335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam şekerleriimmmmballı lokumlarıımmmmfıstıklı kadayıflarımmm
dönem sonu yakşlaşması sebebiyle yazılılar performanslar cartlar curtlar derken giremedim kaç gündür habire okul işleriylşe uğraşıyorumdaha da bitmedi lanet olası yaa haftaaya okullar kapanıyo bilgi yarışması mı konur son haftayabir sürü işim var vee
ben depükklere gelemeyeceğimi aklımın ucundan geçirmemiştimo mutlu günlerinizde yanınızda olamadım canlar kusuruma bakmayın olur mu
geçmişi okudum ammaaaaaa okurken depüklenenleriklımda tutamadım
geçmiş depükleriniz mübarek ossunn anacıklarımmallah bi yastıkta kocatsın,mutluluğunzu bozmasın

bu arada depük günü perimi aradım,ne kadar tatlı,içten bir sesi vardı
bu arada haberleşmek isteyen olursa özelime nolarınızı gönderin lütfn. şimdilik kaçıyorum
hepinizi öpüyorummm tatlişkolarımmm

gece gelebilirsem bi kasa muz getircem kuduruk kuşkiyi unutmayın diee

canım ya haklı bunalmakta benimki pek belli etmiyo ama tanırım ben onunda pek keyfi yok bu açıdan millet gitti ya az kaldı ama

canım benim yedik askerliği ama seni çok özledik ya depük geceni bari burda yapalım

bende ondan farklı değilim ama yinede moral veriyorum ban ben seni burda nasıl sabırla bekliyosam sende bana gelecğin günü böle sabırla bekle falan diyorum ama nafilee yapacak bişeyy yokk kızlar benm kocamm bencill birazz 12 gün buralarda gezerken düşüneydi tabii şimdi ona böle desemmmm

ama izne gelmeleri ilaç gibi gelmişti bize

ooooo ne diyosunn cnmm hemdee ne ilaç yanii bide bayrama gelmişler di çok zor olurdu kocam dan ayrı geçirmek özel günlerde daha çok koyuyoo yanii bizim bütün özel günlerimizi şu 5 aylık askerlik aldı yaa görür o gününü evlilik yıldönümümüzü bile aldı düşünebiliyomusun

ah ah biz de evlendik 19.gün askere gitti benim koca danam cok zor oldu bana o gecen günler nasıl gecti

evet kuzum ya ölee oldu simdi de gelicek polis okulunu kazandı nisan gibi gideccek kısmetse bi 6 ay daha yok o zaman ben kimle safak sayıcam:18::18:

inanamıyorum ya çok zor 19 günlükken ha canım benim bu sefer 6 ay daha rahat gecer telefon falan olur görüşmek sorun olmaz ay bizde düğün hazırlıklarına başlayacaz aşkım gelince ya

ne güzel cok tatlı heyeacnlar onlar canım ben ailemle kalıyorum malsef kocamla gidemem ögretmenim ya okul var mecbur beklicem onu simdi kociş gelince ev tutucaz mobilyalaımızı yerlestircez nisana kadar beraberiz ama sonra gidecek neyse bakalım hayırlısı napalım kader kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…