- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.921
tatlımm sen özel eğitim öğret.değilmiydin alışık olman lazımm böle tabirlere
yaa bak az kaldı da tuti nin şafağı niye attı
tutiii nerdesin tatlımm bu kız wc den çıkamadı herhaldeeee
musur musur ne demek musur
ben dee diyodumm özomm bu soruyu ne zman sorcakkaslında musur değil müşür ama o zman sanırım site noktalı kabul etmiyodu bende musur diye yazmıştım ölee geldi geçiyoo iştee abim ben bekarken müşür bana yemek büşür derdi şakasına ismimede yakın olduğu için
ii öğrenmiş olduk merak ediyordum yani anlamsızolsun arkadaşım önemli olan topikteki ilişkilerimiz valla askerlik bu topik olmasa çok daha zor biterdii
canım ben resmiyette evliyim düğün yapacaz aşkım gelince nikah kıydık tayin için canım esk erkek arkadaşının aklı başına gelmiş heralde son pişmanlık fayda etmes tabi
aa ne güzel, mutluluklar o zaman şimdiden. düğününde çok güzel olur inş cnm
olan onca şeyden sonra bu kadarına yüzü olması bile ilginç...
hemdee çok çokk zor biterdii valla ben rasgele öle sıkıntıdan girdim tesadüf o zman tek tip askerlik çıkma durumları vardı ölee siteleri dolaşıyodum bi de böle bi siteye ras geldim çok sevindim çünkü benm burda hiç arkadaşım yok fazla katılamadımm ama yinede fırsat buldukça kii son günlerde o fırsatı yaratıyorum girmeye çalıştımm.
gerçektende burdaki ilişkilerimiz konuşmalar sohbetler çok ii geldi yaaa zorlu süreci atlattık şu son günlerde geçtikten sonra daha keyifli olcazz inşş
özom allah iyiliğini versin emi
:95:şu smiley bana çok benziyor ya bu aralar çok sabırsızım ani sinirlenince böyle oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?