• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende öyle duydum ama herkeste olur mu bilmiyorum :69:
bizdede var mı onu da bilmiyorum

bizde varr, aslında santralde olduğu için çıkamıcaktı, konuşmuş geceye geçicekk son 5 günde çarşıya çıkıcakmış:16:
inşallah herkes de olurr

Son düzenleme:
bizde varr, aslında santralde olduğu için çıkamıcaktı, konuşmuş geceye geçicekk son 5 günde çarşıya çıkıcakmış:16:
inşallah herkes de olurr

benim aşkım bir haftadır gece nöbet tutuyor, o da çıksın son 5 gün:63:

sağol canımmm

bu arada herkese bi sorum var son 5 gün full çarşı varmış, sizde de öyle miiii

bana bişey söylemedi eşim cnm soraym ama yarın.merka ettim şimdi:) gerçi farketmez artık bu şafaktan sonra isterlerse hiç vermesinler çarşı izni no problem:66::66:

bana bişey söylemedi eşim cnm soraym ama yarın.merka ettim şimdi:) gerçi farketmez artık bu şafaktan sonra isterlerse hiç vermesinler çarşı izni no problem:66::66:

evet ben de öyle dedim son 5 gün çarşıya çıksan nolurr çıkmasan nolurr:64:

eveeeet canlar. gelelim hazırlıklara. e malum 13 günde ancak yetişir. neler planlıyorsunuz. üfff sürpriz yapma istiyorum beeeen! askeriyeye mektuptan başka bi şey gönderemedim ve ocaktan beri görmedim. geldiğinde sürprizlere boğmak istiyorum onu. sizin planlarınız var mı?

şarap, peynir, meze falan tamam zaten bunları biliyor, bir de o askerdeyken dinlediğim şarkıları indiriyorum yavaş yavaş. o akşam çalsın diye. başka başka ?

eveeeet canlar. gelelim hazırlıklara. e malum 13 günde ancak yetişir. neler planlıyorsunuz. üfff sürpriz yapma istiyorum beeeen! askeriyeye mektuptan başka bi şey gönderemedim ve ocaktan beri görmedim. geldiğinde sürprizlere boğmak istiyorum onu. sizin planlarınız var mı?

şarap, peynir, meze falan tamam zaten bunları biliyor, bir de o askerdeyken dinlediğim şarkıları indiriyorum yavaş yavaş. o akşam çalsın diye. başka başka ?

dahaa nolsuuunnnnn :)) benim gelesim geldi baaak :)))

ben aşkitomun geldiği gün güsselce bi pasta yaptırcam..
o gün kayınvalidelerle beraber oluruz mecburen:25: aynı ilde olunca beraber olmak zorundayız..
ama gece yalnız kalıcaz, o zaman da ösel süprüslerim olucek:9:

ben aşkitomun geldiği gün güsselce bi pasta yaptırcam..
o gün kayınvalidelerle beraber oluruz mecburen:25: aynı ilde olunca beraber olmak zorundayız..
ama gece yalnız kalıcaz, o zaman da ösel süprüslerim olucek:9:

hmmm eveeet unutmuştuuum. iki kişilik kalpli pastalardan yaptıriiim ben de. mide fesatı geçirmezsek iyi vallahi:9::9:

Back