• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

oyy oyyy oyyy çok sevindim sizin adınıza kuzularımmmm :52::64::64: Allah bundan sonra başka ayrılık özlem hasret yaşatmasın sizlereee :71:
tutiminkide geliyor hayırlısıyla :46::46:
darısı başımızaaa aminnnnnnn :64::64:

Evet Tutimin de çok az kaldıı..
Ya o kadar çok büyütmüşüz ki gözümüzde şoktayım ben hala geldiğine inanamıyorm aşkımın!
Çabucak geçicek merak etmeyinn, sonra herşey çok daha güzel olucak!!!
Askerden dönen aşık adam tadından yenmiyor bensize söyliym, böyle bi pamukluk böyle bi ilgi böyle aşk dolu bakışlar böyle bi şefkat olamaz!!! =) :69::71::52:

Günaydin canlarimm, sabah 5den beri ayaktayim yine dün tam 7saat telefonda konustuk askimla cok özlemisim onu ama doyamiyorum bir türlü, icimde bir garip duygu var.. askerdeyken bu kadar zoruma gitmiyordu mecburuz sonucta askerde diyordum kendimi avutuyordum.. ama simdi o orda ben burda.. bir hesap yapmaya kalkistik ne zaman bitecek diye ikimizde cikamadik isin icinden ve sustuk öylece.. cok özlüyorum ve zoruma gidiyor yine caresizligim ona ulasamam.. Off ne bileyim iste.. efkarliyim yine..

Selam Çağlommm ya çok haklısın askerin çıktı tabiikide artık görmek öpmek koklamak istiyorsun ama bunun için ilk adım atıldı canım artık özgür enişte, en kısa zamanda da kavuşacaksınız eminimm.. Zoruna gitmezmi tabii yaa kıyamam :50: Çok iyi anlıyorum canım senii, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz birbirinizeee.... :69:

Selam Çağlommm ya çok haklısın askerin çıktı tabiikide artık görmek öpmek koklamak istiyorsun ama bunun için ilk adım atıldı canım artık özgür enişte, en kısa zamanda da kavuşacaksınız eminimm.. Zoruna gitmezmi tabii yaa kıyamam :50: Çok iyi anlıyorum canım senii, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz birbirinizeee.... :69:

tesekkür ederim perimmm:75:
hayirlisiyla insallah su sinavlarimi atlatsaydim giderdim yavrucuguma:69:

şafak dun bıttı cıktı sonunda bnmıkı aldı teskeresını,sbh bı heycnla aradı kurtuldum bıttı bıttıı dıye,hala algılayamıo cıktgna bıttıgıne ınanamıo bır turlu.bır gece daha orda kaldı izmirde ve bugun kısmetse donuyo.yrn sınavdan snra ınsallah gorucem sevgılımı.yanlız soyle bı durum var ben nedense hala onun cıktgna ınanamıorum idrak edemiorum,yanı tmm o ordn kurtuldu ama sankı hala askerdymıs gbı gelıo bna.sanırım onu canlı canlı karsımda gorup ona dokundgm zmn bıttıgını anlıycm tam anlamıyla...

slm arkadaşlar ben kurduğunuz dostluğa hayran kaldım ayrıcada yazdıklarınızı okudukça ağlama krizine girdim askerlerine kavuşan arkadaşları rabbim bi daha ayırmasın hala bekleyenleri ve bizleride sağ salim kavuştursun inşallah.okudukça heyecan mutluluk üzüntü karmakarışık oldum ya :43:

tamam arkadaşım çok teşekkür ederim:)
ayrıca kavuşmak için minicik zamanınız kaldı ALLAH bir daha ayırmasın inşallah :)

canımmmm zaman öyle hızlı geçiyor ki 5,5 nasıl geçiyor anlamıyorsunuz bile hel ebir plakalara gelin o zaman daha hızlı geçiyor allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin hepinize canım hayırlı tezkereler....

KIZLARRRRR

dün benim askerim gelmiş, öğrendim bir şekilde. bunca zaman bana yalan şafak saydırmış:) helal olsun mu diyeyim, canım sağolsun mu? bilemedim.....

:53::53::53: nasıl yani canım ben olsaydım walla bilemiyorum artık bu konuda bu kadar yumuşak olmazdım sanırım saydığım şafakları helal edermiydim bilmiyorum çok kızdım...

Günaydin canlarimm, sabah 5den beri ayaktayim yine dün tam 7saat telefonda konustuk askimla cok özlemisim onu ama doyamiyorum bir türlü, icimde bir garip duygu var.. askerdeyken bu kadar zoruma gitmiyordu mecburuz sonucta askerde diyordum kendimi avutuyordum.. ama simdi o orda ben burda.. bir hesap yapmaya kalkistik ne zaman bitecek diye ikimizde cikamadik isin icinden ve sustuk öylece.. cok özlüyorum ve zoruma gidiyor yine caresizligim ona ulasamam.. Off ne bileyim iste.. efkarliyim yine..

canım az kaldı şubata az daha sabret gülüm :16:

askerine kavuşanlar için tebrik koymaya, halay çekmeye geldimmmmmmmmmm :64::64::64::64:
varmı kavuşan , buluşannnn bakalımmm ninelerimmmmm :46:
siz gidiyorsunuz sırada bize geliyorrrrrrr :66::66::66:

ben daha kavuşmadım toruncuğum az kaldı ama bebem darısı başına seninkinide beraber sayacağız zaten

oyy oyyy oyyy çok sevindim sizin adınıza kuzularımmmm :52::64::64: Allah bundan sonra başka ayrılık özlem hasret yaşatmasın sizlereee :71:
tutiminkide geliyor hayırlısıyla :46::46:
darısı başımızaaa aminnnnnnn :64::64:

ebetttttttttttttttt bebişim pazartesi allah izin verirse geliyorrrrrrrrrrrrrr depükleyeceksin sende beni hehehehe:72:

Evet Tutimin de çok az kaldıı..
Ya o kadar çok büyütmüşüz ki gözümüzde şoktayım ben hala geldiğine inanamıyorm aşkımın!
Çabucak geçicek merak etmeyinn, sonra herşey çok daha güzel olucak!!!
Askerden dönen aşık adam tadından yenmiyor bensize söyliym, böyle bi pamukluk böyle bi ilgi böyle aşk dolu bakışlar böyle bi şefkat olamaz!!! =) :69::71::52:

:23::23::23:perim tadından yenmiyor demek heeee :52:

şafak dun bıttı cıktı sonunda bnmıkı aldı teskeresını,sbh bı heycnla aradı kurtuldum bıttı bıttıı dıye,hala algılayamıo cıktgna bıttıgıne ınanamıo bır turlu.bır gece daha orda kaldı izmirde ve bugun kısmetse donuyo.yrn sınavdan snra ınsallah gorucem sevgılımı.yanlız soyle bı durum var ben nedense hala onun cıktgna ınanamıorum idrak edemiorum,yanı tmm o ordn kurtuldu ama sankı hala askerdymıs gbı gelıo bna.sanırım onu canlı canlı karsımda gorup ona dokundgm zmn bıttıgını anlıycm tam anlamıyla...

haydi gözün aydın canımmm vet banada bazen inanasım gelmiyor askerlik bitti diye sanki daha 1 ayı varmış gibi gelyor onu karşımda görünce uzun uzun sarılıcam hissetmem geldiğini rüyamı gerçekmi diye :93:

slm arkadaşlar ben kurduğunuz dostluğa hayran kaldım ayrıcada yazdıklarınızı okudukça ağlama krizine girdim askerlerine kavuşan arkadaşları rabbim bi daha ayırmasın hala bekleyenleri ve bizleride sağ salim kavuştursun inşallah.okudukça heyecan mutluluk üzüntü karmakarışık oldum ya :43:

selam canım teşekkür ederizhiç ağlama canım gün gelecek güneş sizin için doğacak sadece sabır tatlım mayısda askerin yanında olucak allah sağlık versin yeterki...

özom holaaaaaaaaaaaa:3:
bende bugün dip boyamı yaptırdım oh hh be sonunda aradan çıktı...gözlerim kapanıyor arada ama uyumayacağım...aşkımda biletini almışşşşşşş:66: belki yarın çarşıya çıkabilirlermiş:52:

özom kuzum günlerdir gelemedim not işleriyle ugrastım sükür bitti.askerim pazartesi sabah cıkıyor insallah salı gün de ucaga binecek ben okula gitmicem evde beklicem kocişi :69::69::69:

özom kuzum günlerdir gelemedim not işleriyle ugrastım sükür bitti.askerim pazartesi sabah cıkıyor insallah salı gün de ucaga binecek ben okula gitmicem evde beklicem kocişi :69::69::69:

evet merak ediyorduk seni depük gecelerine gelemedin neyse artık bundan sonrakilere katılırsın sırada sen ve tutim var pazar gecesi ikinizi depükleyecez:57:

ooo süper canım senin de az kalmıs askerinsiz bu son carsamba :1: memnuniyetle depüklücez canım:66::66: perim kavustu ne güzel darısı bize:65:

bu son çarşamba haftaya çarşamba depük gecem daha perşembe geliyor siz pazartesi kavuşacaksınız ben perşembe gelsin artık depük geceniz size bir atayım da sonra bana da etılsın depük:57:

ben de 1 gün gecikmeli kavusuyorum canım pazartesi cıkacak ama salı gelecek benim kuzum aslında pazartesi gece düzenleyelim benim depük gecemi:64:

canım çok güzel olur hem depük gecesi oldu mu daha eğlenceli geçiyor vakit seni pazartesi depükleyelim benimkini de öne alsak olmas mı salı depükleyin:1:

Back