335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iyiymm cnm teşekkr ederm...
evet geliboluda yaptı askerligini
yıldırım kışlasındaydı seninki nerde :26:

cnm bnmki ortaköyde 18. mknze 3. bölük ne bilim öle bişi işteofff izne geliyo yaa hem çok seviniyorum hemde üzülüyorum çünkü şafağımız değişiyo böle olunca 15 mayısken oldu 22 mayıs,off çağlar offf,çarşısını kitlediler die sinirlenip izin alrmı insan yaaaadeli kocam benim,nese gelsin bakalım ,çocuklarını görsün ,biraz hasret gidersin de daha yemin töreninde beraberdik bu askerlik böle nasıl biticek bilemedim lşimdi benn.zırt bırt gelicek sanırımdayanamıyorum aşkım dio,çok özlüyorum sizi die sızlanıp duruyo ii o zaman gel dedim bir saat sora aradı iznim onaylandı geliyorum yarın sabah dedi ,şimdide yolda.gelibolu-muğla 10 saat akşam 21:00 suları burda olucak inşallah...

ay inanmıyormmm bu ortaköy dedigin yer hani sürgün yeriymş fln orasımıı ?? yleyse tanıyolardr birbirlerini

ewet canım benim ,aynen öle sürgün yeri,benim eşim önce 1 aralıkta samsuna gitti sınava orda girdi ve orda 10 gün boyunca yedek subay adayı olarak tuttular bunları,bi isyanlar bi bişiler,öle kötüymüş böle kötüymüş,sonra 9 u gecesi öğrendik kısa dönem ç. gelibolu ortaköy piyade er.sevindi felan sora gitti,gitti ve resmen çöktü,samsun cennetti bura cehernnemden de kötü die hala isyanlarda garibim,sıcak su yok,wc ler leş gibi ,yemekler öğğğkkkk,say say bitmez,nerde arızalı hepsi ordaymış.haa bide o aptal kargalar var,ne zaman konuşsak o salak kuşların sesini duyuyorum gözümün önüne geliyo oralar,gittim gördüm yani cidden pis bi yer dağ başı.o kuşlardan nefret ediyorum niyeyseoooffff off

Özomm teşekkürler bitanem aşk yaramış demek ama o senin gözlerinin güzelliğidir... Bu da hiç lenssiz halim bilemedimki. Yani ben pek sevmem lens felan ama bugün birden geldiler bana Eki Görüntüle 130508

haddim olmayarak bişi sölicem ninecim,bu daha bi güzel be.orjinal doğal kal bence .yinede sen bilirsin ölede güsel ama böle daa bi güsell

slmm kızlarr günaydınn herkesee aşkımm çarşıya çıktıı ama yoğunluktan msn ye giremiyooo bende size bi bakımm dedimm nerelerdesiniz uyuyomusunuz yoksaaaaaaa

tatlımm gözünn aydınn ne güzell eşinn geliyomuşş evett şafağınız artıyoo ama inan o izin günleri çok güzell oluyoo bize ilaç gibi gelmişti bizde 12 gün kullandık şimdi geç geliyo 18 de burda olcaktı 30 da oluyoo ama napalımm valla deydii tek bayram zor du çünküü bide evli olunca daha zor sanırım bide sizin çocuklarınız var öleemiii:26:

öleeeee,iki tene hemde,iki oğlan,biri 2.5 biri 1 yaşındaaaaaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…