335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

My heart goes shalalalalalala , shalala in the morning, shalalalalala, shalalala when the sun shines
Asker geldi ama benim deli hallerim artarak devam ediyor
Sınavdan çıktım genee, off çok sıkıldım bu sınavlardan aşkım geldi geleli rahatça görüşemedik, şimdi de baba oğul maç izlicek onlar
Aşkımın günler geçtikçe sesi çok daha iyi gelmeye başladı, çok mutluyum, sen olmasan bu kadar çabuk atlamazdım diyor
Eee canlar merhabalar herkese :79:

Şafak kaçtaaaaaaaaaaa askerimmm ekmeğim suyum helalimmmmm sen nöbette dururkennnn ben seni beklerimmmmmmmmmm yollarını gözlerimmmmmmmmmmmm
Dön artık aşkım çok özledimmmmmmmmmmm

Şafak kaçtaaaaaaaaaaa askerimmm ekmeğim suyum helalimmmmm sen nöbette dururkennnn ben seni beklerimmmmmmmmmm yollarını gözlerimmmmmmmmmmmm
Dön artık aşkım çok özledimmmmmmmmmmm

kendine gellllasker bana bakmanyakaç tavuk:98:yavrum senin askerin geldibenim şafağımda gözün varsa al senin olsun feda olsun sana

Özommm Tutimm çok normal bu hallerinizzzzzzzzzzz Benim son günlerimi hatırlayınnn halada artarak devam etmekteeeeeeeee Delirinnnn bacılaaaaaaaaarrr kudurunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…