• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben dee diyodumm özomm bu soruyu ne zman sorcakk :1:aslında musur değil müşür ama o zman sanırım site noktalı kabul etmiyodu bende musur diye yazmıştım ölee geldi geçiyoo iştee abim ben bekarken müşür bana yemek büşür derdi şakasına ismimede yakın olduğu için :9:

ii öğrenmiş olduk merak ediyordum yani anlamsız:35::35::35:olsun arkadaşım önemli olan topikteki ilişkilerimiz valla askerlik bu topik olmasa çok daha zor biterdii:29:

ii öğrenmiş olduk merak ediyordum yani anlamsız:35::35::35:olsun arkadaşım önemli olan topikteki ilişkilerimiz valla askerlik bu topik olmasa çok daha zor biterdii:29:

hemdee çok çokk zor biterdii valla ben rasgele öle sıkıntıdan girdim tesadüf o zman tek tip askerlik çıkma durumları vardı ölee siteleri dolaşıyodum bi de böle bi siteye ras geldim çok sevindim çünkü benm burda hiç arkadaşım yok fazla katılamadımm ama yinede fırsat buldukça kii son günlerde o fırsatı yaratıyorum girmeye çalıştımm.
gerçektende burdaki ilişkilerimiz konuşmalar sohbetler çok ii geldi yaaa zorlu süreci atlattık şu son günlerde geçtikten sonra daha keyifli olcazz inşş
:32:

canım ben resmiyette evliyim düğün yapacaz aşkım gelince nikah kıydık tayin için canım esk erkek arkadaşının aklı başına gelmiş heralde son pişmanlık fayda etmes tabi:47:

aa ne güzel, mutluluklar o zaman şimdiden. düğününde çok güzel olur inş cnm :16:

olan onca şeyden sonra bu kadarına yüzü olması bile ilginç...

aa ne güzel, mutluluklar o zaman şimdiden. düğününde çok güzel olur inş cnm :16:

olan onca şeyden sonra bu kadarına yüzü olması bile ilginç...

sağol canım ya inşallah sennde seni hakeden biriyle bu mutlulukarı yaşarsın canım allah karşına seni hakeden birini çıkarır inşallah evet ne yüz varmış adamda terbiyesiz:47:

hemdee çok çokk zor biterdii valla ben rasgele öle sıkıntıdan girdim tesadüf o zman tek tip askerlik çıkma durumları vardı ölee siteleri dolaşıyodum bi de böle bi siteye ras geldim çok sevindim çünkü benm burda hiç arkadaşım yok fazla katılamadımm ama yinede fırsat buldukça kii son günlerde o fırsatı yaratıyorum girmeye çalıştımm.
gerçektende burdaki ilişkilerimiz konuşmalar sohbetler çok ii geldi yaaa zorlu süreci atlattık şu son günlerde geçtikten sonra daha keyifli olcazz inşş
:32:

canım bende aynen sen gibi askerlikle ilgili bişeyler ararken buldum iyiki de bulmuşum aynı dili konuşmak çok ii oldu:29:

selam kızlar:3: ben geldim.çok oldu gelemeyeli özür dilerim:18: çoğumuz askerlerimize kavuştu heralde.izin kullananlar vardı onlar da inş sağ salim kavuşacaklar:16: ben de kavuştum beklediğim askere.döneceği gün kesin değildi ktm sebebiyle.pazartesi günü gelmesini dört gözle bekliyordum.ve evet gelmiş ama onun dönüşünü ben ortak bir arkadaşımızdan öğrendim:43::53: geldiği gibi ayrılmayı düşündüm ve ona da söyledim.bir dünya bahane buldu,yeminler etti,vs..
şimdi mi? devam ediyoruz.ben umursamıyorum :51: ama çok mutsuz hissediyorum kendimi.henüz yüzyüze gelemedik.duruşmalardan fırsat bulamıyorum ankaraya gitmek için,aslında canım istemiyor:59:
o da zaten bu hafta gelemedi.kend bilir deyip bıraktım zamana.ama hissediyorum bir şekilde kopacak bu ilişki..off yıllarca arkadaş olup sonradan sevgili olmak çok kötüymüş.herşeyim olmuş artık ama en ufak şeyi bile o kadar kırıyor ki döndüğünden beri..bilmiyorum..:59:
eee asker güzelleri depükleyemedim çoğunuzu geride kalanlaraymış kısmet:52:

Back