• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Canlarım hiç bu konuya girmeyin herkez bencilce davranacaktır kimse diğerini anlamayacaktır hakkınızda hayırlısı olsun geçen sene biz 331. dönemi gönderirkende aynı dedikodu vardı nerdeyse çocuğumuz olcak daha çıkacak :)))
yok öyle bişe çıkmadı haktan hayırlısı yani kaderde varsa yaşar görürsünüz kendinizi yıpratmayın

mrb kizlar ben uzun donem bekleyenim haberlerde gordum kisa donemlerde dusucekmis sizin adiniza da cok sevindim dussun yeterki 15 ay cok ama cok uzun gelio banamafoldumben bide ayriyim ben askimdan 15 ay goremiycem yurtdisinda oldugum icin gitme sansimda yok eger askerlik duserse dugunummuz olcak hepimiz icin hayirlisi olsunolumunekankayizsmile birde aranizda askeri izmir gaziemirde olan varmibilmiyorumkismile benimki suan acemiligini orda yapio bir tane komutanlari varmis kisa donem yapan 40 gunluk askermis hergun cifte telli oynayarak geliomus askerlerin yaninakaydirigubbakcemile3:teytey:

Son düzenleme:
merhaba kızlarr....
o konuyu bence buraya yansıtmayalım herkes şafağını saysın ...

iden cnm sen kavuşmuşsun askerine allah başka ayrılık yaşatmasın canım bir daha sorma yaaa bize düşman kesildiler bir anda sanki biz uzatıp kısaltıyoruz askerliği hey allahım...

sevgilim_benim hoşgeldin canım ah ahhhhhhhhh keşke senin gibi düşünse tatlım herkesss uzun dönemin kısalmasını bizde istiyoruz tatlım 15 ay çok bizi savunduğumuz kısa dönem askerliği uzatmasınlar dokunmasınlar ama burada bazı arkadaşlar anlamıyorlar bir düşmalık bir kin besliyorlar bize.....

allah tez vakitte kavuştursun tatlım senide askerine sayılı gün geçer canım düğünde yaparsın 40 gün 40 geceinşallah...

benim askerimde ağrı doğubeyazıtta yapıyor tatlım askerliği oda bugünlük komutanlık yapıyormuş alıyorum askerleri karşıma muhabbet ediyorum diyor uzun dönem askerler çok seviyorlarmış benimkini her komutan senin gibi olsa diyorlarmış askerlik 15 değil 24 ay olsa yaparız diyorlarmış ay ya kıyamam onlara ben...

merhaba kızlarr....
o konuyu bence buraya yansıtmayalım herkes şafağını saysın ...

iden cnm sen kavuşmuşsun askerine allah başka ayrılık yaşatmasın canım bir daha sorma yaaa bize düşman kesildiler bir anda sanki biz uzatıp kısaltıyoruz askerliği hey allahım...

sevgilim_benim hoşgeldin canım ah ahhhhhhhhh keşke senin gibi düşünse tatlım herkesss uzun dönemin kısalmasını bizde istiyoruz tatlım 15 ay çok bizi savunduğumuz kısa dönem askerliği uzatmasınlar dokunmasınlar ama burada bazı arkadaşlar anlamıyorlar bir düşmalık bir kin besliyorlar bize.....

allah tez vakitte kavuştursun tatlım senide askerine sayılı gün geçer canım düğünde yaparsın 40 gün 40 geceinşallah...

evt cnm haklsın uzun dönem bekleyenlerde yani bizde çok deli olduk haberleri görünce bir heyecanlandırdılar bir üzdüler kesin bir cvp olmadığından çok uzadı herkesin moreli alt üst oldu inş herkes için hayırlısı oluropuyorumnanaktan

benim askerimde ağrı doğubeyazıtta yapıyor tatlım askerliği oda bugünlük komutanlık yapıyormuş alıyorum askerleri karşıma muhabbet ediyorum diyor uzun dönem askerler çok seviyorlarmış benimkini her komutan senin gibi olsa diyorlarmış askerlik 15 değil 24 ay olsa yaparız diyorlarmış ay ya kıyamam onlara ben...

eevt cnm kısa dönem yapıo die illa kötü olcak deilya demi allah hep gülmek nasip etsin hepisine onlar nekadar çok rahat olurlarsa bizde bi okadar rahat oluruz demi:lepi:vereliniortakopuyorumnanaktan

kızlar naber nasıl gidiyor beni askerim aradı az önce baya bi konuştuk sesi de çok iyi geliyordu ben de mutlu oldum sesini öyle iyi duyunca.. :dance:

selam kizlar benimkide henuz aramadi. disi cekilmisti sanirim agrisi var o yuzden aramadi yoksa arardi ne bilim.
bugun ona kolye aldim altin kare seklinde 'ich denke an dich' yani seni düsünüyorum yaziyor almanca

nasılsnz teskereci güzellerrr :) bnmkide aramadı dhaa zaten artık akşam arıyoo öğlenleri çok yoğun oluyomş . . madem konu hediyeden açıldı kızlar bnada yardım lütfennn :( 1. yılımz wr kasımda ne almalıym ?

selam canlar benimki aradi bugun sinir oldum ona. zaten 10dk sustuk sonra kapattik. doktor ravdevum vardi unutmustu buna sinir oldum. sonrada ne var alt tarafi doktora gidip geldin niye yoruldun dedi iyice sinir oldum valla bu sefer kendimde hic bi suc görmüyorum

tekrar aradi. ben sustum, susuosan kapatalim dedi. hepten sinir oldum. dedim ki sana kirildigimi söylüyorum sen bisey demiyorsun. neye kirildin dedi. bunu bi önceki tel konusmasinda söyledim dedim. hatirlamiyorum tekrar söyle dedi. 5dk böyle ilerlerdi bu konusma. sonra söyledim, iste doktora gittim unutuosun ardindan alt tarafi doktor diyorsun dedim. sonra morelim bozuluyor düzeltmeni bekliyorum sen bisey olmamis gibi yapiosun dedim.
bana demesin mi bisey yapmiyorum cunku morelmi bozdun.

yahu cildirdim bu laftan sonra bagirdim baya bi babam bile duydu. BENIM burda unutulan ve BENIM MORELIM BOZUK. senin bisey söyleyip gönlümü alman gerekirken nasil oluo morelin bozuluo diye ben bagirdim sinir krizi gecirdim hatta.
senle böyle konusmicam dedi bende konusmazsan konusma hosuna mi gidiyor böyle delirmis gibi konusurken beni duyman dedim kapattim suratina

kizlar gecmisi okumaya halim yok yine dagitmissiniz ortaligi=)
suan otobüsteyim 3saat sonra evime kavusuyorum yine.. subata kadar carsamba ve persembe günleri dersim yok, güleyimmi aglayimmi sasirdim=)
Guerillacim yine kriz var desene=/ skma canini seeeen erkekler unutkanlar sonucta, fazla sinir yapma, hersey güzel olacak=)
diger kizlar hepinizede ayri ayri sarilip öpüyorum =)
özledim walla herbiriniziiii=)

Back
X