Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh herkesın keyfı yerınde
Allah bozmasın kızlaaaar =)
iyiii canım sen nassıllllsıın :)))
eşimle konuşuyodum biraz önce.komutanın biri engelledi.emredersiniz komutanım dedi neler dedyse artık.bi konuşturtmuyolar yaaanlatcakalrım vardı o kadar
ah o komutanlar komutaanlar :)) hep böleler bizi de yakaladılar ya tel muz gitti(nesee idare et 15 güncük kaldıııııııııııııııııııı.....
yok biz ceple değil ankesörden konuşuyoduk.albay falan buralardaymış dedi.inşalah sorun çıkmaz.her an korku![]()
korkmaaa korkmaaa bişicik olmaaz inş...bööf şurda ne kdr kaldı hala rahat bırakmıolar yaa...tabi haksızlık etmiyelin nöbetini 8 den 6 saate düşürdüler :)
o bu diilde iki haftaa sora yarın yaanımızdaaaaaaaaaalar :) oleeey oleeeey
alışverişler yapcam inşallah bu haftaki iznimde.başlıyor artık hzırlıklarevede sevdeği yiyecekelri doldurcam.eve kitlicem onuda.hiç ayrılmasın yanımdan
okadar ayrı kaldık bu özlem biraz zor diner:)
ooh ooh kitlee eweee :)) biz ewli diilis kitleyemicem artık ilk önce yanıma gelmesiylee iki üç gün yetinip yollarım ...
NetPa Market : zel rnler , Tv rnleri , Twist Shape Fitness Makinesi , Bilgisayar eitim cd, akretim, yabanc dil, bilgisayar eitim seti, grntl eitim, bilgisayar kitaplar, eitim cd, snavlara hazrlk, dini rnler, eitim rnleri, ders notlar, mcse eitimi, wo
kızlar şu step alteinden alcam çok güzel bişey.arkadaşda var kullanıyo.vücdu sklaştrıyo.özleliklede kalça basen bölgesini
bende alayım :)))