335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Allahımm şu eğitimlilerden daha fazla yararlanmak lafına kıl oluyorum yaaa nasıl yararlancaksın eğitimli insanlardan öğretmenlerden çocuklarına ders verdirerekmi savcılardan katip yaparak mı maliyecilerden kantinci yaparak mıalsanaalsanasmile

evet çok zor geçiyormuş günleri diye alay da etmişler b bu gruplaşma neden anlamadım bizde öyle bir şey yok bir laf ettiğimiz yok nedendir bu yaa

alattaki misaifr yeter artık derdin ne ne hasetlik düşünüyon yaa çık ortay konuşalım insan gbi allah allah. neyi paylaşamıyorsunuz yaa hiç belli olmuyor inan diğer topicten sızıp geldiğin....

Evet kuşum bende farkettim o arkadaşımızı. Çok vahim gerçekten. İnsanlar üniversite mezunlarının farkını ve ayrıcalıklarını görmekte zorluk çekmemeli. Bunu neden yaptıkları çok açık aslında fazla düşünmeye gerek yok Şafak:400>Şafak:100... Üzgünüz

yersiz bir gruplaşma insanlar belli sebeplerden ya da kişisel tercihlerinden ötürü okumamış olabilirler asla kınamıyorum saygı duyuyorum fakat şunu anlasınlar bence. onlar 19 20 yaşında aaskere giderlerken bizimkiler oluyor 26 27 28 bu zaman kaybı kimsenin işine gelmiyor da dillendiirmiyor.sadece acıyorum ben düşünce kıtlığıbu olsa gerek kimse yerilmiyor burda dua ediliyor geyikler de yapılıyor ama geyikleriiz hiçbir zaman uzun dönemler üstüne olmadı. mantıklı insan şunu düşünür mesela. bu kısa dönem sevgililerini bekleyenlerin bütün eşi dostu akrabası okuş ve kısa dönem yappmış adam mı? tabiki uzun dönem yapan akrabalarımız kuzenlerimiz var nispet yaparken biraz daha detaycı düşünmek laım. onlar bizim canımız kanımız. tv de bir şehit habeeri duyduğuuzda ağlarken uzun mu kısa mı diye düşünerek mi ağlıyoruz allah aşkına yaa....

arkadaslar benım askımm 6 kısılık koğusta 3 kısı kalıyor ve bırtek aralarında benımkı kısa donem ınanın aralarında gruplasma yok onlar hallerınden cok memnun dıyor benımkı we bnımkı kısa donem oldugu ıcın kardes sen gıt senden sonrakı devre gelsın dıolarmıs bızımde gunler bole gecsın gelsınlerkı baska devrelerın gıttıgını gormek bıze ılac gıbı gelıyor dıolarmıs

bu vatan askerlere emanet 15 ay 5 ay ne olursa olsun hepsı bu vatanın evladı...
bızler nasılkı 15 ay askerlere saygı duyuyorsak onlarında bızım askerlerımıze saygı duyması lazım....su hale bak ulke resmen bolundu

Benim askerim uzun dönemlerle iyi anlaştıklarını, iyi insanlar olduğunu söyledi. Ama gel bide hatunları gör işte.. Ahh ahh, yazık... :umursamaz:

Aynen canım gayet iyi anlaştıklarını bi sorun olmadığını duyuyorum bende aşkımdan ve bu tek tip haberlerinden çok umutlandırıldığını inşallahh kısalır uzun dönemlerin diye konuşuyoruz.Biraz empati aslında biz burda her defasında uzun dnem askerliğin çok uzun olduğunun kısaltılması gerektiğini dile getiriyoruz.Kısa dönem askerlik üniversite mezunlarına verilen bir hak bunun elinden alınmasını kim ister.Biraz empati kurulsa işte bizim neler düşündüğümüz daha kolay anlaşılır.

arkadaşlarrr ne yazıkki çok çekemeyenimiz war mümkünse kaile almayın kaile alınacak tek şey var bu dünyada biri ALLAH dierleri ailelerimiz,sevdiiklerimiz başkaları için şu sohbetin güzelliğini bozmayalım lütfen herkesin kendi ayıbı burayı yoklayıp kendi topiklerinde çekiştiriyorlar hakkımzda konuşuyorlar ellerine prim vermeyin lütfen.... aşağıdaki 2 misafir delikanlı olaydınızda 2 laf edeydiniz

bende çok şey demk istiyorm ama hesabm kapanablr biçok kşi gbi ! . bizm hiç bi zamn bzmki uzamasn ama uzun dnemler yne uzun yapsn demedk .. akşm dua ederken sadece kısa dönemler için dua etmiyorz yda bi şehit hberi geldignde aa uzun dnemmş gbi bişyde demiyorz saçmalıklar bırakılsn herkes kendi şafagını saysn ! . oo arkadaş görsn bnları madem aramıza girip laf atmak istiyomş ya bizm forumda arkadşlk oluştu biz sizn yaptıgnz gbi diğer bekleyenleri eleştirmedk !. allh sizede sabr wersn ama kısa dönemleri kıskanmak yerine sevdiginizi düşünün belki dha hızlı gçer zamanınz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…