- Konu Sahibi Alice in Wonderland
- #1.681
tekrar aradi. ben sustum, susuosan kapatalim dedi. hepten sinir oldum. dedim ki sana kirildigimi söylüyorum sen bisey demiyorsun. neye kirildin dedi. bunu bi önceki tel konusmasinda söyledim dedim. hatirlamiyorum tekrar söyle dedi. 5dk böyle ilerlerdi bu konusma. sonra söyledim, iste doktora gittim unutuosun ardindan alt tarafi doktor diyorsun dedim. sonra morelim bozuluyor düzeltmeni bekliyorum sen bisey olmamis gibi yapiosun dedim.
bana demesin mi bisey yapmiyorum cunku morelmi bozdun.
yahu cildirdim bu laftan sonra bagirdim baya bi babam bile duydu. BENIM burda unutulan ve BENIM MORELIM BOZUK. senin bisey söyleyip gönlümü alman gerekirken nasil oluo morelin bozuluo diye ben bagirdim sinir krizi gecirdim hatta.
senle böyle konusmicam dedi bende konusmazsan konusma hosuna mi gidiyor böyle delirmis gibi konusurken beni duyman dedim kapattim suratina
canım benm haklısn ama yapma bdha onlar şuan çok farklı bi psikolojide bizde çok raht deiliz ama alttan alması gerekn taraf malesf biz oluyorz... bnm erkek arkadşm demşti geçn gn bi çock sewgilisyle kavga etmş camı yumruklamş yaralanmş we üstüne bütn koğuş ceza almş onun yüzündn o gn arayamamştı bni.. bizde geçn gn tartışcak gbi oldukk kapattm knuyu ertesi gün syledmm çok kırıldm snaa die ama dedm şuan uzatmıcm bnu mektp yazdm sna mümkünse kavgamızı mektupta edelm dedm kaydirigubbakcemile3 yapcak bişy yok tatlmm idare ediceksn bnde diyorm şuan susuyorm ama gelince bittin sn tekrar askere gitmk isticeksn :))) alsanaalsanasmile