• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

geldimmmmmmmmmmmmmm
bugün doğubayazıt karışmış :14:aşkımla konuştum yarın belki çarşısı olabilirmiş...aşkım nöbetlerden düştü artık nöbet tutmuyor:52:yarın silahını ve kamuflajlarını teslim ediyormuş...allahımmm sana binlerce şükür birde sağ sağlim aşkıma kavuşsam başka bir şey istemiyorum ailemin sağlığından başka...

gözün aydın tutimm doğu beyazıta ne olmuşş hayırdır:26:
bak ne güzel nöbetten düşmüş kamuflaj ve silah olayıda bitti evet çok şükür yaaaa çok şükür atlatıyoruz sırayla bugünlerii :61:

gözün aydın tutimm doğu beyazıta ne olmuşş hayırdır:26:
bak ne güzel nöbetten düşmüş kamuflaj ve silah olayıda bitti evet çok şükür yaaaa çok şükür atlatıyoruz sırayla bugünlerii :61:

yavrum siyasetle alakalı canım ahmet türk gelmiş galiba olaylar çıkmış tv lerde gösterdi...
allaha çok şükür canım benim şimdi uyuyor benim paşam misler gibi
:16:

kuşkam sen bana hiç birşey bahsetmiyorsun küstüm ben sana:14:

Son düzenleme:
off kızlar canım sıkkın bir aydır hiçbir şey yolunda gitmiyo birbirimize girdik bugün yine. garip garip davranmaya başladı çok kıskanıyo sorun çıkarıo afra tafra yapıyo.bugün inanın ööyle sinirlendim ki gelmesini bile istemedim
ay off daraldım iyice yaaaa:47::47:

canım ya askerde bunalmış olabilir bir gelsinde o zaman davranışları değişir belki önceden böyle deildi anladığım kadarıyla:26:

musurum musurum var mı bir kusurum:26:kısır yapta yiyelim:27:musurcum:57:ya ben çıldırıciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşafağım olacak dört oldun mu döt:57:diyeceğim allahhhh:21::21::21:

kuşkam sen bana hiç birşey bahsetmiyorsun küstüm ben sana:14:[/QUOTE]

aşkk olsunn cnımm küsmee olurmu ölee şeyy ne gibi anlayamadımm kii şimdii bakk tühh :26::26::26::17::17:

herkese merhaba :80:
ya tutim ne aldın mango'dan, su bahariyedeki mango'da ben bi şey bulamıyorum

bu arada benimde eski erkek arkadaşım geldiğinin ertesi gün mesaj attı. geldiğini, dogum gunundeki supriz için teşekkür ettiğini (o dönem aramıştı ben açmamıştım) uygunsam aramak istediğini yazmış. cevap vermedim, böyle işte :97:

ozelegıtım sen evli misin ?

musurum musurum var mı bir kusurum:26:kısır yapta yiyelim:27:musurcum:57:ya ben çıldırıciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşafağım olacak dört oldun mu döt:57:diyeceğim allahhhh:21::21::21:

eyvahhhhhhhhhh tühhh tühh yazıkk olduu kıza 4 gün daha dayanamadı sonunda çıldırdııı

tamam tatlımm sakin ol bak geliyoo kocişş atda ya gitceksiniz beraberr yaaaaaa:52::52::35::35::36::36::37::37::9:

herkese merhaba :80:
ya tutim ne aldın mango'dan, su bahariyedeki mango'da ben bi şey bulamıyorum

bu arada benimde eski erkek arkadaşım geldiğinin ertesi gün mesaj attı. geldiğini, dogum gunundeki supriz için teşekkür ettiğini (o dönem aramıştı ben açmamıştım) uygunsam aramak istediğini yazmış. cevap vermedim, böyle işte :97:

ozelegıtım sen evli misin ?

canım ben resmiyette evliyim düğün yapacaz aşkım gelince nikah kıydık tayin için canım esk erkek arkadaşının aklı başına gelmiş heralde son pişmanlık fayda etmes tabi:47:

eyvahhhhhhhhhh tühhh tühh yazıkk olduu kıza 4 gün daha dayanamadı sonunda çıldırdııı

tamam tatlımm sakin ol bak geliyoo kocişş atda ya gitceksiniz beraberr yaaaaaa:52::52::35::35::36::36::37::37::9:

gülmekten çatladım hehhhh:9:sesimi biri duysa deli der yalnız başıma kahkaha atıyotum:33:evet annem atda ya gidecez aşkımla bir gece kalıp aynı otobüste memleketlere uçaçaz ay çok güldüm ya atdaaaaaaa:98:

Back