335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hımm anladımm cnımm gidemezsinn o zman doğruu olsunn geleceğiniz için bunu bi yatrım olarak görr

canım biz tayin için nikah kıydık sadece sonra askere gitti gelince düğün yapacaz inş marta ayarlamayta çalışacaz nikah olayı çok işe yaradı evci çıkardım sürekli

aa evet dimii evcii çıktıı ne güzell ii olmuşş canımm pekii şimdi gelince napcaksınız ayrıı evlerde yaşıycaksınız martta düğünden sonra mı beraber yaşıycaksınız

ohh süper olmuss aa mart mı cok az kalmıs heyecan vardır simdi ne güzel ne güzel bu arada sohbet cok tatlı gidemedim

evet canım marta çok az kaldı gelince hazırlıklara başlıyoruz ve ilk defa aynı ilde yaşayacağız hep uzakta olduk şimdiye kadar aşkımın tayini çıkar çıkmazda askere gitti çok mutluyum ya

canım aynı evlerde yaşarsak ailem beni vurur zaten evci çıkardığımdan falan haberleri yok ki

ben dee tam onu sorcaktımm ailenin haberii varmıı diyee sen yerinde cevap verdin ama bölee kaçamaklar çok güzel oluyoo bizde nişanlıyken bi kaç defa böle gizli gizli kaçamak yaptıkk çokk heycanlı yaa evlendikten sonra güldükk canımm kocamm hemen evleninn yaa

musurcum bencede çok tatlı şimdi askerden gelince hep yanımda olmalıymış gib,i geliyor sanki biz evliyiz gerçekte ne bileyim ailesinin yanına gitmesi çok zoruma gidiyor çok garip bir duygu bu başkalarının yanında uzak gibi görünmek

evett cnmm senin için zor olurr onu ailesinin yanına göndermek yanii evlisiniz beraber kalabiliyosunuz ama başka türlü görünmek mecburiyetiniz olduğu için gidiyorr yanından :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…