- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.841
verir canım verir ben onun kulaklarnı çekerim iyi tanırım kendisini canım sen evci çıkarsana kocanı ama çocukların var demş öğretmenevi falan çok ii biz hep orda kaldık
aa özomm sen bugün benm memleketimdesin 05 AMASYAAA
ya benimki bu aralar kırdı kafayı,izin aldı geliyo yolda şu an,akşama yanımda olcak inşallah.ama hiç düşünmüyodu izin kullanmayı,bi anda,çarşısını kitlediler die izin aldı safım benim.evci çıkarıcaktım,şubatta gidecektim ama bi anda karar değiştirdi ben giliyom dedi,ben gitsem çok zor oluyo,işimiz gereği hafta sonu burda olmam gerekiyo çünkü rent a car işletiyoruz,elemenımız yok,birine bıraksan o deil beceremiyolar hadi diyelim bi şekilde gittim,çocuklarla yol çekilmiyo otobüsle,soğuk hemen hastalanıyolar,bide yemin töreninde gittik martı otel die bi yerde kaldık rezerve ettirmiştim 20 gün öncesinde netten bulup,iğrenç bi yermiş,nem rutubet iki kez acile gittik geldiğimizden beride hastalıkla uğraşıyoruz.arabayla gitsem oda zor geliyo,onca yol tek başıma çekilmez kalabalık gitsen masraf ağır oluyo öööööffffffffffffff
canlarrr ben geldimmmoo aslerleriniz çarşıya çıktı demek benimkide dün çıktıydı inanamıyorum ya allahın izni ile 12 den sonra 01 ADANA (aşkımın ait olduğu yer) diyeceğim bitti bittiiiiiiiiiiiiiiiii ....
dün gece çocukluk arkadaşımın babası fenalaştı bütün gece dua ettim korkudan uyuyamadım sersem gibiyim kuaföre gitmem gerekiyor maniküre nasıl üşeniyorum varya ....
canım ya bizimde bir aydır çarşı kitliydi bugün çıktı sadece çarşı kitlenmeine sinir oluyorum bende ama şimdiden izin almış sonrada almak isteyecek topikte herke gitti biz izin kullananlar kaldık çok zor oluyor millet gidince
yaa niye miafir etmiyorsun beni ha
canım benim bitti tabiki yarın depük gecesitutimmmmm geçmiş olun şimdi naıl durumu:26:
ewet ya çok fena çarşı kitlemekte neymiş ya bu askeriyeye ne kadar sövsem az varya,söledim eşime bak geliyosun ama sora keşke diyip pişman olucaksın die,yok dio kesinlikle ilaç olucak bu bana pişman felan olmam dio,görücez bakalım artık. o zaman yine isyan bayraklarını açıp sızlanmaya başladığına hatırlatıcam ona bunları.
canlarım ben biraz evi toplayacağım odam poşetlerden geçilmiyor her yer mango poşeti toparlıyım yoksa annem camdan aşşağı atacam değip duruyor yaparda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?