- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #17.401
ya nasıı kilo verdiniz ben ancak sıkılastım biraz kilo veremedim 1 kilo ancak belki
özomm tutimm sizin askerlerinizde bunalmış durumda mıı benm kii fena bunalmışş kafayıı sıyırcam şu 10 gün geçmiyecek gibi geliyoo diyoo herkes gitti ben kaldım diyoo daha neler nelerr off sabret diyorum orda olmak daha zor bütün arkadaşlarının arkasından el sallarken nasıl içi burkuldu kim bilirr canımm benmmm
selam şekerleriimmmmballı lokumlarıımmmm fıstıklı kadayıflarımmm
dönem sonu yakşlaşması sebebiyle yazılılar performanslar cartlar curtlar derken giremedim kaç gündür habire okul işleriylşe uğraşıyorumdaha da bitmedi lanet olası yaa haftaaya okullar kapanıyo bilgi yarışması mı konur son haftaya bir sürü işim var vee
ben depükklere gelemeyeceğimi aklımın ucundan geçirmemiştimo mutlu günlerinizde yanınızda olamadım canlar kusuruma bakmayın olur mu
geçmişi okudum ammaaaaaa okurken depüklenenleriklımda tutamadım
geçmiş depükleriniz mübarek ossunn anacıklarımmallah bi yastıkta kocatsın,mutluluğunzu bozmasın
bu arada depük günü perimi aradım,ne kadar tatlı,içten bir sesi vardı
bu arada haberleşmek isteyen olursa özelime nolarınızı gönderin lütfn. şimdilik kaçıyorum
hepinizi öpüyorummm tatlişkolarımmm
gece gelebilirsem bi kasa muz getircem kuduruk kuşkiyi unutmayın diee
kuzularım ben kacıyorum üstümde kırgınlık var sanki hasta olucam dinleneyim biraz görüsmek üzere günes cookkktaan battı safak attı
sık sık uğra bak çok kayboluyorsun ortadan
tutimle aynı gün depüklencez ay ne heyecanlı yaaa
bende ondan farklı değilim ama yinede moral veriyorum ban ben seni burda nasıl sabırla bekliyosam sende bana gelecğin günü böle sabırla bekle falan diyorum ama nafilee yapacak bişeyy yokk kızlar benm kocamm bencill birazz 12 gün buralarda gezerken düşüneyditabii şimdi ona böle desemmmm
ooooo ne diyosunn cnmm hemdee ne ilaç yanii bide bayrama gelmişler di çok zor olurdu kocam dan ayrı geçirmek özel günlerde daha çok koyuyoo yanii bizim bütün özel günlerimizi şu 5 aylık askerlik aldı yaa görür o gününü evlilik yıldönümümüzü bile aldı düşünebiliyomusun
ah ah biz de evlendik 19.gün askere gitti benim koca danam cok zor oldu bana o gecen günler nasıl gecti
evet kuzum ya ölee oldu simdi de gelicek polis okulunu kazandı nisan gibi gideccek kısmetse bi 6 ay daha yok o zaman ben kimle safak sayıcam:18::18:
evet kuzum ya ölee oldu simdi de gelicek polis okulunu kazandı nisan gibi gideccek kısmetse bi 6 ay daha yok o zaman ben kimle safak sayıcam:18::18:
inanamıyorum ya çok zor 19 günlükken ha canım benim bu sefer 6 ay daha rahat gecer telefon falan olur görüşmek sorun olmaz ay bizde düğün hazırlıklarına başlayacaz aşkım gelince ya
özomm siz zaten evli değilmiydiniz ben mii ölee biliyorumm yoksaa :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?