- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.681
tekrar aradi. ben sustum, susuosan kapatalim dedi. hepten sinir oldum. dedim ki sana kirildigimi söylüyorum sen bisey demiyorsun. neye kirildin dedi. bunu bi önceki tel konusmasinda söyledim dedim. hatirlamiyorum tekrar söyle dedi. 5dk böyle ilerlerdi bu konusma. sonra söyledim, iste doktora gittim unutuosun ardindan alt tarafi doktor diyorsun dedim. sonra morelim bozuluyor düzeltmeni bekliyorum sen bisey olmamis gibi yapiosun dedim.
bana demesin mi bisey yapmiyorum cunku morelmi bozdun.
yahu cildirdim bu laftan sonra bagirdim baya bi babam bile duydu. BENIM burda unutulan ve BENIM MORELIM BOZUK. senin bisey söyleyip gönlümü alman gerekirken nasil oluo morelin bozuluo diye ben bagirdim sinir krizi gecirdim hatta.
senle böyle konusmicam dedi bende konusmazsan konusma hosuna mi gidiyor böyle delirmis gibi konusurken beni duyman dedim kapattim suratina
nasılsnz teskereci güzellerrr :) bnmkide aramadı dhaa zaten artık akşam arıyoo öğlenleri çok yoğun oluyomş . . madem konu hediyeden açıldı kızlar bnada yardım lütfennn1. yılımz wr kasımda ne almalıym ?
Merhaba kızlar....Püfff bugün benim de hiç keyfim yok:çok üzgünüm:...
GuerillaTanya sen herşeye rağmen boşver alttan al onlar şu an askerde psikolojileri zaten kötü orda alttan almaya bak.Bizim durumumuzda zor hem hasret çekiyoruz hem devamlı alttan alıyoruz hem yaşadığımız kötü şeyler oluyor hayatımızda ama onlara hiçbirşey belli etmiyoruz ama bu 101 gün daha böyle gidecek öyle düşün.Ömür boyu orda kalmayacaklar:mymeka:
nazar değdi hepinizee kızlar mümkünse alttan alın askerlerinizi nasılsa şurda kaç ay kadı az daha sabır lütfen...
ben de sevgilimle pazardan beri konusamıorum((
ben de sevgilimle pazardan beri konusamıorum((
Hava kapalı bugünlerde tam sevdiğim hava:asigim:Ama ben yalnızken sevmiyorum bu havayı:sinifsinif:
Sevgilin nerde asker canım
yoğundur belki kuzum arar elbet
:sinifsinif:
ah ahh o havalar askerlerimiz geldiği zaman açacak...
Dışarı çıktığım zaman çiftlere nasıl sinir oluyorumSoğuk hava bide sarılıyorlar elele dolşıp duruyorlar:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?