335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aklını sevsinler nemlendiriciyi bilem unutuyor:83::83::83:

aşığımmmm özom deli gibi

özom bugün aşkım alışveriş yapmış doğubeyazıttan ailesine ve benim anneme ve bana hediye almışş
anneme fincan takımı almış banada çok şık siyah bir el çantası almış burda ancak bunu buldum sana göre aşkım dedi artık evlendiğimizde akşam yemeğe çıkarken kullanırsın dedi çok aşığım yaaa bu adama ben

zaten bende psikolojik olarak kendime şöyle oral veriyorum,114 ün 15 ü gidince 99 kalcak çift rakamlara incez,e 99 dan sonra 81 e ne kalıyo zaten,e 81 olunca da artık bitti sayılr psikolojide benim gibilere ne diyosunuz acep

zaten bende psikolojik olarak kendime şöyle oral veriyorum,114 ün 15 ü gidince 99 kalcak çift rakamlara incez,e 99 dan sonra 81 e ne kalıyo zaten,e 81 olunca da artık bitti sayılr psikolojide benim gibilere ne diyosunuz acep

emin ol bende senin gibiydim hatta burda bir çok arkadaşım....
şöyle diyim ben şafağı en başlarda hafta olarak sayıyordum kendi kendime seviniyordum

perim hoşgeldin canımmm ayy apartmanda bir amcamız fenalaşmış kardeşim hastaneye götürücek ...gözün aydın canım kuzenin gelmiş

Ayyy geçmiş olsunn amcayaa yaa... Sağol canım benim kız arkdaşı burda yaşıyor onun yanına geldi yarın akşamda yemeğe felan gidicez herpberaberr. Pazar da mangal yapıcaz ama yetişicem Tutimin depüğüneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…