aaa neden ???:)))
Ayy çok rahat kaldıkları yer telefonu var şarj aleti var ve en önemlisi yatağının yanında priz var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa neden ???:)))
:)) ooh ooh sewindiim canıım :)))
sağol canımmm
bu arada herkese bi sorum var son 5 gün full çarşı varmış, sizde de öyle miiii
bende öyle duydum ama herkeste olur mu bilmiyorum
bizdede var mı onu da bilmiyorum
bizde varr, aslında santralde olduğu için çıkamıcaktı, konuşmuş geceye geçicekk son 5 günde çarşıya çıkıcakmış
inşallah herkes de olurr
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?:80:
sağol canımmm
bu arada herkese bi sorum var son 5 gün full çarşı varmış, sizde de öyle miiii
bana bişey söylemedi eşim cnm soraym ama yarın.merka ettim şimdi:) gerçi farketmez artık bu şafaktan sonra isterlerse hiç vermesinler çarşı izni no problem![]()
evet ben de öyle dedim son 5 gün çarşıya çıksan nolurr çıkmasan nolurr![]()
eveeeet canlar. gelelim hazırlıklara. e malum 13 günde ancak yetişir. neler planlıyorsunuz. üfff sürpriz yapma istiyorum beeeen! askeriyeye mektuptan başka bi şey gönderemedim ve ocaktan beri görmedim. geldiğinde sürprizlere boğmak istiyorum onu. sizin planlarınız var mı?
şarap, peynir, meze falan tamam zaten bunları biliyor, bir de o askerdeyken dinlediğim şarkıları indiriyorum yavaş yavaş. o akşam çalsın diye. başka başka ?
dahaa nolsuuunnnnn :)) benim gelesim geldi baaak :)))
eveeeet canlar. gelelim hazırlıklara. e malum 13 günde ancak yetişir. neler planlıyorsunuz. üfff sürpriz yapma istiyorum beeeen! askeriyeye mektuptan başka bi şey gönderemedim ve ocaktan beri görmedim. geldiğinde sürprizlere boğmak istiyorum onu. sizin planlarınız var mı?
şarap, peynir, meze falan tamam zaten bunları biliyor, bir de o askerdeyken dinlediğim şarkıları indiriyorum yavaş yavaş. o akşam çalsın diye. başka başka ?
olur yavrucum senin için de yaparım amaaaa başka bi akşamseninle 16 mayısta yaparız onunla 17'sinde
hatta n'oldu sizin istanbul planı? izmir'den çok imrendim size :)
ben aşkitomun geldiği gün güsselce bi pasta yaptırcam..
o gün kayınvalidelerle beraber oluruz mecburenaynı ilde olunca beraber olmak zorundayız..
ama gece yalnız kalıcaz, o zaman da ösel süprüslerim olucek![]()
:)) istanbullu kızlardan sess çıkmadıı kiii:))) şöle bi asmalımescit newzade yapardık oysaki :)
:)) istanbullu kızlardan sess çıkmadıı kiii:))) şöle bi asmalımescit newzade yapardık oysaki :)