335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

puhahahahaha akşam aklıma gelince gülüyorum daha ne alemdi yaperişkom aşkın aklını aldı heralde niye konuşmuyorsun annemtuti tuti tutma beniiiiiiiiçok eğlenesim var bu akşam ya

eğlenelim anam bu akşamdaa

tuti periş hadi yanaşın küvette yer var

hoppa hopaaa esred tuti periş hadi kuzumoturmaya mı geldin perişko

atem tutim ben seni
küvete ata ben seni
dört gün sonra yarin gelince
başbaşa bırakem ben sizi

Özommm Tutimm çok normal bu hallerinizzzzzzzzzzz Benim son günlerimi hatırlayınnn halada artarak devam etmekteeeeeeeee Delirinnnn bacılaaaaaaaaarrr kudurunnnnnnnnnnnnnnnnnn

perim ben sanırım pazar gecesi daha kuduruk olurummm

tuti önceki sayfada sana birsürü vaaz verdim lütfen cevap

aldım vaazları özom

slmm kızlarr nasılızz

tutim yarine kavuşmaya az kaldı canımmmm güneş sizin için doğacakk

özommm sana ne oluyoo bölee şafak azaldıkçaa kıza bi haller olmaya başladı ne güzel ne güzel tam gaz devam et cnımm önce tutiyi sonra seni depükliycemmmmmmmm

özomm tutimm sizin askerlerinizde bunalmış durumda mıı benm kii fena bunalmışş kafayıı sıyırcam şu 10 gün geçmiyecek gibi geliyoo diyoo herkes gitti ben kaldım diyoo daha neler nelerr off sabret diyorum orda olmak daha zor bütün arkadaşlarının arkasından el sallarken nasıl içi burkuldu kim bilirr canımm benmmm

canım benimkinin 10 günü varken aynen öyle cok bunalımdaydı ama suan 4 günü kaldı gayet iyi morali biraz sabır düzelir o da sen moral ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…