335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

evet tutişkom ya sıkıldım herkes gitmeye başlayınca

aynen cnm ya baksana kimseler yok olsada yazmıyorlar bakıp gidiyorlar
bende yarın iyi hissedersem kendimi saçımı boyatıcam dip boyamı yaptırıcam eve gelip duş alıcam sevmiyorum boya kokusunu illa akması lazım boyanın kafamdan
artık yarından sonra kimse olmaz sanırım özom sen ben oluruz

evet canım boya kokusu uzun süre kaldımı rahatsız ediyor bak hazzırlıklara da başlamışsın az kaldı inşallah ya senin bana göre baya az aslında canım sıkma canunu gececek bu günler

özom hayatta en nefret ettiğim şeyir boya kokusu gerek badana olsun gerek saç boyası olsun

huysuzkız biz burdayızda az evvel neden sayfanın teee başındaki yazıyı alıntı yaptın kiilahi alemsin...

bende burdayim tutimmm
21 subattan 4nisana kadar giremicem bitek ama trye gidene kadar sizinleyimmmmm

Tutimm bende olucam burdaaa, yaa askerine kavuşan gitmicek öyleee ben yarın girip anlatıcamm!!Bütün hafta da burda olucam. Sonraki hafta çok sık olamayabilirm aşkm kalcak bende ama ben her fırsatta burda olucammmm sizi depüklicemmmm

bende dep
klemek için bekliyorum kimleri depüklecez bu gece perişkodan başka

perim var birde 335dc galiba başka kim vardı yahuuu:26:

beni depüklemezsen gözüm açık giderim perim

perişko bizi depükleyecen mi kaç km hızla atacaksın bizi askerlerimize

Uyudumm uyandımm şimdi kalkıp begirler gibi iş yapma vaktiiii aşkıma alışveriş yaptım daha buzdolabına koymadım onlarıııı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy güm güm...güm güm.....güm gümm........

Allahımm resmen depük gecelerimiz başladı yaaaa:92:
bu günleri görmek için deliriyoduk resmen yaaa
Allahım şükürler olsun sanaahepinizi kocaman kocaman öpüyorum canlarıımmmmm

Yaaa canlarımsınızz depüklemem mi siziiiiiiiiiiiiiii aşkım olsa bile dur ben kızları depüklicem derim biliyor zaten sizi çok iyiii gülme krizine girer muhtemelennn Bu arada az önce rüyamda vioşun girdiğini bişeyler yazdığını gördüm ahahha resmen bilinç altımda bile burası var!!Çooookk seviyorum sizi çokkkkkkk!!!

Askim son gecesindede nöbetci astsubay oldu=)
yarindan itibaren baska bir arkadasi olacak nöbetci astsubay ama cocuk bu gecede koguscuymus ve böyle olunca tam 2gün boyunca uyuyamiyacak diye askim bugün onun yerine üstlenmis görevi sabaha kadar uyuyamiyacak ve esyalarini bile toplamadi daha ama olsun askim diyor cocuk mahfolur 2gün uykusuz biz nasil olsa gidiyoruz bundan sonra istedigimiz kadar uyuruz dedi
iste ben bu adami bu yüzden böyle seviyorum
o yüregi varya tertemizzzz kurban olurum sevdigime

bu arada kizlar askerlik bittikten sonra burda yazmayami devam ediyoruz yoksa perimin yeni actigi topigemi tasincaz?

neler aldın perim

Sevdiği şeyleri aldım Tutimm, karpuzlu ve çilekli sodaya bayılır ondan aldımm, enerji içeceği çok sever meyvelii ondan aldımm, sonra kinder çikolataya bayılırrr, en büyük zevki benm ona kahve pişirmem taze kahve aldımmm, onun yanına renkli kuş lokumu aldımmm, sonra kruvosan çok sever ondan aldımm, çilek ve üzüm aldım şimdi onları yıkayıp hazırlicam dolaba, soğusunlar ellerimle yediricem yarınnnnnn asıl alışverişi perşembe günü beraber yapıcaz zaten bunlar ön hazırlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…