- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.861
evet tutişkom ya sıkıldım herkes gitmeye başlayınca
[/QUOTE
Haydi arkadaşlar 335.dönem asker yakınları yada eşleri,sevgilileri,kardeşleri burada toplanıp sıcacık sohbete ortak olalım....
şimdiden hayırlı tezkereler...
[/QUOTE
Haydi arkadaşlar 335.dönem asker yakınları yada eşleri,sevgilileri,kardeşleri burada toplanıp sıcacık sohbete ortak olalım....
şimdiden hayırlı tezkereler...
AYY SİZ BURDAMISINIZ YA BENDE SİZE MESAJ ATMAYA ÇALIŞLIODUM SABAHTAN BERİİ:d
aynen cnm ya baksana kimseler yok olsada yazmıyorlar bakıp gidiyorlar
bende yarın iyi hissedersem kendimi saçımı boyatıcam dip boyamı yaptırıcam eve gelip duş alıcam sevmiyorum boya kokusunu illa akması lazım boyanın kafamdan
artık yarından sonra kimse olmaz sanırım özom sen ben oluruz
aynen cnm ya baksana kimseler yok olsada yazmıyorlar bakıp gidiyorlar
bende yarın iyi hissedersem kendimi saçımı boyatıcam dip boyamı yaptırıcam eve gelip duş alıcam sevmiyorum boya kokusunu illa akması lazım boyanın kafamdan
artık yarından sonra kimse olmaz sanırım özom sen ben oluruz
depük sahipleri nerde yaaaaaaaaaaaaaaa:26:depüklemek için burdayım ben hasta hasta
bende burdayim tutimmm
21 subattan 4nisana kadar giremicem bitek ama trye gidene kadar sizinleyimmmmm
bende dep
klemek için bekliyorum kimleri depüklecez bu gece perişkodan başka
Tutimm bende olucam burdaaa, yaa askerine kavuşan gitmicek öyleeeben yarın girip anlatıcamm!!Bütün hafta da burda olucam. Sonraki hafta çok sık olamayabilirm aşkm kalcak bende ama ben her fırsatta burda olucammmm sizi depüklicemmmm
perişko bizi depükleyecen mi kaç km hızla atacaksın bizi askerlerimizeTutimm bende olucam burdaaa, yaa askerine kavuşan gitmicek öyleeeben yarın girip anlatıcamm!!Bütün hafta da burda olucam. Sonraki hafta çok sık olamayabilirm aşkm kalcak bende ama ben her fırsatta burda olucammmm sizi depüklicemmmm
olsun cnm aşkını gör yeterki ama geri döndüğünde unutma bizleri :13:
ahana perimi gördüm sankiii
neler aldın perim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?