• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tekrar aradi. ben sustum, susuosan kapatalim dedi. hepten sinir oldum. dedim ki sana kirildigimi söylüyorum sen bisey demiyorsun. neye kirildin dedi. bunu bi önceki tel konusmasinda söyledim dedim. hatirlamiyorum tekrar söyle dedi. 5dk böyle ilerlerdi bu konusma. sonra söyledim, iste doktora gittim unutuosun ardindan alt tarafi doktor diyorsun dedim. sonra morelim bozuluyor düzeltmeni bekliyorum sen bisey olmamis gibi yapiosun dedim.
bana demesin mi bisey yapmiyorum cunku morelmi bozdun.

yahu cildirdim bu laftan sonra bagirdim baya bi babam bile duydu. BENIM burda unutulan ve BENIM MORELIM BOZUK. senin bisey söyleyip gönlümü alman gerekirken nasil oluo morelin bozuluo diye ben bagirdim sinir krizi gecirdim hatta.
senle böyle konusmicam dedi bende konusmazsan konusma hosuna mi gidiyor böyle delirmis gibi konusurken beni duyman dedim kapattim suratina

canım benm haklısn ama yapma bdha onlar şuan çok farklı bi psikolojide bizde çok raht deiliz ama alttan alması gerekn taraf malesf biz oluyorz... bnm erkek arkadşm demşti geçn gn bi çock sewgilisyle kavga etmş camı yumruklamş yaralanmş we üstüne bütn koğuş ceza almş onun yüzündn o gn arayamamştı bni.. bizde geçn gn tartışcak gbi oldukk kapattm knuyu ertesi gün syledmm çok kırıldm snaa die ama dedm şuan uzatmıcm bnu mektp yazdm sna mümkünse kavgamızı mektupta edelm dedm kaydirigubbakcemile3 yapcak bişy yok tatlmm idare ediceksn bnde diyorm şuan susuyorm ama gelince bittin sn tekrar askere gitmk isticeksn :))) alsanaalsanasmile

Merhaba kızlar....Püfff bugün benim de hiç keyfim yok:çok üzgünüm:...

GuerillaTanya sen herşeye rağmen boşver alttan al onlar şu an askerde psikolojileri zaten kötü orda alttan almaya bak.Bizim durumumuzda zor hem hasret çekiyoruz hem devamlı alttan alıyoruz hem yaşadığımız kötü şeyler oluyor hayatımızda ama onlara hiçbirşey belli etmiyoruz ama bu 101 gün daha böyle gidecek öyle düşün.Ömür boyu orda kalmayacaklar:mymeka:

aramadi bak. biliyom ben bunu biliyom. bu saatte bende ariyamam zaten sürekli arayip duruyorum kil oldu ordakilerde bana.
sabah 7de erkenden aricam. istirhat ediyor kalksin ciksin telefona delirtmesin aaaa

nasılsnz teskereci güzellerrr :) bnmkide aramadı dhaa zaten artık akşam arıyoo öğlenleri çok yoğun oluyomş . . madem konu hediyeden açıldı kızlar bnada yardım lütfennn :( 1. yılımz wr kasımda ne almalıym ?

aaa sizinde mi yıldönümü kasımdaaaa, bizimdeeeealkisalkisalkis
gerçi bizim pazardan beri aramaız biraz rüzgarlı ama
mafoldumben

Merhaba kızlar....Püfff bugün benim de hiç keyfim yok:çok üzgünüm:...

GuerillaTanya sen herşeye rağmen boşver alttan al onlar şu an askerde psikolojileri zaten kötü orda alttan almaya bak.Bizim durumumuzda zor hem hasret çekiyoruz hem devamlı alttan alıyoruz hem yaşadığımız kötü şeyler oluyor hayatımızda ama onlara hiçbirşey belli etmiyoruz ama bu 101 gün daha böyle gidecek öyle düşün.Ömür boyu orda kalmayacaklar:mymeka:

yaa tamam alttan almalıyız ama , bazen bizimde kırılabileceğimiz ya da kızabileceğimiz neden akıllarına gelmiyor ki??? yani yani bütün enişteler için aynı değildir bu durum ama bizim tarafta bugünlerde böyle :çok üzgünüm:

hayır yani birde bizim belirdi dönemlerde istemsiz yaşamak zorunda kaldığımız duygu yoğunluğuda oluyor üstüne üstlükk. offfff mafoldumben

nazar değdi hepinizee kızlar mümkünse alttan alın askerlerinizi nasılsa şurda kaç ay kadı az daha sabır lütfen...

zaten kıyamıyorum kiiii.. kızsamda yindede alttan almaya çalışıyorum. ahh bu asker ocağı ahhh!!!
banane bende gidicem askere birazda o alttan alsın o zaman
yerimseniben

Son düzenleme:
caglocum oh ewine gidiyormuşsun şimdi gördüm yazını ...

red_winecim benim şuan en çok erkek arkadaşıma ihtiyacım var şöyle diyim maaşallah askerde olduğunu bildiğim için en ufacık kusurunu görmezden gelmeye çalışıyorum benimki çok hassas çünkü sesim gripten dolayı kötü çıksa hemen panikleniyor neyin var diye o yüzden alttan alıyorum herşeyde 40 derece ateşli olsam dahi belli etmiyorum...bu yüzdende kavgalarımız çok naidrdir maaşallah subhanalla reeldede kavga etmeyiz pek çünkü oda bende birbirimizi çözdük birbirimizin sevmediği hareketleri yapmıyoruz kavga edecek olursak bile bana sonra konuşalım diyor kaçıyor kavgadan yawrum yaa

Back
X