• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam kızlar:3: ben geldim.çok oldu gelemeyeli özür dilerim:18: çoğumuz askerlerimize kavuştu heralde.izin kullananlar vardı onlar da inş sağ salim kavuşacaklar:16: ben de kavuştum beklediğim askere.döneceği gün kesin değildi ktm sebebiyle.pazartesi günü gelmesini dört gözle bekliyordum.ve evet gelmiş ama onun dönüşünü ben ortak bir arkadaşımızdan öğrendim:43::53: geldiği gibi ayrılmayı düşündüm ve ona da söyledim.bir dünya bahane buldu,yeminler etti,vs..
şimdi mi? devam ediyoruz.ben umursamıyorum :51: ama çok mutsuz hissediyorum kendimi.henüz yüzyüze gelemedik.duruşmalardan fırsat bulamıyorum ankaraya gitmek için,aslında canım istemiyor:59:
o da zaten bu hafta gelemedi.kend bilir deyip bıraktım zamana.ama hissediyorum bir şekilde kopacak bu ilişki..off yıllarca arkadaş olup sonradan sevgili olmak çok kötüymüş.herşeyim olmuş artık ama en ufak şeyi bile o kadar kırıyor ki döndüğünden beri..bilmiyorum..:59:
eee asker güzelleri depükleyemedim çoğunuzu geride kalanlaraymış kısmet:52:

hoşgeldin canım sen ii olda bak geldin sonunda aramıza:29:ilişkin için üzüldüm canım hayılısı olsun mutlu olursun inşallah bana depük atarsın artık çarşamba gecesi:98:

_hayat_ ben seni merak ettim, burda da sordum ama cvp alamadım. ne oldu geldi mi senin askerin ?

sağolcanım :16: geldi sağ salim ama durum anlattığım gibi.bana kalsa hemen ayrılalım benim bu mutsuzluğumdan daha iyi olur ama ayrılamadım:57: o kadar yorgun hissettim ki kendimi artık 5 defa ayrılmak istiyorum ciddiyim dedikçe...bakalım inceldiği yerden kopacak gibi:63:

bu arada sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

selam kızlar:3: ben geldim.çok oldu gelemeyeli özür dilerim:18: çoğumuz askerlerimize kavuştu heralde.izin kullananlar vardı onlar da inş sağ salim kavuşacaklar:16: ben de kavuştum beklediğim askere.döneceği gün kesin değildi ktm sebebiyle.pazartesi günü gelmesini dört gözle bekliyordum.ve evet gelmiş ama onun dönüşünü ben ortak bir arkadaşımızdan öğrendim:43::53: geldiği gibi ayrılmayı düşündüm ve ona da söyledim.bir dünya bahane buldu,yeminler etti,vs..
şimdi mi? devam ediyoruz.ben umursamıyorum :51: ama çok mutsuz hissediyorum kendimi.henüz yüzyüze gelemedik.duruşmalardan fırsat bulamıyorum ankaraya gitmek için,aslında canım istemiyor:59:
o da zaten bu hafta gelemedi.kend bilir deyip bıraktım zamana.ama hissediyorum bir şekilde kopacak bu ilişki..off yıllarca arkadaş olup sonradan sevgili olmak çok kötüymüş.herşeyim olmuş artık ama en ufak şeyi bile o kadar kırıyor ki döndüğünden beri..bilmiyorum..:59:
hoşgeldinn cnmm olmuyosaa zorlamanın bi alami yok diyoruz kader kısmet değilmiş demekki keşke sende diğerleri gibi askerinin dönüşünü heycanla kutlayabilseydin ama demekki seni haketmemiş bırak bakalım kendi haline sonuç ne olacakk :39:

ben yinede gözün aydın diyeyim canım...allah allahhhh neden böyle olduki canım ya sevgilini en iyi sen tanırsın tabiiki canım ...hakkında hayırlısı olsun canım aklın,mantığın nasıl istiyorsa öyle hareket et tatlım...

versin tabi az daha gelmesen çekip gidecektim bu diyardan:47:

gitmeeeeeeeeeeeee,ufak tefek şeylere kızıp gitmeeeeeeeeeeeeee:52:

hoşgeldin canım sen ii olda bak geldin sonunda aramıza:29:ilişkin için üzüldüm canım hayılısı olsun mutlu olursun inşallah bana depük atarsın artık çarşamba gecesi:98:

tamam o zaman depükleyemediğim bütn arkadaşların depüklerini de sizler için kullanıcam.geç oldu bari hızlı olsun sizinkiler..tek depükte kavuşma vaadli gel vatandaş geel depüğe geel:52::7:

tamam o zaman depükleyemediğim bütn arkadaşların depüklerini de sizler için kullanıcam.geç oldu bari hızlı olsun sizinkiler..tek depükte kavuşma vaadli gel vatandaş geel depüğe geel:52::7:

_Hayat__ cım yarın allahın izni ile ben depüklenceğim birde esred ve gece kuşu da var artık bizide depüklersin....:52:

sağolcanım :16: geldi sağ salim ama durum anlattığım gibi.bana kalsa hemen ayrılalım benim bu mutsuzluğumdan daha iyi olur ama ayrılamadım:57: o kadar yorgun hissettim ki kendimi artık 5 defa ayrılmak istiyorum ciddiyim dedikçe...bakalım inceldiği yerden kopacak gibi:63:

bu arada sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

yok canım, bitti bizim. işte konuşmak istedi ama ben istemedim, onca olan bitenden sonra cnm hem bi ton şey söylemek istiyo hem de hiç bi şey diyesim yok. hani "söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" durumu...umarım söylemediklerim ilerde beni yormaz.

ayrılmadığınıza sevindim aslında. sizinki tabi çok daha farklı bi durum. bi de sen neden ankara gidiyosun cnm? o gelsin:82:

kızlarr benmm çıkmam lazımm öpüyorumm hepinizi şafağımı attırıyımm durunn ayyy heycan yaptım yarın gör. inşş askerlerinizi görün öpün koklayınn :62::62::62::64::64::64::64::66::66::66::46::46::46::92::92::92::92::53::53::53::53::53::21::21::21::21::24::24::24::24::24::24::24:

ne fanta ne kola şafak sadece yedigün

tutim, evlilik yok ama gelinlik şimdilik bu :)
4545.jpg

yok canım, bitti bizim. işte konuşmak istedi ama ben istemedim, onca olan bitenden sonra cnm hem bi ton şey söylemek istiyo hem de hiç bi şey diyesim yok. hani "söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" durumu...umarım söylemediklerim ilerde beni yormaz.

ayrılmadığınıza sevindim aslında. sizinki tabi çok daha farklı bi durum. bi de sen neden ankara gidiyosun cnm? o gelsin:82:

canım herkese hakettiği kadar emek harcayacaksın..söylemediklerin seni yormayacak ilerde.aksine belki söylemiş olsan "neden söyledim ki,değmezmiş bile" diyebilirdin ilerde..

musurcum iyi geceler canım şafak atırıp kaçıyon kırcam kalemini(klavyeni):52:
selenn cim woooooooooooo çok şık ve zarif bir gelinlik bayıldım bene gelinlikte vera wang çok beğeniyorummm...

canım herkese hakettiği kadar emek harcayacaksın..söylemediklerin seni yormayacak ilerde.aksine belki söylemiş olsan "neden söyledim ki,değmezmiş bile" diyebilirdin ilerde..

yok cnm ya, aramızdaki konuşma daha çok, sen bunu bunu yaptın vs şeklinde geçicekti. benim içimde çok birikti, ama dediğim gibi hiç gerek yok...

umarım senin için de hayırlısı olur. ben hep alttan aldığım için, şimdi sen ankaraya gidicem dediğinde bile hayır demek istiyorum. bırak o gelsin o yapsın cnm..

musurcum iyi geceler canım şafak atırıp kaçıyon kırcam kalemini(klavyeni):52:
selenn cim woooooooooooo çok şık ve zarif bir gelinlik bayıldım bene gelinlikte vera wang çok beğeniyorummm...

selenn gelinliğe bayıldıım vurulduum...:16::69:

:16: teşekkürlerrr... ya aslında damadı da buldum da işte ikna etmek lazım :P iki talibim var, sanırım pişirenden yana kullanıcam :76:

4625.png

4628.png

tuti, hayat sizde paylaşsanıza :81:

Son düzenleme:
4613.jpg

:nazar::72::nazar::72::nazar::72::nazar::72::nazar::72::nazar:
Allahım'a bin şükür 01 ADANA bu günleride gördük sana şükürler olsun ya rabbimmmmm...:nazar:
rabbim bütün bekleyenleri sağ sağlim sevdiğine kavuştursun...​
:nazar:

Back