oy oy oy.depük gecesini gerçeğe dönüştürme fikri. süper, ne stres atılırdı var yaaa!:87::87:
ahaha biz gerçekten tekme filan ssawuruomuşuz birbirimize :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oy oy.depük gecesini gerçeğe dönüştürme fikri. süper, ne stres atılırdı var yaaa!:87::87:
aa buluşma mı vardı ne planı haberim yok benim
eveeeet canlar. gelelim hazırlıklara. e malum 13 günde ancak yetişir. neler planlıyorsunuz. üfff sürpriz yapma istiyorum beeeen! askeriyeye mektuptan başka bi şey gönderemedim ve ocaktan beri görmedim. geldiğinde sürprizlere boğmak istiyorum onu. sizin planlarınız var mı?
şarap, peynir, meze falan tamam zaten bunları biliyor, bir de o askerdeyken dinlediğim şarkıları indiriyorum yavaş yavaş. o akşam çalsın diye. başka başka ?
ahaha biz gerçekten tekme filan ssawuruomuşuz birbirimize :)))
selam kızlarr... nasılsınızzz bakiiimmm???? ben iiim teşekkür ederimmmm:)))![]()
artık bitsin bu çile lenn sıkıldımö icee heeeeeeeeeee............ 10nlardanda sıkıldımö bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnselaaam canımnıımmnııımmmm :))
artık bitsin bu çile lenn sıkıldımö icee heeeeeeeeeee............ 10nlardanda sıkıldımö bitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
ayy başladım şeker plan yapmaktan kafayıyı yıyorum:)) hehehhe:)) bitio bitioo sende başladın mı hazırlıklaraaa:))
ayy başladım şeker plan yapmaktan kafayıyı yıyorum:)) hehehhe