• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

puhahahahaha akşam aklıma gelince gülüyorum daha ne alemdi ya:6:perişkom aşkın aklını aldı heralde niye konuşmuyorsun annem:57:tuti tuti tutma beniiiiiiii:10:çok eğlenesim var bu akşam ya:62:

eğlenelim anam bu akşamdaa :52:

tuti periş hadi yanaşın küvette yer var :60::60::60:

6606_5293_26112008_6.jpg
:52::52:

hoppa hopaaa esred tuti periş hadi kuzum:64:oturmaya mı geldin perişko:63:

:64::64::64:

atem tutim ben seni
küvete ata ben seni:23:
dört gün sonra yarin gelince:23:
başbaşa bırakem ben sizi:60::60::60:

smiley-laughing.gif

Özommm Tutimm çok normal bu hallerinizzzzzzzzzzz :60::60: Benim son günlerimi hatırlayınnn halada artarak devam etmekteeeeeeeee :63::63::60::60::60::62::62::62::62::62::62: Delirinnnn bacılaaaaaaaaarrr kudurunnnnnnnnnnnnnnnnnn :60::60::60:

perim ben sanırım pazar gecesi daha kuduruk olurummm:52:

tuti önceki sayfada sana birsürü vaaz verdim lütfen cevap :57:

aldım vaazları özom :52:

slmm kızlarr nasılızz:21:

tutim yarine kavuşmaya az kaldı canımmmm güneş sizin için doğacakk :9:

özommm sana ne oluyoo bölee şafak azaldıkçaa kıza bi haller olmaya başladı ne güzel ne güzel :nazar:tam gaz devam et cnımm önce tutiyi sonra seni depükliycemmmmmmmm:47:

özomm tutimm sizin askerlerinizde bunalmış durumda mıı benm kii fena bunalmışş kafayıı sıyırcam şu 10 gün geçmiyecek gibi geliyoo diyoo herkes gitti ben kaldım diyoo daha neler nelerr off sabret diyorum orda olmak daha zor bütün arkadaşlarının arkasından el sallarken nasıl içi burkuldu kim bilirr canımm benmmm :59::59:

özomm tutimm sizin askerlerinizde bunalmış durumda mıı benm kii fena bunalmışş kafayıı sıyırcam şu 10 gün geçmiyecek gibi geliyoo diyoo herkes gitti ben kaldım diyoo daha neler nelerr off sabret diyorum orda olmak daha zor bütün arkadaşlarının arkasından el sallarken nasıl içi burkuldu kim bilirr canımm benmmm :59::59:

canım benimkinin 10 günü varken aynen öyle cok bunalımdaydı ama suan 4 günü kaldı gayet iyi morali biraz sabır düzelir o da sen moral ol

Back