- 1 Ocak 2011
- 3.765
- 0
- 116
- 40
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.861
ay çok cicisin kızBebişlerrr nabeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrBirazdan aşkım gelicek yemeğe gidicezzzzzzzzz Daha lenslerimi de görmedi çok heyecanladım Makyaj yaptım özene bezene ama abartı mı olmuş nası olmuuşş?? :26:
Eki Görüntüle 130738 Eki Görüntüle 130739
ay çok cicisin kızama allık yoğun olmuş bira galiba,elinle hafif alıver allam ne güsel benimkide gelsin artık
hımmm ondandır o zaman,onun dışında süperisn bence,başarılıSaol şekerimYanaklarım bana da biraz pembe geldi ama solaryuma girdim sanırım ondan pek allık sürmedim ama :26: güzelce aliym bari fazlalığı Gelicek balım seninkide gelicekkk sabreden derviş muradına erermişşşşşşş :98::97:
eeeeeee hadi artık gidin yemeğebabababab havalaraaa nasılda gerinioooodepremmm depremmm depremmm depremmmm, hahaahahhhha asker geldikten sonra daha çok gidiyor bu kafa demedi demeyin
eeeeeee hadi artık gidin yemeğe
boydan bı foto koysaydında tumune baksaydıkAşkımı bekliyorum canım gelmedi dahaa
kızlarr nerdesiniz yaa özomm tutiiimm çağlo zaten yok esred daha kim vardıı yaaaa unuttum nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz
geldim şekerim az önce baktım kimse yktu bende kaçtım
slmlar. Geçen sene ben de asker yolu bekledim.Allah hepinize sabır versin.Benim nişanlım van'da sınırda askrdi kısa dönem.Çok zordu.Onunls beraber ben de uyumuyordum nöbet tutarken.
ben burdaydımm canım 2 saattir ama benm net arada gidiyo bende içeri gidiyorum yaa çıkmış olarak gözüküyorumm tatlımm yaa hafta içi kar geliyomuş salı çarşamba perşembe çok şiddetli kar yağışı bekleniyomuş yaa uçak seferleri iptal olursaa beni sızı tuttu valla
evett gerçekten çok zor aramızda bende dahil bide evliler var sen bide onları düşünAllah bi daha kimseyi sevdiğinden ayırmasın
canım ya inşallah iptal olmaz şimdiden üzülmenin anlamı yok tatlım
ben geldim üstümde çok ağırlık war ya böyle hastalıklı aptal gibiyim gece uyuyamadım ondan galiba...
perim taçlarımız aynı ,cnm bence makyajın gayet başarılı olmuş cnm...lenslerde yakışmış
guuris cnm allah başka ayrılık yaşatmasın sizede canım benim...
özom yatak odası olarak bende 2 ci modeli daha çok beğendim ama benim hayalimde allah izin verirse bembeyaz yatak odası düşünüyorum bende kolay kolay beğenmem hep aynı standart modeller ,özel tasarımlarda bayağ uçmuş sanırım ama 2 ci model daha hoş diğerine göre canım....
musurum geldim yavrummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?