- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.961
ay ne güzel yaaa
biz de kavuşalım o günlere bir an önce..
zaman su gibi aksın gitsin inşallah
beyaz çok asıl bi renk cnm bnde çok isterim özellikle salon bembeyaz olsn ama kullanması zor bi renk.. başa çıkarm diyosn çok güzel olurhoşgeldin 335 dc canım ne güzel aşkınla olmanın tadını çıkar bana depük atacağın gece yakınlaştı ama canım ya evet ikinci takım üzerinde yoğunlaştık canım daha bakacaz bunlar öyle netten baktıklarımız gidip gezecez aşkımla tek tek beğenecez aşk yuvamız için yatak odamızı:89::89: ama mbeyaz olacak sence de beyaz güzel mi
aa bebişim o fotolardaki 1. bey gayet hoşmuş koş kaphavada aşk kokusu varrrr :90:
tutim, gözün aydın cnm :81:
335'im ne güzel gezmişsiniz. ya cnm susmayıp da ne yapıcaksın... ben kendimi biscolata reklamına verdim :82:
kavuşacaksınız tabi canım sağlık olsunda geçip gider günler biz sırayı size veriyoruz
ya aslında kabarık istiyorm ama her kabarıgıda bgenmiyormbu gelinlik tam senlik o zaman :108:
selenncim ben gelinlik konusunda çok kararsızım tatlım bir mermaid modeli istiyorum,bir kabarık bişey karar veremiyorumki birde düğün kır düğünümü olcak,mekanmı bilmediğim için model tasarlayamadım kafamda...bu arada bence pişiren daha yahuşuklu heheheheh
kızlar ben kaçar:92:...uyuyayım biraz.yarın görüşürüz.öpüyorum hepinizi tek tek
geçip gidiyor ama bayağı zor gidiyor be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?