- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.881
hoşgeldin tutim
sanırım dün gece uyuyamadın ondandır bu rahatsızlığın bu gece güzel uyu yarın gece de güzel uyu ondan sonra ister uyu ister uyumaaa
tşk ederim.amin allah hiç birimize ayrılık göstermesin inşallah.hpiniz için dua ederim.ben çok sıkıntı çektim çünkü.allah kimseye sıkıntılar vermesin.
hoşgeldin canım heyecan yorgunluğu var üzerinde anlaşılan yatak odası beyaz olursa daha ferah olacak gibi geliyor bize bakacaz gezecez canım mobilyacıları beyaz alacağımız kesinde bakalım
hoşgeldin tutim
sanırım dün gece uyuyamadın ondandır bu rahatsızlığın bu gece güzel uyu yarın gece de güzel uyu ondan sonra ister uyu ister uyumaaa
musurcum maaşalah seni pek bir mutlu görüyorum bu ara nazar değmesin inşallah
eee olsunn artıkk bu gün şafak 7 diycem bide aşkımlada konuştuk sürekli gün boyu beraber sayılırdık yarında çıkıcak çift çarşı demişler son yaa ondan tek sıkıntım kar olayıı inşş yağmaz yağsada bi aksilik çıkmazz yarın tutiyide gönderiyoruz bide seni gönderdiğim günü görsem tamamdır bitti işte askerlikk
evet tatlım ya askerlik bitiyo bugün bende çok iyiyim gün boyu aşkımlaydım ya çok etkili gerçekten bitecek canm benim depük geceme kaldı 3 gün
ohooooooooooooo canlanın yaaaa
olur tutişkom aşkımla konuştum geldim bende hadi canlanalım hep birlikte
yuppi 3 kişi oldukkkben de varım sizinle depüklencem
canım aynı evlerde yaşarsak ailem beni vurur zaten evci çıkardığımdan falan haberleri yok ki
ah kuzum aynı durumları biz de yasadık 1 yıl nikahlıydık askım bana gelir kalırdı o zaman ben baska ildeydim haftasonları beraberdik ama ailemiz bilmezdi:18:
ben de duydum onukızlarr ben 337 den geldim sizlere bişey sormak istiyorumbiz askerde aç aç geceleri oluyomuş diye duyduk bilgisi olan varmıı dansözler tamamen soyunuyomuş falan
hiç sevmem karışılmasını ben valla.sakın bunu alışkanlık haline getirmesine izin verme canım,çok sorun yaşarssın bunun acısını çok çektim ben...Canlarrrrrr
kaç gündür gelemiyorm kmsede sormamş
sınavlarm wr kızlar sakın aşkı geldi girmiyo diye dşnmeyn lütfen artık burdaym
aşkm yanımdaykn bile özlüyorm seni diyo ewe brakırken durgunlaşıyo fln
ama askerde huy deiştirmş ya bana bişy diyin lütfen kıyafetlerime karışıyo :84:
dün msj atmş bn conversli kot pantolonlu esofmanlı sevgilimi istiyorm die
bn ona süsleniyorm adam paspal halimi bgeniyo ya
umarm geçici bi durumdr karışmasn kıyafetlerime ya
allah mutluluğuunuzu bozmasın canım benim çok sevindimbugun kavustum askımaaaaaaaaaaaa
gece uyku tutmadı heycndan 3 saatlık uykuyla kalktım sınava gıttım bıan once olsun bıtsın su sınavda sevgılımı goreım dıe ıcım kıpır kıpırdı.okuldan cıktıgım gıbı taksıme gıttım. bebegımle ılkkez basbasa bulustugumuz yerdı taksım ve yıne orda bulsmayı dusunduk. askımızın baslangıcına sahıtlık etmıstı taksım ve bukez de ıkıncı kez hayata merhaba dedıgımız bırbbırımıze kavustugumuz yer olsun yıne bıze eşlik etsin istedik=) ben once varmıstım taksıme o trfıge takılmıs ve arıodu yollar bıtmıo dıye sızlanıyodu bana=) okdr heycanlıydımkı sankı kalbım agzımda atıodu dıyebılırım. sonraa onu gordum karsıdan sevgılımı erkegımı, kosa kosa atladım kollarına oyle bır sarıldı kı bana ıstıklalın ortasında ya anlatamam gozum hıc ama hıc bıseyı gormuodu ondan baska bırakamadım bı sure onu kokladım durdum...snra durdum ellerımın arasına aldım yuzunu gozlerının ıcıne baktım ve ınanamıorum ya bu gercek mı onca zmn bugunun hayalıyle yasadım hasret cektım ve sımdı sen gerceksın karsımdasın dedım sukrettım Allah ıma..o ıse benden daha cok heycanlıydı ve ne kdr ozledıgı her halınden bellıydı, kokunu ozledım elelrını avuclarımın arasına almayı,senı sımsıkı sarmayı ozledım gulusunu herseyını senle yaptgımız herseyı ozledım dedı=)aksama kdr onlaydım o anlattı ben anlattım, bzn sustuk hıc bısey demedık ızledık bırbrımızı, ama hep yanyana hep dokunarak bırbırımıze.ya ınanılmaz bısey bu yaa tarıfı yok gercektencok zayıflamıs ama bebegım bnm, gıderken bole deıldı,benden ztn uzundur sımdı zayflamıs boyu benden dha uzun duruo kendımı dha ufak bısey gbı hıssetım askım yaa hemen kılo almalısın dedım ne dıım nasıl anltymkı sıze tek yaptıgım butun gun onun ellerını tutarken onun kokusunu ıcıme cekerken, ellerı saclarımda dolasırken onu operken hep yanmda oldugu ıcın bıtırıp artıks ag salım yanıma dondugu ıcın Allah a sukretmek oldu.cok ama cok mutluyum kızlar cokkkk
perim doğal durmuş çok beğendim ama doğal gözlerin benim çok çok hoşuma gidiyorBöyle oldu işteee hahahha çok eğlendmmmmmmmmmmmmBir gözümde var birinde yokkk
Resim üstüne tıklayınca büyüyor.
çağlom gelemicek mi ay neden ama yaaaözom bazı sebeplerden dolayı üyeliğini iptal etti...
ay perim yaaaaaaaAşkıma aç aç gecesi düzenliyorum bugünnnn
dur tatlım dur sen attında askeriye yarimi vermes ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?