• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ne güzel cok tatlı heyeacnlar onlar canım ben ailemle kalıyorum malsef kocamla gidemem ögretmenim ya okul var mecbur beklicem onu simdi kociş gelince ev tutucaz mobilyalaımızı yerlestircez nisana kadar beraberiz ama sonra gidecek neyse bakalım hayırlısı napalım kader kısmet:59:

hımm anladımm cnımm gidemezsinn o zman doğruu olsunn geleceğiniz için bunu bi yatrım olarak görr

canım biz tayin için nikah kıydık sadece sonra askere gitti gelince düğün yapacaz inş marta ayarlamayta çalışacaz nikah olayı çok işe yaradı evci çıkardım sürekli:64:

aa evet dimii evcii çıktıı ne güzell ii olmuşş canımm pekii şimdi gelince napcaksınız ayrıı evlerde yaşıycaksınız martta düğünden sonra mı beraber yaşıycaksınız

ohh süper olmuss aa mart mı cok az kalmıs heyecan vardır simdi ne güzel ne güzel bu arada sohbet cok tatlı gidemedim:1:

evet canım marta çok az kaldı gelince hazırlıklara başlıyoruz ve ilk defa aynı ilde yaşayacağız hep uzakta olduk şimdiye kadar aşkımın tayini çıkar çıkmazda askere gitti çok mutluyum ya:23:

canım aynı evlerde yaşarsak ailem beni vurur zaten evci çıkardığımdan falan haberleri yok ki :19:

ben dee tam onu sorcaktımm ailenin haberii varmıı diyee sen yerinde cevap verdin ama bölee kaçamaklar çok güzel oluyoo bizde nişanlıyken bi kaç defa böle gizli gizli kaçamak yaptıkk çokk heycanlı yaa evlendikten sonra güldükk canımm kocamm hemen evleninn yaa

musurcum bencede çok tatlı şimdi askerden gelince hep yanımda olmalıymış gib,i geliyor sanki biz evliyiz gerçekte ne bileyim ailesinin yanına gitmesi çok zoruma gidiyor çok garip bir duygu bu başkalarının yanında uzak gibi görünmek:19:

musurcum bencede çok tatlı şimdi askerden gelince hep yanımda olmalıymış gib,i geliyor sanki biz evliyiz gerçekte ne bileyim ailesinin yanına gitmesi çok zoruma gidiyor çok garip bir duygu bu başkalarının yanında uzak gibi görünmek:19:

evett cnmm senin için zor olurr onu ailesinin yanına göndermek yanii evlisiniz beraber kalabiliyosunuz ama başka türlü görünmek mecburiyetiniz olduğu için gidiyorr yanından :26:

Back