• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tşk ederim.amin allah hiç birimize ayrılık göstermesin inşallah.hpiniz için dua ederim.ben çok sıkıntı çektim çünkü.allah kimseye sıkıntılar vermesin.

aminnn canım:nazar:allah razı olsun canım ,allah başka dert vermesin canım benim çok saol...

hoşgeldin canım heyecan yorgunluğu var üzerinde anlaşılan yatak odası beyaz olursa daha ferah olacak gibi geliyor bize bakacaz gezecez canım mobilyacıları beyaz alacağımız kesinde bakalım:69:

sorma özom yaaa heyecan dorukta ...evet tatlım beyaz çoj ferah duruyor bana kalsa evde her mobilyamı veduvarları hep beyaz yaptırıcam hayal işte:16:

hoşgeldin tutim
sanırım dün gece uyuyamadın ondandır bu rahatsızlığın bu gece güzel uyu yarın gece de güzel uyu ondan sonra ister uyu ister uyumaaa:62:

haklısın musurum aynen öyle oldu...bu gece allah izin verirse uyuyacağım bakalım uyuyabilcemmi :6:

musurcum maaşalah seni pek bir mutlu görüyorum bu ara nazar değmesin inşallah:23:

eee olsunn artıkk bu gün şafak 7 diycem bide aşkımlada konuştuk sürekli gün boyu beraber sayılırdık yarında çıkıcak çift çarşı demişler son yaa ondan tek sıkıntım kar olayıı inşş yağmaz yağsada bi aksilik çıkmazz yarın tutiyide gönderiyoruz bide seni gönderdiğim günü görsem tamamdır bitti işte askerlikk:32:

eee olsunn artıkk bu gün şafak 7 diycem bide aşkımlada konuştuk sürekli gün boyu beraber sayılırdık yarında çıkıcak çift çarşı demişler son yaa ondan tek sıkıntım kar olayıı inşş yağmaz yağsada bi aksilik çıkmazz yarın tutiyide gönderiyoruz bide seni gönderdiğim günü görsem tamamdır bitti işte askerlikk:32:

evet tatlım ya askerlik bitiyo bugün bende çok iyiyim gün boyu aşkımlaydım ya çok etkili gerçekten bitecek canm benim depük geceme kaldı 3 gün:52:

evet tatlım ya askerlik bitiyo bugün bende çok iyiyim gün boyu aşkımlaydım ya çok etkili gerçekten bitecek canm benim depük geceme kaldı 3 gün:52:

evett özommla o günler neydii Allah aşkına 140 130 100 ayy plakalar geç geç geç sonunda tekli rakamlar derken son günlere az kaldı bu hafta oyalanacak bişeyler bulmam lazım ama ben hala niye inanamıyorum aşkımın geleceğine bazen tamam haftaya burda diyorum bazense bi tuaf oluyorum inanamıyorum bugünlerin bittiğine :97::77:

ben de varım sizinle depüklencem:64:
yuppi 3 kişi oldukkk:64::64::64:
canım aynı evlerde yaşarsak ailem beni vurur zaten evci çıkardığımdan falan haberleri yok ki :19:

ah kuzum aynı durumları biz de yasadık 1 yıl nikahlıydık askım bana gelir kalırdı o zaman ben baska ildeydim haftasonları beraberdik ama ailemiz bilmezdi:18:
:60::60::60::60::60::60::60::60:

kızlarr ben 337 den geldim sizlere bişey sormak istiyorum :1: biz askerde aç aç geceleri oluyomuş diye duyduk bilgisi olan varmıı dansözler tamamen soyunuyomuş falan :50:
ben de duydum onu :52:
:3: Canlarrrrrr :3:
kaç gündür gelemiyorm kmsede sormamş :57:
sınavlarm wr kızlar sakın aşkı geldi girmiyo diye dşnmeyn lütfen artık burdaym :16:
aşkm yanımdaykn bile özlüyorm seni diyo ewe brakırken durgunlaşıyo fln :69::69:
ama askerde huy deiştirmş ya bana bişy diyin lütfen kıyafetlerime karışıyo :84:
dün msj atmş bn conversli kot pantolonlu esofmanlı sevgilimi istiyorm die :63:
bn ona süsleniyorm adam paspal halimi bgeniyo ya :60::60:
umarm geçici bi durumdr karışmasn kıyafetlerime ya :14:
hiç sevmem karışılmasını ben valla.sakın bunu alışkanlık haline getirmesine izin verme canım,çok sorun yaşarssın bunun acısını çok çektim ben...
bugun kavustum askımaaaaaaaaaaaa:52::52:
gece uyku tutmadı heycndan 3 saatlık uykuyla kalktım sınava gıttım bıan once olsun bıtsın su sınavda sevgılımı goreım dıe ıcım kıpır kıpırdı.okuldan cıktıgım gıbı taksıme gıttım. bebegımle ılkkez basbasa bulustugumuz yerdı taksım ve yıne orda bulsmayı dusunduk. askımızın baslangıcına sahıtlık etmıstı taksım ve bukez de ıkıncı kez hayata merhaba dedıgımız bırbbırımıze kavustugumuz yer olsun yıne bıze eşlik etsin istedik=) ben once varmıstım taksıme o trfıge takılmıs ve arıodu yollar bıtmıo dıye sızlanıyodu bana=) okdr heycanlıydımkı sankı kalbım agzımda atıodu dıyebılırım. sonraa onu gordum karsıdan sevgılımı erkegımı, kosa kosa atladım kollarına oyle bır sarıldı kı bana ıstıklalın ortasında ya anlatamam gozum hıc ama hıc bıseyı gormuodu ondan baska bırakamadım bı sure onu kokladım durdum...snra durdum ellerımın arasına aldım yuzunu gozlerının ıcıne baktım ve ınanamıorum ya bu gercek mı onca zmn bugunun hayalıyle yasadım hasret cektım ve sımdı sen gerceksın karsımdasın dedım sukrettım Allah ıma..o ıse benden daha cok heycanlıydı ve ne kdr ozledıgı her halınden bellıydı, kokunu ozledım elelrını avuclarımın arasına almayı,senı sımsıkı sarmayı ozledım gulusunu herseyını senle yaptgımız herseyı ozledım dedı=)aksama kdr onlaydım o anlattı ben anlattım, bzn sustuk hıc bısey demedık ızledık bırbrımızı, ama hep yanyana hep dokunarak bırbırımıze.ya ınanılmaz bısey bu yaa tarıfı yok gercekten:66: cok zayıflamıs ama bebegım bnm, gıderken bole deıldı,benden ztn uzundur sımdı zayflamıs boyu benden dha uzun duruo kendımı dha ufak bısey gbı hıssetım askım yaa hemen kılo almalısın dedım:D ne dıım nasıl anltymkı sıze tek yaptıgım butun gun onun ellerını tutarken onun kokusunu ıcıme cekerken, ellerı saclarımda dolasırken onu operken hep yanmda oldugu ıcın bıtırıp artıks ag salım yanıma dondugu ıcın Allah a sukretmek oldu.cok ama cok mutluyum kızlar cokkkk:nazar::nazar::nazar::nazar:
allah mutluluğuunuzu bozmasın canım benim çok sevindim:16::16:
Böyle oldu işteee hahahha çok eğlendmmmmmmmmmmmm :60: Bir gözümde var birinde yokkk :63:
Resim üstüne tıklayınca büyüyor.
perim doğal durmuş çok beğendim ama doğal gözlerin benim çok çok hoşuma gidiyor:16:
özom bazı sebeplerden dolayı üyeliğini iptal etti...:14:
çağlom gelemicek mi ay neden ama yaaa:43:

Aşkıma aç aç gecesi düzenliyorum bugünnnn :60::60::60::52::52::52::23::23::23::23::24:
ay perim yaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60:

geldimmmmmmmmmmmmmm
bugün doğubayazıt karışmış :14:aşkımla konuştum yarın belki çarşısı olabilirmiş...aşkım nöbetlerden düştü artık nöbet tutmuyor:52:yarın silahını ve kamuflajlarını teslim ediyormuş...allahımmm sana binlerce şükür birde sağ sağlim aşkıma kavuşsam başka bir şey istemiyorum ailemin sağlığından başka...

off kızlar canım sıkkın bir aydır hiçbir şey yolunda gitmiyo birbirimize girdik bugün yine. garip garip davranmaya başladı çok kıskanıyo sorun çıkarıo afra tafra yapıyo.bugün inanın ööyle sinirlendim ki gelmesini bile istemedim
ay off daraldım iyice yaaaa:47::47:

Back