• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayy bagırıp çagırmak istiyorm :52::52::52:
hiç çıkasm yok ama çkıyorm ii gceler hepinizeeee :69:
ders çalışmalıym pfff kesin çalışamıcm ama olsn azimle s...n betonu deler :60:
aklım burda kalckk yarn sbahtn gelip okurm tek tek :60: :84:

Violemmmmmmm bi depükte ben atam icimde kalmasin bari biyerim felan siser mazallah:60::60::60::60:

[video=youtube;CbwVBBWlqYM]http://www.youtube.com/watch?v=CbwVBBWlqYM[/video]

yaa sizi gördükçe mutlu oluyorum yaa ne kadar güzell darısı bizim başımıza bizim şafak daha 120. ben sizin bu heyecanınızı gördükçe hem seviniyorum hem ağlayasım geliyo yaa çokk güzel bi duygu bu kızlar

$havai_fisek1-1198.gif bunlarda sana violeeeee

Oy aman aman burasi ADIYAMANNNNNNNNN
alem düsman kesilir seni sevdigim zamannnn:24:

Adiyamanli biri asihti bana o söylüyordu bu türküyü hep:60::60:

Perimm sen 01 Adanada oldugun icin sana özel bir video paylasmak istiyorum:60:

[video=youtube;1PsvAmjlmT4]http://www.youtube.com/watch?v=1PsvAmjlmT4[/video]

Amaaannnn ADANALIII yandımmm ADANALIIII evde duramıyommmmm sana dadanalıııııııııı :64::64::64::64::62::62::62::62::62::62:

yaa sizi gördükçe mutlu oluyorum yaa ne kadar güzell darısı bizim başımıza bizim şafak daha 120. ben sizin bu heyecanınızı gördükçe hem seviniyorum hem ağlayasım geliyo yaa çokk güzel bi duygu bu kızlar

Canım benimmm, inşallah bu mucizeyi siz de yaşayacaksınızzzzzz!!! Az kaldı çok süper bi his gerçekten :66::64:

hepinizee ii gcelerr kızlarr herkes rüyasında askerini görsün şafak doğan güneş diyen arkadaşlarımız yarın askerini gerçek yüzüyle görsünler darısı tüm askerlerin ve asker bekleyenlerin öpüldünüzzz:54::54::80::80:

beeennnn varıımmm:52: hadı gozun aydın guzelımmm darısı bızlerın basınaaaa safagı yedınn :118:
amin canım inşallah tez zamanda kavuşursunuz askerlerinize sağ salim :48:
hepinizee ii gcelerr kızlarr herkes rüyasında askerini görsün şafak doğan güneş diyen arkadaşlarımız yarın askerini gerçek yüzüyle görsünler darısı tüm askerlerin ve asker bekleyenlerin öpüldünüzzz:54::54::80::80:
iyi geceler musurcum amin tatlım :62:

violem Allah a sukur valla az kaldıı ya hala ınanamıorm bennn:52: ama safagım 2 olsada persmbe gunu nasipse bebegıme kuvscm,crsmba donck ıstnbula aksm,gorusmemız prsmbe olck ama olsn razym ordn kurtulsn benmle aynı sehırde nefes alsn bunu bılıyım 1 gun dha beklrm yaa=))
hazırlıklra gecn haftadn baslamstm ben yolunma opersynm basaryla tamamlandı,guzl cıclerde aldm bı kac eksgm kalmstı onlrıda bgn tamamladım hazır nazır beklıorum bıtanemı:62:

Back
X