• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

violem seninde başın saolsun cnm ne olur bu konuları değiştirelim ben çok etkiileniyorum:14:

evet tatlım değiştirelim ben de aşırı hassasım bu konularda kaç yıl oldu hala hergün aklıma geliyo babacım hergün arıyorum onu hayatımda bu kabullenmediğim anlamına gelmiyo ama arıyosun işte.. diyorum Allah'ım eğer bzden haberdar oluyosa ölüler benden haberi olsun babamın öğretmen olduğumu bilsin kocamı çok sevdiğimi bilsin anneme sahip çıktığımı onun hep yanımda olduğunu bilsin.. biliyo mudur acaba diye düşünüyorum biliyosa acayip gurur duyuyodur benimle eminim bundan canımın içi :14:

Violem onlar bizi ordan görüp hissediyorlar emin ol canımm, başın sağolsun, zaman asla unutturmuyor çok haklsıın..
Özommmmm :63::63::63::63: hayırdır benle konuştuğun ettiğin yok. Bilmediğim bişi mi var :63::63: geçmiş olsun dikkat et kendine hemen önlem al aşkını hasta hasta karşılama :57::63:

Violem onlar bizi ordan görüp hissediyorlar emin ol canımm, başın sağolsun, zaman asla unutturmuyor çok haklsıın..
Özommmmm :63::63::63::63: hayırdır benle konuştuğun ettiğin yok. Bilmediğim bişi mi var :63::63: geçmiş olsun dikkat et kendine hemen önlem al aşkını hasta hasta karşılama :57::63:

canaım ya hazstayım ya jeyfim yok hiç takip etmeye çalışıyorum inşallah hafta sonuna kadar düzelirim çenemi açarım yine:48:

periiim ben de titriyorum heyecandan ben aşkımı görünce yanaklarım al al olucak galiba çok heyecanlıyım yaa oyyyyyy :18: içim bi tuhaf oluyo düşününce çok özlediim çoooookkkk :69:

o zaman suyun içine bol bol tuz koy genizine çek at bu çok işe yarıyor canım aynı deniz suyu gibi yakıyo burnu ama iyi geliyo tıkanıklığına bir dene istersen

bugün okulda iki öğrencim birbirine grdi:18:
biri sinirdn cama yumruk attı:18:
bileği resmen paramparça olmuş ya kan revan içinde kalmış çocuk
ben o kan ve kesiği görünce kütttttt:18:2 saat derse giremedim ayıltmaları zor olmuş
acaip kan tutuyo yaa:43:

Back
X