- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.821
ilahi perim peki dediklerin aklımda canımm depükle bakalım beni :13:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiymm cnm teşekkr ederm...
evet geliboluda yaptı askerligini
yıldırım kışlasındaydı seninki nerde :26:
siz beni sevmiyorsunuz![]()
ay inanmıyormmmbu ortaköy dedigin yer hani sürgün yeriymş fln orasımıı ?? yleyse tanıyolardr birbirlerini
![]()
Özomm teşekkürler bitanem aşk yaramış demek ama o senin gözlerinin güzelliğidir... Bu da hiç lenssiz halim bilemedimki. Yani ben pek sevmem lens felan ama bugün birden geldiler banaEki Görüntüle 130508
cnm bnmki ortaköyde 18. mknze 3. bölük ne bilim öle bişi işteofff izne geliyo yaa hem çok seviniyorum hemde üzülüyorum çünkü şafağımız değişiyo böle olunca 15 mayısken oldu 22 mayıs,off çağlar offf,çarşısını kitlediler die sinirlenip izin alrmı insan yaaaa
deli kocam benim,nese gelsin bakalım ,çocuklarını görsün ,biraz hasret gidersin de daha yemin töreninde beraberdik bu askerlik böle nasıl biticek bilemedim lşimdi benn.zırt bırt gelicek sanırım
dayanamıyorum aşkım dio,çok özlüyorum sizi die sızlanıp duruyo ii o zaman gel dedim bir saat sora aradı iznim onaylandı geliyorum yarın sabah dedi ,şimdide yolda.gelibolu-muğla 10 saat akşam 21:00 suları burda olucak inşallah...
![]()
slmm kızlarr günaydınn herkesee aşkımm çarşıya çıktıı ama yoğunluktan msn ye giremiyooo bende size bi bakımm dedimm nerelerdesiniz uyuyomusunuz yoksaaaaaaa![]()
canım günaydın benim askerimde çarşıda ama msn rahat vermedi bize yazdıklarımız gitmiyo falan çatladık sinirden![]()
benmkidee giiremiyoo cnmm yaaa offf pc son çarşı dedikk yaptığın oldumuu yaa bize acımıyokiiiiii![]()
cnmm benmm ben kahvaltımı yaptımm sende yee bişeylerr hadii bakalımm askerin gelcekk bak kendine ii bakman lazımm
![]()
tatlımm gözünn aydınn ne güzell eşinn geliyomuşş evett şafağınız artıyoo ama inan o izin günleri çok güzell oluyoo bize ilaç gibi gelmişti bizde 12 gün kullandık şimdi geç geliyo 18 de burda olcaktı 30 da oluyoo ama napalımm valla deydii tek bayram zor du çünküü bide evli olunca daha zor sanırım bide sizin çocuklarınız var öleemiii:26:
vereceksin yarimi gelibolu 5 güncük kaldı![]()
benimkini de vericekmi sence gelibolu bizim daa çok var ama![]()