldır bendede sabır kalmadı.Askerdeyken aman kızma yazıktır çocuğa diyodunuz bende öyle yaptım askerliği bitirsin elbet bişeyler yapar dedim ama yapmıyor yapamıyor ve en acısıda galiba yapmak istemiyor çünkü ona bu konuda kaç kez şans verdim eğer bunlar olmazsa bu ilişkinin biteceğinin sinyallerini verdim ama yapmadı ne yazıkki beni birşeyleri göze alacak kadar çok sevmiyormuş ve biliyomusunuz ayrıldıktan bir gün sonra facede başka bir kız ile yazıştı telefonunu verdi seni çok tanımak isterim vs gibi kelimeler...ben anladımki benim sevdiğim kadar sevmemiş beni ki bişeyler yapması gerekirken sevgisini elde tutması için bişeyler yapabilecekken ve ben hala ondan bişeyler bekliyoken o gidiyor başka kızlara,belki yeni ilişkilere....
Benim artık bu ilişkiden hiç umudum kalmadı sizde sevgilileriniz değerini bilin bakın benim gibilerde var 5,5 ay bekleyip sonra böyle bir haksılıkla karşılaşmak inanın çok zor.