335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yaa zaten bana ne oldu bilmiyorum Tuti'cim. eskiden böyle olmazdım son zamanlarda özel günlerde pek bi hassaslaştım. sorun çıkarmaya yer arıyor gibi oluyorum. sonrasında geçiyor ama o dönemi atlatırken illaki sorun çıkaran bir tip oldum ben çok sinir bozucu. bilmiyorumkismile aslında sanırım bunun en büyük sebebi ben ne kadar duygusal durumdaysam onun şevkatine olan ihtiyacım o kadar çok oluyor... ee şimdide hem özel günler hemde hasret girince olaya ... bitmişim bennn

aşkımı özledimmmm mafoldumben

aynen cnm bende özle gün yaklaşıca senim gibi oluyorum aşkımı yanımda istiyorum hayata küsüyorum kendimi beğenmiyorum bişey yapasım gelmiyor berbat bir duygu en ufacık bişeye sinirleniyrum sürekli ağlamak istiyorum ama aşkm ne zaman arasa unutuyorum herşeyi kendimi kaybediyorum onda bambaşka dünyaya gidiyorum...keşke elimde imkan olsa ağrıya yerleşsem 2 aylığına offfffff

selam canlar ben biraz durup çıkıcam ne var ne yok bakınıyım az. tannyacım valla ne diyeceğimi bilemedim ben olsam senle aynı şeyleri düşünürdüm ama tatlım askerdeyken bişi deme moralini bozma ona da belli etme gelince acısını çıkarırsın. onlar biz gibi detaycı değil her şeyi düşünemiyorlar ve önem verdiğimiz konulara farklı açıdan bakılıyor anlıyorum seni.hem bak ilerde başına kalkar haa askerdeyken sen bana bülee büle ettin die..şaka bi yana takma kafana canım onların da bizim de psikolojimiz bozuk.benimki bugün aramadı kart alamadı sanırım daha hiç çarşı izni kullanmadı ne zaman salıcaklar dışarı anlamadım yaa. şimdiden iyi geceler diliyorum size. kendinize iyi bakın öpüyorum

kuşummmm bazen kantinde kart bulunmuyormuş çok satıldığından bu ne ya herkese nazar değdi valla
maaşallah misafirler göz yaptı herkese bakın bakınnn okuyunnnn ne olup ne bitiyor kendi çapınızda eğlenin sizi burda kaile alan yok ama siz bizi bayağ bir kaile alıyorsunuz hoşşşş ne komiksiniz yaaa...

benimde nasıl gidesim var tuti'm anlatamam...
birde bugünlerde "havuçlu cevizli kek" dilinden düşmüyor. yapıp göndereyim diyorum, yok olmaz buraya gönderilmez diyor. içimden işliyor resmen... göndersem ne olur ki yaaa!!! yapıp göndersem mi ??? aslında yapıp ben götürseydim ne güzel olurduuuu

cnm ben kitap gönderdim, nerde olduğunu bilmiyorum ama eğer çarşı iznine çıkabiliyosa, kargo şubesine gönder, hafta sonu alsın, olmaz mı?

selencim muhakkak ya eğitimdedir yada teller bozukturr...

gevezem 100 dedin aklıma geldi benim aşkımın komutanı bugün odasına çağırmışizin günleri ile alaklalı bişeyler olmuş komutan demişki 2 gün yol izini vardı ya birde kastamonudan istanbula geliş için 1 günyol izini vardı toplam 3 gün yol izini vardı bişey olmaz senin şafağın 100 demiş benimkine bizim şafak normalde 106 bugün ama şafağı 100 e indirmiş komutanı çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnm ben kitap gönderdim, nerde olduğunu bilmiyorum ama eğer çarşı iznine çıkabiliyosa, kargo şubesine gönder, hafta sonu alsın, olmaz mı?

canım hala çarşı iznine çıkmadılar. ne zaman çıkacaklarıda belli değil. akşam konuşurken o da "sanki hala acemilikteyiz . çarşı izni falan yok" diyordu. kargoya gönderebilsem ne iyi olurdu aslında bilmiyorumkismile:uhm:

red_wine cnm kek kaç günde gider bilmemki bozulmazmı acaba gerçi bişey olmaz da hani selenin dediği gibi olabilir çarşı izini varsa çarşı izininde çıktığında alır kargo şubesinden

aaa!!! ne güzelll gözünaydın tatlım. süper bi haber olmuş senin içinnn. çok sevindim.. alkisalkisalkis

ya bi de cnm benimki kapıda hemen aldı kargosunu, eğer kapıda arkadası varsa onun yerine alabilir. ama acemilikte içeri yiyecek ve içecek sokmak yasaktı, usta nasıl olur bilmiyorum. sen istersen çarşı izni kesinleşince kargo şubesine gönder ordan alsın ?

inşaalh canım, tartışmadık yani, bilerek yaptığını sanmıorum (

100'e çok sevindim, gözün aydın :)

saol tatlım inşallah komutan kıllık yapmaz yeni bi tane komutan gelmiş çok kılmış benimki avukat olduğu içinsürekli odasına çağırıyormuş bazı askerler ceza alıyormuş diyormu şki benimkine buna nasıl ceza verelim buna nasıl ceza verelim diye benimkne soruyormuş benimki şaşırmış komutanım sizin bileceğiniz bişey o diyor benimki şimdi bişey söylesem o asker bana kıl kapacak dedi al başına bir iş dedi komutana ben bilmem komutanım demiş ne saçma şeyler dönüyor yaaa askeriyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…