- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.901
geldimmmmmmmmmmmmmm
bugün doğubayazıt karışmışaşkımla konuştum yarın belki çarşısı olabilirmiş...aşkım nöbetlerden düştü artık nöbet tutmuyor yarın silahını ve kamuflajlarını teslim ediyormuş...allahımmm sana binlerce şükür birde sağ sağlim aşkıma kavuşsam başka bir şey istemiyorum ailemin sağlığından başka...
gözün aydın tutimm doğu beyazıta ne olmuşş hayırdır:26:
bak ne güzel nöbetten düşmüş kamuflaj ve silah olayıda bitti evet çok şükür yaaaa çok şükür atlatıyoruz sırayla bugünlerii
off kızlar canım sıkkın bir aydır hiçbir şey yolunda gitmiyo birbirimize girdik bugün yine. garip garip davranmaya başladı çok kıskanıyo sorun çıkarıo afra tafra yapıyo.bugün inanın ööyle sinirlendim ki gelmesini bile istemedim
ay off daraldım iyice yaaaa
konuşun yaaaaaaaaaaaa ben bile size yetişeyim diye wc den bile bağlanıyorum nete aşkolsun
konuşalım tutim wcden mi ne
he yaaa özom değerimi bilin valla...
kuşkam sen bana hiç birşey bahsetmiyorsun küstüm ben sana
musurum musurum var mı bir kusurum:26:kısır yapta yiyelimmusurcum ya ben çıldırıciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmşafağım olacak dört oldun mu döt diyeceğim allahhhh
herkese merhaba :80:
ya tutim ne aldın mango'dan, su bahariyedeki mango'da ben bi şey bulamıyorum
bu arada benimde eski erkek arkadaşım geldiğinin ertesi gün mesaj attı. geldiğini, dogum gunundeki supriz için teşekkür ettiğini (o dönem aramıştı ben açmamıştım) uygunsam aramak istediğini yazmış. cevap vermedim, böyle işte :97:
ozelegıtım sen evli misin ?
aşkk olsunn cnımm küsmee olurmu ölee şeyy ne gibi anlayamadımm kii şimdii bakk tühh :26::26::26:
eyvahhhhhhhhhh tühhh tühh yazıkk olduu kıza 4 gün daha dayanamadı sonunda çıldırdııı
tamam tatlımm sakin ol bak geliyoo kocişş atda ya gitceksiniz beraberr yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?