337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar sevgılım 1 puanla ıstanbula atanamadı...kpssde yerlesemedı.cok uzgun.. Ben de cok uzgunum. Yıkıldık ıkımızde.. bıseyler degısebılırdı. Yanıma gelıcektı sadece 1 puan daha fazla olsaydıı. Hayırlısı boyleymıs demekten baska bısey gelmıyor elımızden. Ama uzuntumuzun gecmesıne yeterlı olmuyor...

tatlım hayırlısı neyse o olur zamanı vardır üzülmeyin herşey yoluna girecek göreceksin çokkkkkkkkkkkkkk mutlu olacaksınız.......

kızlaaaarr yarın akşam bizimkiler tanışmaya geliyolar..
çok heyecanlıyım dua edin bana lütfen..inşallah güzel haberlerle gelirim tekrardan :)

Kızlar sizlere kötü bir haberim var ben sevgilimden ayrıldım.zaten askere giderken ailesiyle tanıştırmamıştı dönüncede hiçbirşey yapmadı beni seviyordu biliyorum ama konu ciddiyet olunca kaçıyor ailemle aramda problemler var diyor 1,5 yıldır bendede sabır kalmadı.Askerdeyken aman kızma yazıktır çocuğa diyodunuz bende öyle yaptım askerliği bitirsin elbet bişeyler yapar dedim ama yapmıyor yapamıyor ve en acısıda galiba yapmak istemiyor çünkü ona bu konuda kaç kez şans verdim eğer bunlar olmazsa bu ilişkinin biteceğinin sinyallerini verdim ama yapmadı ne yazıkki beni birşeyleri göze alacak kadar çok sevmiyormuş ve biliyomusunuz ayrıldıktan bir gün sonra facede başka bir kız ile yazıştı telefonunu verdi seni çok tanımak isterim vs gibi kelimeler...ben anladımki benim sevdiğim kadar sevmemiş beni ki bişeyler yapması gerekirken sevgisini elde tutması için bişeyler yapabilecekken ve ben hala ondan bişeyler bekliyoken o gidiyor başka kızlara,belki yeni ilişkilere....
Benim artık bu ilişkiden hiç umudum kalmadı sizde sevgilileriniz değerini bilin bakın benim gibilerde var 5,5 ay bekleyip sonra böyle bir haksılıkla karşılaşmak inanın çok zor.:50:

ayy canım çok üzüldüm senın adına sen 5,5 ay bekle o senı 1 gün bile beklemesinn...daha da ayrılmayı fırsat bılmısss yuhh diyorum ... aç kurt gibi baska koyunlara atlasın ahların en büyüğünü hakediyorr..

selam kızlar.nasılsınız..askerlık bıttı uzerınden aylar gectı vay be.. daisy24 cok uzuldum cnm ınankı :(( demekkı senı haketmemıs gercekten..okuduklarımdan bnları cıkardım..allah yardımcın olsn cnm..:( bızımde bu aralar aramz hıc ıı degıl kızlar..bayadr gıremıodum ozledım burayı..kendınze ıyı bakn canlar..

kızlaaar yine buralar bomboş ama ben haberleri vermeye devam edeyim :)
perşembe akşamı sözüm var hemde isteme olcak inşallah :)
dualarınız benimle olsun :69:

kızlaaar yine buralar bomboş ama ben haberleri vermeye devam edeyim :)
perşembe akşamı sözüm var hemde isteme olcak inşallah :)
dualarınız benimle olsun :69:

çok sevindim esracım Allah tamamına erdirsin.darısı başımıza inşallah biz önce gelmelerini bekliyoruz tabi askerden:)

esracım hayırlı olsun çok sevindim senin adına ama ben bu aralar çok mutsuzum biz ayrıldık :43: çok mutsuz çok çaresizim burda şafak saydığım günleri geri istiyorum :50:

esracım hayırlı olsun çok sevindim senin adına ama ben bu aralar çok mutsuzum biz ayrıldık :43: çok mutsuz çok çaresizim burda şafak saydığım günleri geri istiyorum :50:

:( buraya gelpte böyle haberler alınca cok uzuluorum :( ıns eskı gunlere doneblrsnz yda hayırlısı dıyım :(
esra hayırlı olsun :16: darısı basımıza ...:81:

:( buraya gelpte böyle haberler alınca cok uzuluorum :( ıns eskı gunlere doneblrsnz yda hayırlısı dıyım :(
esra hayırlı olsun :16: darısı basımıza ...:81:

canım benim dönersiniz inşallah ama en başı hayırlısı tabi..
burdaki herkes mutluluğu çoktan haketti ama bazen böyle üzücü haberler de oluyo işte :(

noluyo kızlar böyle ya olmuyo böyle ayrışıklar filan bizdede annesi filan geldiler işte tanışmaya tam isteme olcktı bizim oturdugumuz evler parkmı ne oluyomuş kaldı yaniii bklyoruz nolck ev arama telaşındayız ama her akşam beraberiz bu bile yetiyo bana ama olsun:16::17::17::17::17::17:

slm kizlar..neler olmus böyle ayrilanlar falan,Allah hakkimizda hayirlisini versin insallah..
bizde hersey yolunda cok sükür askim 2hafta once bi ise girdi,bende meslege basliyorum eylülde stajm dvm ediyor hala
bu sene bizim dönüm noktamiz oolucak insallahh hersey yolunda gider...
Ask böcegi oldumm ise baslayinca bi aksamlari msnde gorusebiliyoruzz cok özlüyorummm :17:

canım benim dönersiniz inşallah ama en başı hayırlısı tabi..
burdaki herkes mutluluğu çoktan haketti ama bazen böyle üzücü haberler de oluyo işte :(

canım esracımmm çok mutlu olursunuz inşallah bi ömür boyu....çok sevindim senin için şekercimm:69::70::16::16::123::nazar::nazar:düğün ne zaman inşallah???

Back