335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gözün aydın tutimm doğu beyazıta ne olmuşş hayırdır:26:
bak ne güzel nöbetten düşmüş kamuflaj ve silah olayıda bitti evet çok şükür yaaaa çok şükür atlatıyoruz sırayla bugünlerii

yavrum siyasetle alakalı canım ahmet türk gelmiş galiba olaylar çıkmış tv lerde gösterdi...
allaha çok şükür canım benim şimdi uyuyor benim paşam misler gibi

kuşkam sen bana hiç birşey bahsetmiyorsun küstüm ben sana

Son düzenleme:

canım ya askerde bunalmış olabilir bir gelsinde o zaman davranışları değişir belki önceden böyle deildi anladığım kadarıyla:26:

musurum musurum var mı bir kusurum:26:kısır yapta yiyelimmusurcumya ben çıldırıciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşafağım olacak dört oldun mu dötdiyeceğim allahhhh

kuşkam sen bana hiç birşey bahsetmiyorsun küstüm ben sana[/QUOTE]

aşkk olsunn cnımm küsmee olurmu ölee şeyy ne gibi anlayamadımm kii şimdii bakk tühh :26::26::26:

herkese merhaba :80:
ya tutim ne aldın mango'dan, su bahariyedeki mango'da ben bi şey bulamıyorum

bu arada benimde eski erkek arkadaşım geldiğinin ertesi gün mesaj attı. geldiğini, dogum gunundeki supriz için teşekkür ettiğini (o dönem aramıştı ben açmamıştım) uygunsam aramak istediğini yazmış. cevap vermedim, böyle işte :97:

ozelegıtım sen evli misin ?

musurum musurum var mı bir kusurum:26:kısır yapta yiyelimmusurcumya ben çıldırıciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşafağım olacak dört oldun mu dötdiyeceğim allahhhh

eyvahhhhhhhhhh tühhh tühh yazıkk olduu kıza 4 gün daha dayanamadı sonunda çıldırdııı

tamam tatlımm sakin ol bak geliyoo kocişş atda ya gitceksiniz beraberr yaaaaaa

canım ben resmiyette evliyim düğün yapacaz aşkım gelince nikah kıydık tayin için canım esk erkek arkadaşının aklı başına gelmiş heralde son pişmanlık fayda etmes tabi

eyvahhhhhhhhhh tühhh tühh yazıkk olduu kıza 4 gün daha dayanamadı sonunda çıldırdııı

tamam tatlımm sakin ol bak geliyoo kocişş atda ya gitceksiniz beraberr yaaaaaa

gülmekten çatladım hehhhhsesimi biri duysa deli der yalnız başıma kahkaha atıyotumevet annem atda ya gidecez aşkımla bir gece kalıp aynı otobüste memleketlere uçaçaz ay çok güldüm ya atdaaaaaaa:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…