- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #17.421
ohh süper olmuss aa mart mı cok az kalmıs heyecan vardır simdi ne güzel ne güzel bu arada sohbet cok tatlı gidemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel cok tatlı heyeacnlar onlar canım ben ailemle kalıyorum malsef kocamla gidemem ögretmenim ya okul var mecbur beklicem onu simdi kociş gelince ev tutucaz mobilyalaımızı yerlestircez nisana kadar beraberiz ama sonra gidecek neyse bakalım hayırlısı napalım kader kısmet![]()
canım biz tayin için nikah kıydık sadece sonra askere gitti gelince düğün yapacaz inş marta ayarlamayta çalışacaz nikah olayı çok işe yaradı evci çıkardım sürekli![]()
ohh süper olmuss aa mart mı cok az kalmıs heyecan vardır simdi ne güzel ne güzel bu arada sohbet cok tatlı gidemedim![]()
hımm anladımm cnımm gidemezsinn o zman doğruu olsunn geleceğiniz için bunu bi yatrım olarak görr
aa evet dimii evcii çıktıı ne güzell ii olmuşş canımm pekii şimdi gelince napcaksınız ayrıı evlerde yaşıycaksınız martta düğünden sonra mı beraber yaşıycaksınız
canım aynı evlerde yaşarsak ailem beni vurur zaten evci çıkardığımdan falan haberleri yok ki![]()
canım aynı evlerde yaşarsak ailem beni vurur zaten evci çıkardığımdan falan haberleri yok ki![]()
ah kuzum aynı durumları biz de yasadık 1 yıl nikahlıydık askım bana gelir kalırdı o zaman ben baska ildeydim haftasonları beraberdik ama ailemiz bilmezdi:18:
ah kuzum aynı durumları biz de yasadık 1 yıl nikahlıydık askım bana gelir kalırdı o zaman ben baska ildeydim haftasonları beraberdik ama ailemiz bilmezdi:18:
tabiki kalıcazzaten izne geldiklerinde hep burada kalıp gitti çaktırmadan burada da sık sık gelir yanıma
![]()
musurcum bencede çok tatlı şimdi askerden gelince hep yanımda olmalıymış gib,i geliyor sanki biz evliyiz gerçekte ne bileyim ailesinin yanına gitmesi çok zoruma gidiyor çok garip bir duygu bu başkalarının yanında uzak gibi görünmek![]()
ewet yi ki yapmısız hatta ben abarttım galiba biraz biz askımla aynı üniversitedeydik birlikte alanyaya tatile gittik![]()
ewet yi ki yapmısız hatta ben abarttım galiba biraz biz askımla aynı üniversitedeydik birlikte alanyaya tatile gittik![]()
benimde sicilim pek temiz değil ne haltlar karıştırıyorım 3.5 yıldır![]()