- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.941
evlenecek olan hatunlar hayalinizdeki gelinlik nasıldır ????haydi paylaşınnn
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarben geldim.çok oldu gelemeyeli özür dilerim:18: çoğumuz askerlerimize kavuştu heralde.izin kullananlar vardı onlar da inş sağ salim kavuşacaklar
ben de kavuştum beklediğim askere.döneceği gün kesin değildi ktm sebebiyle.pazartesi günü gelmesini dört gözle bekliyordum.ve evet gelmiş ama onun dönüşünü ben ortak bir arkadaşımızdan öğrendim
geldiği gibi ayrılmayı düşündüm ve ona da söyledim.bir dünya bahane buldu,yeminler etti,vs..
şimdi mi? devam ediyoruz.ben umursamıyorumama çok mutsuz hissediyorum kendimi.henüz yüzyüze gelemedik.duruşmalardan fırsat bulamıyorum ankaraya gitmek için,aslında canım istemiyor
o da zaten bu hafta gelemedi.kend bilir deyip bıraktım zamana.ama hissediyorum bir şekilde kopacak bu ilişki..off yıllarca arkadaş olup sonradan sevgili olmak çok kötüymüş.herşeyim olmuş artık ama en ufak şeyi bile o kadar kırıyor ki döndüğünden beri..bilmiyorum..![]()
eee asker güzelleri depükleyemedim çoğunuzu geride kalanlaraymış kısmet![]()
evlenecek olan hatunlar hayalinizdkei gelinlik nasıldır ????haydi paylaşınnn
_hayat_ ben seni merak ettim, burda da sordum ama cvp alamadım. ne oldu geldi mi senin askerin ?
hoşgeldinn cnmm olmuyosaa zorlamanın bi alami yok diyoruz kader kısmet değilmiş demekki keşke sende diğerleri gibi askerinin dönüşünü heycanla kutlayabilseydin ama demekki seni haketmemiş bırak bakalım kendi haline sonuç ne olacakkselam kızlarben geldim.çok oldu gelemeyeli özür dilerim:18: çoğumuz askerlerimize kavuştu heralde.izin kullananlar vardı onlar da inş sağ salim kavuşacaklar
ben de kavuştum beklediğim askere.döneceği gün kesin değildi ktm sebebiyle.pazartesi günü gelmesini dört gözle bekliyordum.ve evet gelmiş ama onun dönüşünü ben ortak bir arkadaşımızdan öğrendim
geldiği gibi ayrılmayı düşündüm ve ona da söyledim.bir dünya bahane buldu,yeminler etti,vs..
şimdi mi? devam ediyoruz.ben umursamıyorumama çok mutsuz hissediyorum kendimi.henüz yüzyüze gelemedik.duruşmalardan fırsat bulamıyorum ankaraya gitmek için,aslında canım istemiyor
o da zaten bu hafta gelemedi.kend bilir deyip bıraktım zamana.ama hissediyorum bir şekilde kopacak bu ilişki..off yıllarca arkadaş olup sonradan sevgili olmak çok kötüymüş.herşeyim olmuş artık ama en ufak şeyi bile o kadar kırıyor ki döndüğünden beri..bilmiyorum..![]()
selam kızlarben geldim.çok oldu gelemeyeli özür dilerim:18: çoğumuz askerlerimize kavuştu heralde.izin kullananlar vardı onlar da inş sağ salim kavuşacaklar
versin tabi az daha gelmesen çekip gidecektim bu diyardan![]()
hoşgeldin canım sen ii olda bak geldin sonunda aramızailişkin için üzüldüm canım hayılısı olsun mutlu olursun inşallah bana depük atarsın artık çarşamba gecesi:98:
tamam o zaman depükleyemediğim bütn arkadaşların depüklerini de sizler için kullanıcam.geç oldu bari hızlı olsun sizinkiler..tek depükte kavuşma vaadli gel vatandaş geel depüğe geel![]()
_Hayat__ cım yarın allahın izni ile ben depüklenceğim birde esred ve gece kuşu da var artık bizide depüklersin....![]()
sağolcanımgeldi sağ salim ama durum anlattığım gibi.bana kalsa hemen ayrılalım benim bu mutsuzluğumdan daha iyi olur ama ayrılamadım
o kadar yorgun hissettim ki kendimi artık 5 defa ayrılmak istiyorum ciddiyim dedikçe...bakalım inceldiği yerden kopacak gibi
bu arada sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
yok canım, bitti bizim. işte konuşmak istedi ama ben istemedim, onca olan bitenden sonra cnm hem bi ton şey söylemek istiyo hem de hiç bi şey diyesim yok. hani "söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" durumu...umarım söylemediklerim ilerde beni yormaz.
ayrılmadığınıza sevindim aslında. sizinki tabi çok daha farklı bi durum. bi de sen neden ankara gidiyosun cnm? o gelsin:82:
canım herkese hakettiği kadar emek harcayacaksın..söylemediklerin seni yormayacak ilerde.aksine belki söylemiş olsan "neden söyledim ki,değmezmiş bile" diyebilirdin ilerde..
musurcum iyi geceler canım şafak atırıp kaçıyon kırcam kalemini(klavyeni)
selenn cim woooooooooooo çok şık ve zarif bir gelinlik bayıldım bene gelinlikte vera wang çok beğeniyorummm...
selenn gelinliğe bayıldıım vurulduum...![]()