335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Başınız sağolsun canım benim... Askerin içinde çok zor olacak eminim ama hayat bazen çok acımasız olabiliyor dediğin gibii, ne gelir elden... Sen güçlü dur aşkına güç ver canım...

Evett tüm hazırlıklarım bitti evde yapıcağım ufak tefek süprizler ve son rötüşlar dışında Ben aptal gibiyim yaa stresten ülserim azdı sabahtan beri iki büklüm geziyorum geçsin diye dua ediyorum resmen 12 saat kaldı kavuşmamıza... Allahım bayılacam ben gerçektenn.. 6 saat sonra şafak doğan güneş dicemmm!!!!Sabah 6 da evden çıkıcam. Uyumam mümkün değil birazdan kestirirm heralde bikaç saat.
Of sürekli karnım ağrıyorr midem bulanıyor heyecandan deli gibiyimmmmmm

ben sormadan cevap vermişsin zaten canım hadi gözün aydın çok az kalmış

Tutim askerine çok geçmiş olsun canm benmmm inşallah hemen iyileşir enişte de senin gibi Çok az kaldı balımmm sona geldik artık !!!

perişoko depük gecene hoşgeldin askerin yarın kaçta geliyor sen nasılsın psikolojini düşünemiyorum

Psikoloji mii??? O da nesiii???Ben yokum şuan aslındaa yokkkkk ben bi acaibimm ben bi tuhafım be nbi fenayımmm ayyyyyyyyy bayılazammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :92::92::92::92::92::92::92::92::98::18::18::18::18::18:

perim saol canım teşekkür ederim inşallah bişeyi kalmaz bugünden sonra sende dikkat et cnm kendine bol bol dinlen yarına bişeyin kalmaz cnm uykunuda al ama
özom haklısın hasta olduğu için yanında olamıyorum ya ondan bugün biraz sitem ettim ama çok şükür 155 den düştük bunada şükür dediğin gibi cnm 1 hafta ne ki daha yapacak çok işim var

kızlar ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum askerimden saklıyoruz gelince söyleyeceğiz bende bu gece 12 de yola çıkıyorum aşkıma kavuşmak için umarım zor zamanlar çabuk atlatılır burukta olsa aşkıma kavuşacağım için içim huzur doluuu bugün perimi depüklüyoruzz sanırsammmmm kocamannn bi depükk bendennn hemen geçsin diye son 12 saat

ayy cnmm gözün aydınn ne güzel bak senin askerlik yarın öğlen bitiyoo çok şükür hadii bakalım depüklencen ama

beni cok saglam depüklemeniz lazim ama nede olsa 3800km uzakliga ulasmam gerekiyor

en son beni istemeye geldikleri zaman bu duygulari yasamistim perimm
bir dahaki seferde 21subat olacak sanirim

mayracimm simdiden yolun acik olsun canim, ne güzel sevdigine giden yol bile farkli bir anlam tasiyor insan icin, Allahim sagsaglim kavusturur insallah

herkes teker teker ucuyor.. en son ben kavusacam askima, bugün yine cok agladim ben yaa, off yüzüm igrenc görünüyor sismis hep

allahım daha 2 saate kadar hasta ölü gibiydim az evvel aşkım aradı sesi çok iyi geliyordu iğne olmuş aşkım kuşlar grip olduğunu söyledi doğrumu dedi, dedim nerden biliyorsun kim söyledi dedim kuşlar geldi söyledi aşkım dedi şaşırdım şaka şaka dedi rüyamda gördüm dedi ama gerçekmiş dedi ağzını aramak için ufak bir numara yaptım dedi neden söylemedin bana hasta olduğunu dedi dedim üzülmeni istemedim dedim ilacın olucam şimdi dedi telefonu kapattık benim bünyem bir anda fırladı sanki grip olmamışım gibi şuan o kadar enerjiğim ki maaşallah bu adamı ben çok seviyorum ya bir sesi ile beni kendime getiriyor herşeyim o benim canımm aşkımmm...

bu arada mayracım hayırlı yolculuklar cnm sana...

Son düzenleme:
oleyy 335in depüğünü yersem askerim çıkmadan çnakkaleye varırım ben
baana depük atarlarken peşime takıl snde erkendn kavuş aşkına ?
ya bunu kaçıncı kez söyledm blmiyorm ama inanamıyorm bn ya 12 saatin kaldı demk perim bn wlla rüyada gbi hssediyorm kndimi :26: hala inanamıyorm ya wlla bitiyo geliyolar ay bayılcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…