- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #16.541
selaaaaaammmmmmm
ben bugün boya badana işlerimi bitirdim aşkımı karşılamaya hazırım kıyafetlerime de karar verdim tayt üstüne tunik giyicem bi de çizme üstüne de uzun paltomu giydimmi ne soğuk ne sıcak etkiler beni.. yalnız acayip heyecanlıyım aşkımı çok merak ediyorum çok özledim onuu
selam topik sakinleri nasılsınız bugün heyecan var mı heyecan he
heyecannn mııııı o nekiiii delirmekkkkkk üzereyizzzzzzzzzzzzzz:78::78::78::78:
kızlar ben hastayım ya grip oldum heralde birileri gelip bana bitki çayı falan yapsın ya çok keyifsizim
ahhh geçmiş olsunn canımmmm aman dikkat et son günler kendineee
bu da bitki çayınn
http://www.nasil.gen.tr/wp-content/uploads/2010/06/web%C3%A7ay.jpg
ewt canımm nane çayı hemen iç bakimmmmayram bu çay nane çayı demi her türlü bitki çayına bayılırım
selam canlar
çok keyifsizim ilk olarak babanemin ms hastalıgını ogrendim üzüldm ama çok çok etkilemedi beni
sonra annem ananemi aradı haber vermek için işte orda duydugm şey bni mafetti..
ananem alzheimer olmuş ileri düzeydeymş...
ananem benim canımdır annem kadar severim ona bişey olsa toparlanmam çok güç olur..
malesef bu hastalık sadece unutkanlık deil önümde bi örnek var ve ananemi öyle dşündükçe beynim uyuşuyo.. benim ananem çok hareketli ruhu genç ve herkesin sevdigi biridr hatta sizede söylemiştim facebooku fln var yaşının insanı deildir pek ananeden çok arkadaştr..
ögrendigimdnn beri kalbim acıyo ilk gözagrım dedigi torununu hatırlayamıcakmı bnm bitanm
tedaviside sadece yavaşlatmaya yönelik ..
kendimi biraz toparladıktn sonra aradım nasılsn dedm iyiym kızım dedi orda koptm aglamaya başladm tlefonu anneme verdim hemen inş. farketmemştr
deminde aşkım aradı sesimden anladı bişey oldugunu söyledim ve hiç beklemedigm kadar etkilendi ne kadar baglı oldugumu bilir ananeme o yüzden snrm.. yada kendi ananesi aklına geldi ( o askerdeykn vefat etmişti) hatta bi ara farkettirmedn agladı snrm ...
aklım sende dedi bliyorum çok hassassn ama dyanamam sevglm dayan dedi çok üzüldü bitanem sesindn belliydi.. onu öyle grünce bi kez dha aşık oldm bnm üzüntümü benimle yaşadı ..
başın saolsun canm :26:canımmm çok ama çok geçmiş olsunnnn sıkma canını ananem benim içinde çok önemlidir 5 yıl ben ananemle yaşadım annem gibidir 3 ay öncede dedemi kaybettim hayat böyle kötü süprizlerle dolu maalesef ama içini ferah tut artık herşeyin bi çaresi var bak ilaçta içiyomuş senin dediğin hatırlamama en kötü seviyesi daha başlangıç seviyesinde ilaçlarınıda içerse hiçbirşey olmaz
selam canlar
çok keyifsizim ilk olarak babanemin ms hastalıgını ogrendim üzüldm ama çok çok etkilemedi beni
sonra annem ananemi aradı haber vermek için işte orda duydugm şey bni mafetti..
ananem alzheimer olmuş ileri düzeydeymş...
ananem benim canımdır annem kadar severim ona bişey olsa toparlanmam çok güç olur..
malesef bu hastalık sadece unutkanlık deil önümde bi örnek var ve ananemi öyle dşündükçe beynim uyuşuyo.. benim ananem çok hareketli ruhu genç ve herkesin sevdigi biridr hatta sizede söylemiştim facebooku fln var yaşının insanı deildir pek ananeden çok arkadaştr..
ögrendigimdnn beri kalbim acıyo ilk gözagrım dedigi torununu hatırlayamıcakmı bnm bitanm
tedaviside sadece yavaşlatmaya yönelik ..
kendimi biraz toparladıktn sonra aradım nasılsn dedm iyiym kızım dedi orda koptm aglamaya başladm tlefonu anneme verdim hemen inş. farketmemştr
deminde aşkım aradı sesimden anladı bişey oldugunu söyledim ve hiç beklemedigm kadar etkilendi ne kadar baglı oldugumu bilir ananeme o yüzden snrm.. yada kendi ananesi aklına geldi ( o askerdeykn vefat etmişti) hatta bi ara farkettirmedn agladı snrm ...
aklım sende dedi bliyorum çok hassassn ama dyanamam sevglm dayan dedi çok üzüldü bitanem sesindn belliydi.. onu öyle grünce bi kez dha aşık oldm bnm üzüntümü benimle yaşadı ..
perim canmm çok teşekkr ederm güçlüdür bnm ananem sayısız ameliyat geçirdi unutkanlıgıda vardı ama hiç dşünmemiştm bu şekilde olucagını yengemin babası aynı hastalıkta ve adam 2 yılda çöktü şuan çok kötü durumda tedaviside yapıldıgı halde..ayy canımm..ağladım okurkenn offf yaa...Ben de deliler gibi bağlıyımdır ananeme küçükken annemler Amerikada yaşamak zorunda kaldığından hep ananem baktı bana annem gibidir bilirim o sevgiyi çok iyi.... Deli doludur o da senin ananeciğin gibi... Ama kuzum benim yaş ilerledikçe bazı şşeylerin önüne geçilemiyor malesef... İçim eridi okurken ama malesef elden de bişey gelmiyorkii... Alzeihmer da olsa onlar inan unutmuyorlar en sevdiklerini... Çok fazla üzülme bitanem, ben 2 sene önce dedemi kanserden kaybettim ve yıkıldım ama Allah sabrını veriyor bi şekilde, hala içimden atamadım ama şunu düşündüm o bizimle çok mutlu güzel bir hayat yaşadı en azından bu içimi biraz olsun rahatlattı 4 teyzem ve 1 dayım çok küçükken vefat ettiler, rüyamda çocuklarıyla doyamadığı yavrularıyla gördüm dedemi, gülümsüyordu. Çok üzüldüğümüz için üzülmeyin siz yoksunuz ama ben yavrularımla burda mutluyum der gibiydi... Tüylerim diken diken oldu.... Allah ananeciğine uzun ömürler versin tatlım. Bak şuan hala o seninle, inşallah uzun seneler de seninle olacak, bunu unutma üzüldüğünü görmesin sakın, hala yanında, Allah onları başımızdan eksik etmesin... Bak hem final dönemin hemde bitanecik geliyoo, ananeciğin de yanındaa kendini yıpratma bitanem herşey güzel olur inşallah, ananeciğin için dua edicem...
perim canmm çok teşekkr ederm güçlüdür bnm ananem sayısız ameliyat geçirdi unutkanlıgıda vardı ama hiç dşünmemiştm bu şekilde olucagını yengemin babası aynı hastalıkta ve adam 2 yılda çöktü şuan çok kötü durumda tedaviside yapıldıgı halde..
öyle dşünmek istemiyorm bnm ananeminki yavaş ilerlicek o dayanıcak
seninde başın saolsun canm bnm hiç çok yakın bi akrabamı yda arkadaşımı kaybetmedm bilemiyorm o duyguyu ama normaldede çok duygusalımdr haberlerde gördgm şeylere bile aglarm ama bu çok ayrı içim acıyo bu sefer .. teşekkr ederm dualarn için sizi çok seviyorm
şmdi çkıyorm bn yorgn hissediyorm kendimi iyi geceeler hpinize..
tekrar çok saol cnm dayının teyzeelrinin dedenin hpsinin mekanı cennet olsn allh geride kalanlara sabır ve ömür versin..
evet canım tam çıldırmalık pzar geliyo askerim size yazamam o gün çünkü yollarda geçicek vakit ama ilk fırsatımda girip yazıcm söz :81:ayyy violemm sıhatlerr olsunnnn çizlgende 2 gün yazıyooo tam çıldırmalık pazar geliyo demi askerinnnilk sen anlatırsın bize heyecanını burda tabiii sevdiceğinin kollarından bize ayıracak vakit bulabilirsen bendee tunik ve siyah tayt gibi pantolonlardan giyicem üstünede süet bi cepken üzerinede malum kalın bişeylerrr :97::97: herkes aynı tarz giyiniyo anlaşılannn geçrmii acaba bu son günlerdeee
ayy canım dikkat et kendine bugünlerde hava güzeldi ince mi giyindin yoksamkızlar ben hastayım ya grip oldum heralde birileri gelip bana bitki çayı falan yapsın ya çok keyifsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?