• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Asker yarenleri allah kavuştursun hepinizi bende askerime 16 mayısta kavuşuyorum 15 ayın sonunda mayıs ayını sizinde dört gözle beklediğinizi gördüm çok şükür bugünleride gördük mayıs ayını bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi:1: şafak 13:nazar::72:

eşimle konuşuyodum biraz önce.komutanın biri engelledi.emredersiniz komutanım dedi neler dedyse artık.bi konuşturtmuyolar yaa:( anlatcakalrım vardı o kadar

ah o komutanlar komutaanlar :)) hep böleler bizi de yakaladılar ya tel muz gitti :((nesee idare et 15 güncük kaldıııııııııııııııııııı.....

ah o komutanlar komutaanlar :)) hep böleler bizi de yakaladılar ya tel muz gitti :((nesee idare et 15 güncük kaldıııııııııııııııııııı.....

yok biz ceple değil ankesörden konuşuyoduk.albay falan buralardaymış dedi.inşalah sorun çıkmaz.her an korku :(

yok biz ceple değil ankesörden konuşuyoduk.albay falan buralardaymış dedi.inşalah sorun çıkmaz.her an korku :(

korkmaaa korkmaaa bişicik olmaaz inş...bööf şurda ne kdr kaldı hala rahat bırakmıolar yaa...tabi haksızlık etmiyelin nöbetini 8 den 6 saate düşürdüler :)

alışverişler yapcam inşallah bu haftaki iznimde.başlıyor artık hzırlıklar:66: evede sevdeği yiyecekelri doldurcam.eve kitlicem onuda.hiç ayrılmasın yanımdan:1: okadar ayrı kaldık bu özlem biraz zor diner:)

alışverişler yapcam inşallah bu haftaki iznimde.başlıyor artık hzırlıklar:66: evede sevdeği yiyecekelri doldurcam.eve kitlicem onuda.hiç ayrılmasın yanımdan:1: okadar ayrı kaldık bu özlem biraz zor diner:)

ooh ooh kitlee eweee :)) biz ewli diilis kitleyemicem artık ilk önce yanıma gelmesiylee iki üç gün yetinip yollarım ...

Back