- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.841
kızlarrrr aşkımın halasını kaybettik gözyaşlarımı tutamıyorummm aşkım duyunca çok kötü olucakk kahrolucakk çok severdi halasını naısl söylücez gelince ne yapıcazzzz eli ayağım titriyorrr çok kötü oldummm aşkımm göremedi son kezz keşke görebilseydi babasını genç yaşta yitirmişti halasınıda kaybetti hayat bazenn çok acımasızzz
bu hafta bir bitse
özoşmusur
kmsenin gittigi yok okuyanlarn final haftası bu o yzden20snden snra sürekli burdaym bn ilk depüğü bn atcam sizeee
Evett tüm hazırlıklarım bitti evde yapıcağım ufak tefek süprizler ve son rötüşlar dışındaBen aptal gibiyim yaa stresten ülserim azdı sabahtan beri iki büklüm geziyorum geçsin diye dua ediyorum resmen 12 saat kaldı kavuşmamıza... Allahım bayılacam ben gerçektenn.. 6 saat sonra şafak doğan güneş dicemmm!!!!Sabah 6 da evden çıkıcam. Uyumam mümkün değil birazdan kestirirm heralde bikaç saat.
Of sürekli karnım ağrıyorr midem bulanıyor heyecandan deli gibiyimmmmmm
perişoko depük gecene hoşgeldin askerin yarın kaçta geliyor sen nasılsın psikolojini düşünemiyorum
perişko sanki kızımı evlendiriyorum ağlamak istiyorumhem mutluuuu hem üzgün hem şaşkın hem cadı
ayy cnmm gözün aydınn ne güzel bak senin askerlik yarın öğlen bitiyoo çok şükür hadii bakalım depüklencen ama
Evett tüm hazırlıklarım bitti evde yapıcağım ufak tefek süprizler ve son rötüşlar dışındaBen aptal gibiyim yaa stresten ülserim azdı sabahtan beri iki büklüm geziyorum geçsin diye dua ediyorum resmen 12 saat kaldı kavuşmamıza... Allahım bayılacam ben gerçektenn.. 6 saat sonra şafak doğan güneş dicemmm!!!!Sabah 6 da evden çıkıcam. Uyumam mümkün değil birazdan kestirirm heralde bikaç saat.
kızlar ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum askerimden saklıyoruz gelince söyleyeceğiz bende bu gece 12 de yola çıkıyorum aşkıma kavuşmak için umarım zor zamanlar çabuk atlatılır burukta olsa aşkıma kavuşacağım için içim huzur doluuu bugün perimi depüklüyoruzz sanırsammmmm kocamannn bi depükk bendennn hemen geçsin diye son 12 saat
baana depük atarlarken peşime takıl snde erkendn kavuş aşkına ?oleyy 335in depüğünü yersem askerim çıkmadan çnakkaleye varırım ben
ya bunu kaçıncı kez söyledm blmiyorm ama inanamıyorm bn ya 12 saatin kaldı demk perim bn wlla rüyada gbi hssediyorm kndimi :26: hala inanamıyorm ya wlla bitiyo geliyolar ay bayılcammEvett tüm hazırlıklarım bitti evde yapıcağım ufak tefek süprizler ve son rötüşlar dışındaBen aptal gibiyim yaa stresten ülserim azdı sabahtan beri iki büklüm geziyorum geçsin diye dua ediyorum resmen 12 saat kaldı kavuşmamıza... Allahım bayılacam ben gerçektenn.. 6 saat sonra şafak doğan güneş dicemmm!!!!Sabah 6 da evden çıkıcam. Uyumam mümkün değil birazdan kestirirm heralde bikaç saat.
püf bitsede gitsekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?