• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

eveeeet canlar. gelelim hazırlıklara. e malum 13 günde ancak yetişir. neler planlıyorsunuz. üfff sürpriz yapma istiyorum beeeen! askeriyeye mektuptan başka bi şey gönderemedim ve ocaktan beri görmedim. geldiğinde sürprizlere boğmak istiyorum onu. sizin planlarınız var mı?

şarap, peynir, meze falan tamam zaten bunları biliyor, bir de o askerdeyken dinlediğim şarkıları indiriyorum yavaş yavaş. o akşam çalsın diye. başka başka ?

bende bugün başladım hazırlıklara yavaştan başlamak lazım ama dimii ne kaldıki şurda:1:dip boyamı yaptrdım ve saçlarımın kırıklarını aldrdım.haftasonuda alışveriş yapcam.özel şeylerde alcam tabi :1: kocacım gelsinde gerisi olur allahın izniyle.herşey onlar için dimi kızlar

selam kızlarr... nasılsınızzz bakiiimmm???? ben iiim teşekkür ederimmmm:))):52:

]:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Veeeeeeeee Şafak BİNGÖL
$12-Bingöl-Plaka.webp

Şafak 12+2:32:

bende hazırlık yapmak istiyorum sevgilime:52:

2 gün yada 3 gün kalıcak :52:

hediye alsam ne alsam:26:sevgililer gününde göynek ve kazak aldım biri rodiden diğeri tifaniden

ona her türlü hediyeyi aldım zaten :52:sadece saat almadım oda çok pahalı olur diye bakmadım bile:59:
ama saat almıcam yine de küccük küccük şirin şeyler almak fikrim:9:

yarın araştırma yapıyım bir:82:

daha kendimi süslicem ne alcam bilmiyorum:18:

şafak 24 erzincan mehatap 1 adanaaaaaaa:52::52::24::24::24::62::65:çok şükür yoluna girdi gibi şimdilik herşey,koskoca üç gün iki gece beraber olucaz aşkımla,çok güzel bi doğum günü olacak onaaa:69::70::16::17::78::54:

Back