335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

oyy oyyy oyyy çok sevindim sizin adınıza kuzularımmmm Allah bundan sonra başka ayrılık özlem hasret yaşatmasın sizlereee
tutiminkide geliyor hayırlısıyla
darısı başımızaaa aminnnnnnn

Evet Tutimin de çok az kaldıı..
Ya o kadar çok büyütmüşüz ki gözümüzde şoktayım ben hala geldiğine inanamıyorm aşkımın!
Çabucak geçicek merak etmeyinn, sonra herşey çok daha güzel olucak!!!
Askerden dönen aşık adam tadından yenmiyor bensize söyliym, böyle bi pamukluk böyle bi ilgi böyle aşk dolu bakışlar böyle bi şefkat olamaz!!! =)

Selam Çağlommm ya çok haklısın askerin çıktı tabiikide artık görmek öpmek koklamak istiyorsun ama bunun için ilk adım atıldı canım artık özgür enişte, en kısa zamanda da kavuşacaksınız eminimm.. Zoruna gitmezmi tabii yaa kıyamam Çok iyi anlıyorum canım senii, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz birbirinizeee....

tesekkür ederim perimmm
hayirlisiyla insallah su sinavlarimi atlatsaydim giderdim yavrucuguma

şafak dun bıttı cıktı sonunda bnmıkı aldı teskeresını,sbh bı heycnla aradı kurtuldum bıttı bıttıı dıye,hala algılayamıo cıktgna bıttıgıne ınanamıo bır turlu.bır gece daha orda kaldı izmirde ve bugun kısmetse donuyo.yrn sınavdan snra ınsallah gorucem sevgılımı.yanlız soyle bı durum var ben nedense hala onun cıktgna ınanamıorum idrak edemiorum,yanı tmm o ordn kurtuldu ama sankı hala askerdymıs gbı gelıo bna.sanırım onu canlı canlı karsımda gorup ona dokundgm zmn bıttıgını anlıycm tam anlamıyla...

slm arkadaşlar ben kurduğunuz dostluğa hayran kaldım ayrıcada yazdıklarınızı okudukça ağlama krizine girdim askerlerine kavuşan arkadaşları rabbim bi daha ayırmasın hala bekleyenleri ve bizleride sağ salim kavuştursun inşallah.okudukça heyecan mutluluk üzüntü karmakarışık oldum ya

tamam arkadaşım çok teşekkür ederim:)
ayrıca kavuşmak için minicik zamanınız kaldı ALLAH bir daha ayırmasın inşallah :)

canımmmm zaman öyle hızlı geçiyor ki 5,5 nasıl geçiyor anlamıyorsunuz bile hel ebir plakalara gelin o zaman daha hızlı geçiyor allah sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin hepinize canım hayırlı tezkereler....

KIZLARRRRR

dün benim askerim gelmiş, öğrendim bir şekilde. bunca zaman bana yalan şafak saydırmış:) helal olsun mu diyeyim, canım sağolsun mu? bilemedim.....

nasıl yani canım ben olsaydım walla bilemiyorum artık bu konuda bu kadar yumuşak olmazdım sanırım saydığım şafakları helal edermiydim bilmiyorum çok kızdım...

canım az kaldı şubata az daha sabret gülüm

askerine kavuşanlar için tebrik koymaya, halay çekmeye geldimmmmmmmmmm
varmı kavuşan , buluşannnn bakalımmm ninelerimmmmm
siz gidiyorsunuz sırada bize geliyorrrrrrr

ben daha kavuşmadım toruncuğum az kaldı ama bebem darısı başına seninkinide beraber sayacağız zaten

oyy oyyy oyyy çok sevindim sizin adınıza kuzularımmmm Allah bundan sonra başka ayrılık özlem hasret yaşatmasın sizlereee
tutiminkide geliyor hayırlısıyla
darısı başımızaaa aminnnnnnn

ebetttttttttttttttt bebişim pazartesi allah izin verirse geliyorrrrrrrrrrrrrr depükleyeceksin sende beni hehehehe

perim tadından yenmiyor demek heeee

haydi gözün aydın canımmm vet banada bazen inanasım gelmiyor askerlik bitti diye sanki daha 1 ayı varmış gibi gelyor onu karşımda görünce uzun uzun sarılıcam hissetmem geldiğini rüyamı gerçekmi diye :93:

selam canım teşekkür ederizhiç ağlama canım gün gelecek güneş sizin için doğacak sadece sabır tatlım mayısda askerin yanında olucak allah sağlık versin yeterki...

özom holaaaaaaaaaaaa
bende bugün dip boyamı yaptırdım oh hh be sonunda aradan çıktı...gözlerim kapanıyor arada ama uyumayacağım...aşkımda biletini almışşşşşşş belki yarın çarşıya çıkabilirlermiş

özom kuzum günlerdir gelemedim not işleriyle ugrastım sükür bitti.askerim pazartesi sabah cıkıyor insallah salı gün de ucaga binecek ben okula gitmicem evde beklicem kocişi

özom kuzum günlerdir gelemedim not işleriyle ugrastım sükür bitti.askerim pazartesi sabah cıkıyor insallah salı gün de ucaga binecek ben okula gitmicem evde beklicem kocişi

evet merak ediyorduk seni depük gecelerine gelemedin neyse artık bundan sonrakilere katılırsın sırada sen ve tutim var pazar gecesi ikinizi depükleyecez

ooo süper canım senin de az kalmıs askerinsiz bu son carsamba memnuniyetle depüklücez canım perim kavustu ne güzel darısı bize

bu son çarşamba haftaya çarşamba depük gecem daha perşembe geliyor siz pazartesi kavuşacaksınız ben perşembe gelsin artık depük geceniz size bir atayım da sonra bana da etılsın depük

ben de 1 gün gecikmeli kavusuyorum canım pazartesi cıkacak ama salı gelecek benim kuzum aslında pazartesi gece düzenleyelim benim depük gecemi

canım çok güzel olur hem depük gecesi oldu mu daha eğlenceli geçiyor vakit seni pazartesi depükleyelim benimkini de öne alsak olmas mı salı depükleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…