- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #1.701
caglocum oh ewine gidiyormuşsun şimdi gördüm yazını ...
red_winecim benim şuan en çok erkek arkadaşıma ihtiyacım var şöyle diyim maaşallah askerde olduğunu bildiğim için en ufacık kusurunu görmezden gelmeye çalışıyorum benimki çok hassas çünkü sesim gripten dolayı kötü çıksa hemen panikleniyor neyin var diye o yüzden alttan alıyorum herşeyde 40 derece ateşli olsam dahi belli etmiyorum...bu yüzdende kavgalarımız çok naidrdir maaşallah subhanalla reeldede kavga etmeyiz pek çünkü oda bende birbirimizi çözdük birbirimizin sevmediği hareketleri yapmıyoruz kavga edecek olursak bile bana sonra konuşalım diyor kaçıyor kavgadan yawrum yaa
yoğundur belki kuzum arar elbet
:sinifsinif:
ah ahh o havalar askerlerimiz geldiği zaman açacak...
yaa zaten bana ne oldu bilmiyorum Tuti'cim. eskiden böyle olmazdım son zamanlarda özel günlerde pek bi hassaslaştım. sorun çıkarmaya yer arıyor gibi oluyorum. sonrasında geçiyor ama o dönemi atlatırken illaki sorun çıkaran bir tip oldum ben çok sinir bozucu. bilmiyorumkismile aslında sanırım bunun en büyük sebebi ben ne kadar duygusal durumdaysam onun şevkatine olan ihtiyacım o kadar çok oluyor... ee şimdide hem özel günler hemde hasret girince olaya ... bitmişim bennn
aşkımı özledimmmm mafoldumben
büyük olasılıkla cnm, normalde her gün konusuoduk
Selenn canım iyi yerdeymiş sevgilin.Allah tez vakitte kavuştursun canımmolumunekankayizsmile
muhakkak arar canım belkide askeriyenin telefonları arızalanmıştır bizimkilerin oluyordu arada çünkü....muhakkak arar seni ...
aynen cnm bende özle gün yaklaşıca senim gibi oluyorum aşkımı yanımda istiyorum hayata küsüyorum kendimi beğenmiyorum bişey yapasım gelmiyor berbat bir duygu en ufacık bişeye sinirleniyrum sürekli ağlamak istiyorum ama aşkm ne zaman arasa unutuyorum herşeyi kendimi kaybediyorum onda bambaşka dünyaya gidiyorum...keşke elimde imkan olsa ağrıya yerleşsem 2 aylığına offfffff
benimde nasıl gidesim var tuti'm anlatamam...
birde bugünlerde "havuçlu cevizli kek" dilinden düşmüyor. yapıp göndereyim diyorum, yok olmaz buraya gönderilmez diyor. içimden işliyor resmen... göndersem ne olur ki yaaa!!! yapıp göndersem mi ??? aslında yapıp ben götürseydim ne güzel olurduuuu
cnm ben kitap gönderdim, nerde olduğunu bilmiyorum ama eğer çarşı iznine çıkabiliyosa, kargo şubesine gönder, hafta sonu alsın, olmaz mı?
selencim muhakkak ya eğitimdedir yada teller bozukturr...
gevezem 100 dedin aklıma geldi benim aşkımın komutanı bugün odasına çağırmışizin günleri ile alaklalı bişeyler olmuş komutan demişki 2 gün yol izini vardı ya birde kastamonudan istanbula geliş için 1 günyol izini vardı toplam 3 gün yol izini vardı bişey olmaz senin şafağın 100 demiş benimkine bizim şafak normalde 106 bugün ama şafağı 100 e indirmiş komutanı çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
selencim muhakkak ya eğitimdedir yada teller bozukturr...
gevezem 100 dedin aklıma geldi benim aşkımın komutanı bugün odasına çağırmışizin günleri ile alaklalı bişeyler olmuş komutan demişki 2 gün yol izini vardı ya birde kastamonudan istanbula geliş için 1 günyol izini vardı toplam 3 gün yol izini vardı bişey olmaz senin şafağın 100 demiş benimkine bizim şafak normalde 106 bugün ama şafağı 100 e indirmiş komutanı çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?